Cnm ilk yaptırığımda adetime 8 gün vardı 27.26 çıktı 3 gün sonra bir daha tekrarladm 133.64 çıktı daha erken olduğu icin dedi doktor üstünden bir hafta gecti ultrosnda grürm diye gittm bu gün göremdm bi aksilik mi var diye düşnmektn alamıyrm kendimi...
Merhaba canim bi sen bi de ben variz galiba henuz doktora gitmeyen.. ben de senin gibi dusunuyorum benim de bi kaybim var, ilk hamile oldugumu öğrendiğimde kosa kosa doktora gitmistim sonuc kimyasal gebelik.. bu kez stres yapmadan agirdan aliyorum ben de haftaya cumartesi gitmeyi planliyorum bi terslik olmazsa.. insallah hepbirlikte saglikli bi hamilelik sureci geciririz.. Allah bagislasin bebeklerimizi..
Selam herkese bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam sat benimde 8 aralık ben bu gün ultrosona girdim fakat dr keseyi göremedi kafam karıştı çok ne yapsam bilemiyorumm....
Kızlar ben çok istahsizim zorla yiyorum biseler ama canım hiç istemiyor...zaten öksürük ten tüm kemiklerim agiriyor..çok halsizim bu arada göğüşümde ki agri azaldı sanki bu normal mi ...artması gerek miyor mu...yarın kan vermeye gidecem ınş degerim iyi cikar
Kızlar ben çok istahsizim zorla yiyorum biseler ama canım hiç istemiyor...zaten öksürük ten tüm kemiklerim agiriyor..çok halsizim bu arada göğüşümde ki agri azaldı sanki bu normal mi ...artması gerek miyor mu...yarın kan vermeye gidecem ınş degerim iyi cikar
Sanirim kabizlik ve gazdan daha farkli bir sey bu.midem sanki sikistiriliyor alt taraftan.midem araya sikismis gibi.evet dogru tabir bu.nefes alip vermekte zorlaniyorum.kilo almadim gobegim de her zaman oldugu kadar,ayva gobekcik:)
Ben de dr a bunu sordum kimi zaman ağridan göğüslerime el değmiyo kimi zaman ağrı azalıyo dedim normal dedi hep aynı seviyede ağrı olusmaz dedi. Ama ben de ağrı azalmasın diye gözünün içine bakıyorum dr ne derse desin keşke böyle olmasam.
Ben de dr a bunu sordum kimi zaman ağridan göğüslerime el değmiyo kimi zaman ağrı azalıyo dedim normal dedi hep aynı seviyede ağrı olusmaz dedi. Ama ben de ağrı azalmasın diye gözünün içine bakıyorum dr ne derse desin keşke böyle olmasam.
Çok zor bir süreç ya...tekmelerini hissetsekte artık herzaman bizimle olduklarını bilsek ... Şu an gogsum yumuşak ama oyle çok agri yok dokununca sizlio o kadar..