Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim seninki gec dollenme olabilir benimki tup bebek ondan hem tam duymadik dedimya dr yeni olusmaya baslamis diye uzulme
Ben 22.gün testte öğrendim hamileliģimi geç döllenme degil. Belkide canım bana dr kese haftasiyla uyumlu dedi.

İnternettede arastırdım 30a kese mm çapını ekleyip 7 ye bölerseniz haftanızı bulursunuz yazıyodu. Ben öyle hesapladığımda 5+4günlük oluyodu çarşamba günü sata görede 5+3. İnşallah dr umun dediği gibidir.

ARKADASLAR hamileliğim kan testiyse çıktı. Az önce kahveringi jelimsi bir akıntı geldı. Sonrasında beyazımsı akıntı devam etti. Bugun BEKLENEN ADET günümdeyim. Var mı benım gibi olan? Korkuyorum ilk defa böyle oldu

C
Canim benim de olmustu bi sıkıntı olmadi cok sukur

C

Canim benim de olmustu bi sıkıntı olmadi cok sukur
canım valla çok korkuyorum, ilk hamileliğimd eboyle bir şey olmadı ama 11. haftada kalbi durdu öldü rahim ağzım açıldı kendılığınden kanamayla hastanede düşük yaptım. çok korkuyorum. çok teşekkür ederim cnaım yanıtladığın için

Rica ederim canim hepimizin farkli farkli okadar cok korkusu varki ilk 3 ayi bi tamamlasak da burda daha guzel paylasimlar yapabilsek keske

Kızlar dün bende lekelenme başladı ve az bir şey kanama oldu. Akşam doktora haber verdim ve bu sabah gittim. Ama ne karından ne de vajinal keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim istenen şekilde yükselmediyse sevincim üzüntüye dönüşecek

Canım sabırla kan sonucunu belke bugün kac günlüktün geç dollenme olabilir mi hatirlayamadım daha önce dr a gitmis miydin?

Canım sabırla kan sonucunu belke bugün kac günlüktün geç dollenme olabilir mi hatirlayamadım daha önce dr a gitmis miydin?

5+2 canım bugün. Günden çok değerlerle ilgilendi doktor. Çünkü geçen hafta cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 tı değerim. Keseyi karından olmasa bile vajinal olarak kesin görmeliydik dedi. O yüzden şimdi kan verdim, sonucu bekliyorum. En az 2500-3000 olmalıymış. Yoksa zaten sağlıksız gebelikmiş.

Güzel haberlerle gel insallah canım dualarim seninle

merhaba arkadaşlar, ben de katıldım aranıza. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı. benim ikinci bebeğim, 2013 ekim annesi grubundaydım önceden ama bebeğim eylülde doğdu. ikinci de eylülde geliyor kısmetse.

Kızlar merhaba kalp atışı duyan varmııııııı ???? kaçıncı hafta da duydunuz ???
Bu arada biz 5. hafta da geçen hafta vajinal ultrasonda keseyi gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…