Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim iştahsizlığım yavaş yavaş geçiyo gibi canım sulu meyveler çekiyo hep hatta ellerimle yesem çenemden suları aksa diyorum:) ve dün nohutlu pilav ayran çekti canım. İnşallah çarşamba kalp atışını duyarım ve kanama alanım yok olmuş olur. Hamdolsun hergünüme şükür hamile kalabildim bin şükür.

kısmetse bende 2016 eylül ayında alacağım bebeğimi kucağıma. Hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun hanımlar. bazen inanılmaz kasıklarım ağrıyor, kısa süreli ama sert bir ağrı oluyor. birde mantar varmış, geçmeyecek diye korkuyorum
fitili de beceremedim. kreme başladım

Canim benim 2 dusugum oldu ikidindede kanamam vardi günde 1 kez progestan aliorum lekelenmemde var 2 gün yoktu gene basladi pembe akinti malesef esim calisiyor evde cocuk oldu mu pek dinlenemiorum

Devam etmiyosa korkma canım zaten dr um ya rahim bu kanı emecek ya da dışarı akacak dedi. Senin kesenin üstünde miydi? Kaç günlüktün ultrasonda kesen kaç mm di?
Durdu canim Allaha sukur
Arkalarda dedi bende aglamaktan helak olmustum zaten
4mm bebek canim kese daha buyuktur alttan baktigi icin direk bebegi olctu
6 bitmisti ama dr 3 gunluk bi gecikme gozukuyor dedi

Söyledim gel idrar tahlili yapalım serum takalım dedi.
İyide serum kısmı çözüm sonrasında yine devam edecek. Gıcık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…