Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok zor bir süreç ya...tekmelerini hissetsekte artık herzaman bizimle olduklarını bilsek ... Şu an gogsum yumuşak ama oyle çok agri yok dokununca sizlio o kadar..
Evet 20.haftaya kadar rahat yok bize. Rabbim o günleri göstersin inşallah sağlıkla. Benim ultrasonda kanama alanı çıktı 2 gündür yatıyorum. İnşallah çarşamba muayeneye gittiğimde kalp atışlarını görürüm ve kanama alanı yok olmuş olur. Rabbim duysun sesimizi yardımcımız olsun.

Aminnn cnm ınş güzel haberler alırsın. Ben daha çok yeniyim 6 gün gecikmem oldu bugün kan verecem sonra ultrason ama Bende henüz bise gozukmez herhalde sat 15 aralık

O gebelikten gebelige degisir benim adetten 4 gun sonra 107 cikmisti 3 gun sonra 331.9 cikti. Herkeste ayni olacak diye birsey yok ayni donemde 700 800 cikan da oluyor bunyeden bunyeye ve bebekten bebege degisir.
teşekkür ederim canım içim daha da rahatladı sizlerin sayesinde:)

tüm anne adaylarına günaydınlar ve umut dolu sevgi dolu gebelikler arkadaşlar :) benımde gebeliğim yeni belli oldu ve doktor Femamed isimli bir vitamin verdi. Yalnız daha şimdiden eklem ağrılarım başladı. Sizlere doktorlarınız hangi vitaminleri verdi? Neler kullanıyorsunuz?

Gunaydin bende cok yeni ogrendim. Dr bana sadece folik asit verdi vitamin icin erken dedi

Gunaydin bende cok yeni ogrendim. Dr bana sadece folik asit verdi vitamin icin erken dedi
ben ilk hamileliğimde hamile kalmadan 3 ay öncesinden itibaren folik sit kullanmaya başladım, ceviz badem fındık yedim her gün avuç avuç, fakat bende folik asit ödem yaptı, bildiğiniz sabahları kalkınca elim yüzümde vücudumda şişlik hissediyordum, iştahta açıyor açması lazım çünkü kan hücreleri artıyor ve taşınacak enerji miktarının da alınması gerekiyor. ama bende bariz ödem yaptı, belki her gün 3-4 ceviz , 15 badem 15 fındık yediğim içindir bünyeden olabilir. ama bu hamileliğimde aynı şişlik olmadı, adet günüm 2 gün geçti gözkapağımda bile o şiş hissi olmadı.

Selam herkese bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam sat benimde 8 aralık ben bu gün ultrosona girdim fakat dr keseyi göremedi kafam karıştı çok ne yapsam bilemiyorumm....
Canım ben Bhcg 1500 civarındayken gördüm belki biraz daha zamanın vardır.

Asermeler tikinmeler basladimi kizlar. ?. Kahvaltdan tiksindim hic yjyemiorum canim istemiyor,,,,
Bu aralar elmayla aşk yaşıyoruz...

Bulantı ve kusmaktan uyuyamıyorum
Üstüne çok acıkıyorum yiyorum hoop 10 dk sonra yine aynı son
Doktoruna söyleseydin keşke bişey verirdi sonra açlıktan tansiyon şekerde kalmıycak serum almak zorunda kalırsın sürekli böyleysen...

Merhaba gunaydin herkese bende yeni katildim araniza doktora gidip keseyi yada bebegini goren arkadaslar var mi tam kacinci hqftada gordunuz yardimci olabilirmisin
Haftanın bi önemi yok çünkü herkesin adet süresi birbirinden farklı oyüzden önemli olan bhcg en son ne zaman kanda bakıldıysa iki günde bir katlayarak hesapla 1000/1500 civarı görüsün canım...

Benimde kan Alani var ve progeston kulaniyorum bakalim ne olucak haftaya cuma randevum var ins keseyi de kalp atisinida görürüm

Benimde kan Alani var ve progeston kulaniyorum bakalim ne olucak haftaya cuma randevum var ins keseyi de kalp atisinida görürüm
Lekelenme var mı peki? Benim kesenin üst taraflarındaydı kanama alanı senin? Dr ne dedi umutsuz mu konuştu? Ben bugunden itibaren günde 3 progestan/100mg alıcam bugün 5+5im. Haftaya 6+3te çarşamba randevum var. Dr bana sadece tuvalete kalk dedi.

Hep yatiyomusin yoksa oturuyomusun yatakta

Cilekkokusu12345 ben de çayı deli gibi severdim Nasıl diyim evde akşam yemekte mantı olsa yanına çay İçel'im derdim. Demlik bitene kadar içerdim bir daha demlerdim. Çay dan şu anda fena tiksindim ay oldu içmiyorum aramıyorum bir daha içemeyeceğim gibi geliyor hani öyle bir tiksinme :) kahveyle çok aram yoktu.
ayva yiyorum Can'ım çekiyor her gün bir ayva yiyorum sabahları kuru incir belki kabızlığa iyi gelir bir de keten tohumu yoğurtla. Doktor ye dedi keten tohumu önemliymiş omega varmış içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…