Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar merhaba kalp atışı duyan varmııııııı ???? kaçıncı hafta da duydunuz ???
Bu arada biz 5. hafta da geçen hafta vajinal ultrasonda keseyi gördük.
Canim ben daha dr a gitmedim ama daha onceki dusukle sonuclanan iki gebeligimin ilkinde hic kalp atisi duymadim ikincisinde 6.haftada duydum.

Ya kizlar bir sey soracagim.acele etmemek icin dr a gitmiyorum ama bi sikinti var mi yok mu onu da merak edyrum.bi sikinti olsa illa kanamami olur?kanamanin olmamasi her sey yolunda demek midir?tecrubesi olan var miiiii?

Ya kizlar bir sey soracagim.acele etmemek icin dr a gitmiyorum ama bi sikinti var mi yok mu onu da merak edyrum.bi sikinti olsa illa kanamami olur?kanamanin olmamasi her sey yolunda demek midir?tecrubesi olan var miiiii?
Bence doktora gitmelisin canım neden gitmiyorsun allah korusun bişey varsa en azından görmüş olursun önlem tedbir alırsın ben öğrendiğim gibi doktorumu aradım üç gün sonra gel dedi ki öyle değerim de çok yüksek değildi.

Canim ben drla irtibat halindeyim igne kullaniyorum suan.ama iki gebeligimde ogrendigim gibi dra gittim eve gelince kanama basladi.her ikisi de boyle oldu.o yuzden gitmekten korkuyorum agirdan almak istiyorum.ama bi taraftan da merak ediyorum acaba sikinti varmidir diye

Söyledim gel idrar tahlili yapalım serum takalım dedi.
İyide serum kısmı çözüm sonrasında yine devam edecek. Gıcık oldum.
Evet ama serum kaybettiklerini yerine koyar en azından bide vit içerikli bulantı önleyici bi hap vardı ismini hatırlamıyorum belki öyle bisey veri tabi tahlil yapıp bi rahatsızlıginmi var ona bakdıktan sonra. Bence ihmal etme canım

Kızlar geldim doktordan karından ultrasonla çok minik kesemizi gördük daha 3mm kan testide istedi emin olmak icin 3917 cıktı haftanla uyumlu dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi ben yarın 5.haftaya giricem diye hesaplıyordum kaç haftalık dedim 4dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…