- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Canim myom ameliyatini nasil oldun ben de laparoskopi oldum da onun bi etkisi olur mu
İnşaallah canım ya içimi ferahlattiniz valla tabiki en önce sey sağlıklı olması kilo zaten alinir öyle yada boyle. Ama ne bilim insan evhamlaniyor bakalım 23 unde 27+4 da 1095 gr 29+6 da 1480 gr yani iki haftada 380 gr almış yani ondan az geldi simdi 23 unde tekrar kontrolum var bakalim kaç gram almis olacak. 3400 3600 cok iyi rakamlar masaallah kuzucuguna inşaallah hesapladığı gibi ilerler.benimde 29 + 1 de 1330 gramdı banada çok az geldi kafamda tahminen hesapladım her iki haftada bir , bir önceki kilosuna 50 gram ilave ederek kilo alıyor her defasında , oda 3500 - 3600 falan çıktı son anda değişmezse tabi .
27 haftalıkken 1 kiloydu 280 gram almıstı şimdi 330 gram almıs haftaya da 380 gram falan alır herhalde :) :)
sağlıklı olsunda kiloya çok takılmıyorum
Canımsınnn, teşekkür ederim ben de çok alışmışım sizlereYoktun canım bikaç gündür seninde yokluğun hissediliyo sende özlendin
İnşaallah canım ya içimi ferahlattiniz valla tabiki en önce sey sağlıklı olması kilo zaten alinir öyle yada boyle. Ama ne bilim insan evhamlaniyor bakalım 23 unde 27+4 da 1095 gr 29+6 da 1480 gr yani iki haftada 380 gr almış yani ondan az geldi simdi 23 unde tekrar kontrolum var bakalim kaç gram almis olacak. 3400 3600 cok iyi rakamlar masaallah kuzucuguna inşaallah hesapladığı gibi ilerler.
Bu arada cok enteresan birsey ogrendim doktorumdan ,mankenler hep 36.haftada sezeryan oluyormus . Cunku en cok selulit deformasyon vs 36dan sonra oluyormus
Ben de sürekli tekmelerini seviyorum canım, değişik bir haz veriyor ama dün resmen canım acıdı artık, tüm vücut olarak dönüyor içeride, babası elini koydu, karşılık veriyor o da bastırıyor içeriden, çok güzel, çok farklı bir duygu şükürler olsun.sinemnur hareket etmesi daha iyi bence benimki daha fena keyfi gelecekte hanımefendinin hareket edecek :) ilk zamanlar korkuyodum ama alıştım artık demekki böyle :) @tiphareth
Ayni gundeyiz canim.Biranda değilde bende bugünlerde çok aglagim yani soyle birşey anlatırken bile hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama yine de bir iki damla akıyor gozumden. Ah hormonlar ah normalde d ketummum ama yine de engel olamiyorum yuruyus bile yapmak istemiyorum o derece durgunlastirdi bu hamilelik beni.bugün 30+1 deyiz bu güne kadar hiç hamilelik psikolojisinde değildim. bugün bir anda bana birşeyler oldu. sürekli ağlamak istiyorum kendimi tutamıyorum ve bir sebep yok ağlamam için. dün koşarak indiğim merdivenleri bugün tıslaya tıslaya iniyorum. dünden bugüne bu değişim neden var mı bir bilen. sizde de 1 günde böyle değişim oldu mu
Dün de yazmıştım, "ben eski ben değilim" diye, 2 günde değişti enerjim, boşuna 32. haftadan sonra çalışan kadına iş izni verilmiyor, resmen bir eşik var, geçince değişiyor sanki, hoş bir haftadır çok yordum kendimi, biraz da onun acısı çıkıyor. bugün doktorum da gayet iyi her şey, 36. haftaya kadar kendini kısıtlama, hamam, sauna, aşırı sıcak,güneş harici serbest her şey, tadını çıkar dedi, tekrar bir yükseldi enerjimbugün 30+1 deyiz bu güne kadar hiç hamilelik psikolojisinde değildim. bugün bir anda bana birşeyler oldu. sürekli ağlamak istiyorum kendimi tutamıyorum ve bir sebep yok ağlamam için. dün koşarak indiğim merdivenleri bugün tıslaya tıslaya iniyorum. dünden bugüne bu değişim neden var mı bir bilen. sizde de 1 günde böyle değişim oldu mu
şu erkeklerin anne baba ismini koyma isteğini anlamıyorum. hele ailelerin karışması. Çevremde bunun sıkıntısını yaşayan çok var. sana tavsiyem sen sen ol kayınpeder ismiyle beraber ikinci bir isim koyma.o daha da sıkıntılı.eşin tarafı o isimle seslenecek sen istediğinle. çocuk hangi kimliği yükleneceğini şaşırıyor. avrupda doğum olduktan sonra babaya soruyorlar ismi kağıda yazıyorlar gelip anneye soruyorlar isim bu mu diye. sen istersen değiştiriyon istersen onay veriyon o kağıt kimlik oluyor değiştiremiyorsun. Türkiye ye de gelse anneler şu isim yüzünden stresten kurtulsalarebican_040506 , sinemnur , dilanbade birde geceleri rüya görmeye başladım ama o kadar çok rüya görüyorum ki hiç dinlenmiyorum resmen uykumda yoruluyorum.
eşimle isim konusunda anlaşamadık babasının ismini istiyor bende istemiyorum tedavi döneminde bellirlemiştik isimleri ve yumurtalarımızı ismiyle seviyorduk ama ne zaman bebek erkek dendi hiç ismiyle sevmemeye başladı. niyeti başkaymış ama kazanan ben olurum isim konusunda.
dün gece rüyamda tüm akrabalar bana kayınpederinin ismini koy diye baskı yapıyor. uyandım ki ter içinde kalmışım
aynen yaaaa bende de enerji falan kalmadı kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.zaten yürürken penguen gibi yürüyorum sıcak bi yandan ağrı bi yandan. bir tek bu aralar yüzerken kendimi hafif hissediyorum o da suyun kaldırma kuvvetinin faydasıDün de yazmıştım, "ben eski ben değilim" diye, 2 günde değişti enerjim, boşuna 32. haftadan sonra çalışan kadına iş izni verilmiyor, resmen bir eşik var, geçince değişiyor sanki, hoş bir haftadır çok yordum kendimi, biraz da onun acısı çıkıyor. bugün doktorum da gayet iyi her şey, 36. haftaya kadar kendini kısıtlama, hamam, sauna, aşırı sıcak,güneş harici serbest her şey, tadını çıkar dedi, tekrar bir yükseldi enerjimtahmini doğum tarihimiz 1 eylüle kadar geriledi bakalım, paşanın ne zaman canı isteyecek. Sen de koyverme kendini, biraz telkin de iyi gelebiliyor.
bencede süper uygulama.şu erkeklerin anne baba ismini koyma isteğini anlamıyorum. hele ailelerin karışması. Çevremde bunun sıkıntısını yaşayan çok var. sana tavsiyem sen sen ol kayınpeder ismiyle beraber ikinci bir isim koyma.o daha da sıkıntılı.eşin tarafı o isimle seslenecek sen istediğinle. çocuk hangi kimliği yükleneceğini şaşırıyor. avrupda doğum olduktan sonra babaya soruyorlar ismi kağıda yazıyorlar gelip anneye soruyorlar isim bu mu diye. sen istersen değiştiriyon istersen onay veriyon o kağıt kimlik oluyor değiştiremiyorsun. Türkiye ye de gelse anneler şu isim yüzünden stresten kurtulsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?