Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yok çok sükür simdi ayaklarımın altına yastik koyup yatıcam canim sagol.
Bence de dinlen canim.rahim buyudugu icin olan agrilardir diye dusunuyorum.tek tarafta ve surekli devam eden agrin yoksa elini yanlarina attiginda eline bir sey gelmiyorsa kanaman da yoksa sikinti yoktur insaallah.

Rahim buyuyo kesen buyuyo canim korkma
Bende hic agri yoktu ama sakir sakir kanama oldu mesela

Canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama hep yürürken değil ayrıca hergün gün icinde adet sancısı giriyor bi 10 dk gecmek bilmiyor doktorum normal oldugunu söyledi

Mide bulantisi olmamasi kotu.bulanti saglikli gebelige isaretmis.eger sagliksiz bir gebelikse insaallah kendiliginden duser mudahaleye gerek kalmaz.Allah yardimcin olsun canim.
Bu dogru degil cnm annemin ne ben de ne de kardesimde mide bulantisi olmamiş. Turp gibiyiz maasallah birimiz mimar olduk birimiz doktor :) herkesde bulanti olacak diye birsey yok

Bu dogru degil cnm annemin ne ben de ne de kardesimde mide bulantisi olmamiş. Turp gibiyiz maasallah birimiz mimar olduk birimiz doktor :) herkesde bulanti olacak diye birsey yok
DEmin de yazmistim okumamissin jeralde canim.ben zaten herkeste bulanti olacak demedim.bulanti gebeligin iyi ilerlemesine isarettir dedim:)

Bence de dinlen canim.rahim buyudugu icin olan agrilardir diye dusunuyorum.tek tarafta ve surekli devam eden agrin yoksa elini yanlarina attiginda eline bir sey gelmiyorsa kanaman da yoksa sikinti yoktur insaallah.
Şişlik yok canım hamdolsun ama endişelendim işte inşallah ciddi bişey yoktur.

Canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama hep yürürken değil ayrıca hergün gün icinde adet sancısı giriyor bi 10 dk gecmek bilmiyor doktorum normal oldugunu söyledi
Banada dr adet sancisi olabilir dedi yok hiç olmadi dedim bu benimki sadece yürürken canım ama epey kasıyo acı veriyo. Yatarken hiçbişey yok. Kaslarımmı agrıyo bilemedimki. Çarşamba sorabilirim anca dr a.

Sağol cnm ya valla bende kimde ne hikaye duysam takıntı yapıyorum sonucu netten aldım

Allah kucağına almayı nasip etsin cnm....Senn sat kac cnm?

Bulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir.
Bu haftalarda herkes benim gibi mi yoksa?
İçtiğim suyu bile kusuyorum akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…