Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Daha erken canını sıkma canım az daha bekle hayırlısıyla görürsün inşallah

Amin canim.ben 8.haftaya kadar bekleyebilirim.ustune dustukce hem zaman gecmiyor hem de daha fazla stres oluyor insan.

Bu aksam ben doymuyorum yaa dune kadar hicbisi yiyemiyordum bu aksamda doymuyorum iyi mi :) hergun farkli bisi hadi hayirlisi 9 ay sıkılmak yok :)

Kızlar ben çok istahsizim zorla yiyorum biseler ama canım hiç istemiyor...zaten öksürük ten tüm kemiklerim agiriyor..çok halsizim bu arada göğüşümde ki agri azaldı sanki bu normal mi ...artması gerek miyor mu...yarın kan vermeye gidecem ınş degerim iyi cikar

Yanma bir nebze katlanılır bir durum
Ekmek içi yersniz rahatlatır.
İş kusmaya gelince korkunç. Çözümüde yok ye kus ye kus hayattan soğudum

Insaallah canim.bence agri bazen artip bazen azalabilir.benim de oyle oluyor.bazen hic dokunamiyorum bazen de normal iste

Kabızlık ve gaz :)
Bu dönemlerde çok oluyor.
Sanirim kabizlik ve gazdan daha farkli bir sey bu.midem sanki sikistiriliyor alt taraftan.midem araya sikismis gibi.evet dogru tabir bu.nefes alip vermekte zorlaniyorum.kilo almadim gobegim de her zaman oldugu kadar,ayva gobekcik:)

Insaallah canim.bence agri bazen artip bazen azalabilir.benim de oyle oluyor.bazen hic dokunamiyorum bazen de normal iste
Benim sat 15 aralık..dokununca minik agri var ama oyle yoğun değil bat zamanı çok ağırdı şimdi geçti sanki hafif sizi dışında

Ben de dr a bunu sordum kimi zaman ağridan göğüslerime el değmiyo kimi zaman ağrı azalıyo dedim normal dedi hep aynı seviyede ağrı olusmaz dedi. Ama ben de ağrı azalmasın diye gözünün içine bakıyorum dr ne derse desin keşke böyle olmasam.

Çok zor bir süreç ya...tekmelerini hissetsekte artık herzaman bizimle olduklarını bilsek ... Şu an gogsum yumuşak ama oyle çok agri yok dokununca sizlio o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…