- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Bende kusma yok bulanti da yok bir sey var midemde ama ne oldugunu ne biliyorum ne de tarif edebiliyorum:))Bulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir.
Bu haftalarda herkes benim gibi mi yoksa?
İçtiğim suyu bile kusuyorum akşamları
İçin kıyılıyor gibi oluyor mu yadaböyle hıçkırık gibi ama değilBende kusma yok bulanti da yok bir sey var midemde ama ne oldugunu ne biliyorum ne de tarif edebiliyorum:))
Canim Allah kolaylik versin yaa. Benim merak ettigim.ilk haftalar hic yoomuydu bulnti yani biandami ve nezaman basladi?mesela ben suan5+1 deyim ve kasik agrisiyla uyku disinda sikayetim yok. Mide bulantisi yasamaktan korkuyorum ama suan hic zerresi bile yok.Bulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
yok oyle bir sey de degil malesef.nasil anlatacagimi bilmiyorum.boyle sanki midemi tika basa doldurmuslar alttan da mideme baski yapiyorlar ama ustten de cikis yolu yok gibi:))İçin kıyılıyor gibi oluyor mu yadaböyle hıçkırık gibi ama değil
Canim Allah kolaylik versin yaa. Benim merak ettigim.ilk haftalar hic yoomuydu bulnti yani biandami ve nezaman basladi?mesela ben suan5+1 deyim ve kasik agrisiyla uyku disinda sikayetim yok. Mide bulantisi yasamaktan korkuyorum ama suan hic zerresi bile yok.
Hahaha tarif şahaneyok oyle bir sey de degil malesef.nasil anlatacagimi bilmiyorum.boyle sanki midemi tika basa doldurmuslar alttan da mideme baski yapiyorlar ama ustten de cikis yolu yok gibi:))
Ben sabh bulantilarindan kahvalti bile yapamiyorum herseyden tiksindm sudan bile..su icince kusuyorum gunde 1 bardk su bile icemiyorm.gun icinde hep bi mide bulantsi istahsizlk..aksama kadar emek emek yedigm ne varsa cikiyor.hamileden cok hasta gibiyim benBulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Ben sabh bulantilarindan kahvalti bile yapamiyorum herseyden tiksindm sudan bile..su icince kusuyorum gunde 1 bardk su bile icemiyorm.gun icinde hep bi mide bulantsi istahsizlk..aksama kadar emek emek yedigm ne varsa cikiyor.hamileden cok hasta gibiyim ben
Cnm oncelikle cok gecmis olsun 6 ay oncede ben yasadm aynisni kimyasal gebelik seninki de sanirim.5.haftamdaydm kese olusmamsti daha beta hcg de duzenli artmiyodu kanamyla gittm hastanye duser dediler progestan baslamadlr bile guvenmedm baska hastnye gittm progestn basldk bekledk ama sadece rahim duvarnda kalinlasma vardi hala kese olusmamsti kestik progestani adet kanamasi kadr o sancida bi donem gecirdm 10 gun kadar surdu bu bi nevi adet gecikmesi gibi dusunuluyo vucut sagliksiz bi gebeligi istemiyo ve atiyor.4 ay korundk korunmayi biraknca tekrar nasip etti Rabbim.guclu olmaya calis sadece hormon salgilaniyor vucutta kese bile yok.bi dinlenme suresi ver kendine sonra Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip eder insallah.Pregestonu bıraktırdı, kanama başlayacakmış çok büyük olasılıkla. henüz başlamadı.
Git kus hadi bende kustum geldim oyle yazdmHeh işte aynısı. Dün kusmaktan ağzım kurudu su içtim onu bile kustum.
Sabahları bazen oluyor kabus gibi. Dr ilaçta vermiyor
Bu gidişle banyoda klozet yanına yatak kurucam yada kovayla uyuyacağım
Hatta şimdi izninizle kusmaya gidiyorum
Ben bugun kese ve kalp atisi icin gittim doktora. Bu agrilarYok çok sükür simdi ayaklarımın altına yastik koyup yatıcam canim sagol.
Duydum canim vaninal bakti sukur her sey yolunda. 1 ay sonra tekrar gel dedi testler yapilacakmisCanm Maşallah yaa. Ben hafta gidicem inşallah görürüz kalp atışını duydunuz değil mi ?
Ben de senin gibi acele etmedim ilk defa bugun gittim. Iyiki de gittim mutlu ve huzurluyum lalalallaYa kizlar bir sey soracagim.acele etmemek icin dr a gitmiyorum ama bi sikinti var mi yok mu onu da merak edyrum.bi sikinti olsa illa kanamami olur?kanamanin olmamasi her sey yolunda demek midir?tecrubesi olan var miiiii?
B
Git kus hadi bende kustum geldim oyle yazdmsayemizde bulantisi olmayanlarnda baslayck bulantisi
Benim inceden bulantı var kusma yok diorum usutttum galiba çünkü midemde yanmada var. Ve enteeaan olan kızlar bel kaşık arilaim devam edio yanı korkuyorum hep böle agricakmi
Ben bugun kese ve kalp atisi icin gittim doktora. Bu agrilar
Duydum canim vaninal bakti sukur her sey yolunda. 1 ay sonra tekrar gel dedi testler yapilacakmis
Oglen 2 ye kadar suren bulanti kusma yok o saate kadar hicbir sey yiyemiyorum.sonra aksam da doymuyorum :) ama sabahlari cok fena oluyorumBulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Şimdi uyandım iyice artmış adım atmakta zorlanıyorum hatta yatakta sağdan sola dönerken bile ağrımaya başladı h tamamen hareketsiz yattığımda bişey yok. Niye olur internettede bişey yok..friendlyfriendly canim nasil oldun merak ettim seni gecti mi agrilarin acaba
Canim normal bu agrilar.cok cok siddetli degilse dusunmemeye calis.vucudun gebelik icin bir takim degisiklikler yapiyor bu da biraz sancitabilir:)gun gelecek agrilari da bi tarafa atacaz dengede duramayacaz gobeklerimizden.Rabbim hepimize o gunleri girmeyi nasip etsin.aminBenim inceden bulantı var kusma yok diorum usutttum galiba çünkü midemde yanmada var. Ve enteeaan olan kızlar bel kaşık arilaim devam edio yanı korkuyorum hep böle agricakmi
Bu tavsiyelerini dikkate alacagim.kabiz olmanin dogum aninda ne zarari olur acaba?Sevgili eylul anneerisize 2015 eylul annesi olarak bir ac tavsiyem var
Citcitli zibinlari 3.6 ay alin ve cogu kollu olsun ..kisa kollu yahut kolsuz kullanisli olmuyor ..
Kiyafetleri daha cok alt ut seklinde alin ,ve ayakli olmasin ,cabuk uzuy i rlar
Birde kis bebegi olacaklari icin ,burun aspratoru kesin alin ...otri bebe r n iyisi
Hastaneye giderken 2 kat hastane cikisi alin ,kendinize j at j at bisiyler alnaniza gerek yok , sicak oluyor ,zaten ,abartmamakl azim ,
Birde sakin kabiz olmayinbu cok hayati ,gulmeyin cidden hayati sakin ,komposto yemeye doguma yy akin baslayin gerekirse
Allah mutlulugunu daim etsin canim.hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi amin:)Ben de senin gibi acele etmedim ilk defa bugun gittim. Iyiki de gittim mutlu ve huzurluyum lalalalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?