Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayirlinolsun canim

Simdi ben kendi kagidima baktim yaninda y yaziyor.ne ola ki bu acaba.bak ben de merak ettim simdi.acaba sendeki h hormonun h si olabilir mi
Aaa cidden mi....senin deferun
Hayirlinolsun canim

Simdi ben kendi kagidima baktim yaninda y yaziyor.ne ola ki bu acaba.bak ben de merak ettim simdi.acaba sendeki h hormonun h si olabilir mi
Aaa cidden mi bana high yüksek gibi geldi belki senin ki türkçe Benim ki ingilizce

Ben sat 12 aralık arkadaşlar salı günü betam 398di bugün 740 3 günde ne kadar az artmış sanırım yine olumsuzlukla karşılaşacağım çok üzgünüm

Kızlar benim bugün yürürken sol kasığıma agrı giriyor dururken bişey yok ama adım attığım an sol kasığım ağrıyor bunu yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Mide bulantisi olmamasi kotu.bulanti saglikli gebelige isaretmis.eger sagliksiz bir gebelikse insaallah kendiliginden duser mudahaleye gerek kalmaz.Allah yardimcin olsun canim.
Mide bulantisi saglikli gebelige isaret diyolar ama benim bir yakinim 12 haftalikken mide bulantisi ve agiz yaralarindan doktora gitti doktor hemen bebegin kalp atislarinda sikinti olabilir demis ve dedigi gibi kalbi durmus baskada belirti yokmus bence herkesin gebeligi bunyesine gore degisiyor

Farkındaysan değer aralığı 0-5,3
Haliyle üstünde bir değer çıktığı için yüksek anlamında H yazılmış.
Herşeyi takıntı yapmayı bırakın kızlar artık.
Okuyorum iyi olan şeyleri bile olumsuza yoruyorsunuz.
Bebekleriniz ve kendiniz için bu kadar endişe zararlı.
Sürekli ulaşabileceğiniz bir dr seçerseniz bu şekilde paranoyaya bağlamazsınız :))
Yapışın yakasına noluo niye diye sorun mutlaka. Değer iyi sıkıntı yok :)

Yardımcı olabilecek olan yok mu internette araştırdım bişey bulamadım. Adım attıkça yürürken sol kasığıma ağrı giriyor adım atmakta zorlanıyorum sadece sol tarafta yatarken ağrı yok. Çarşamba günü rahimde kanama alanı çıkmıştı bununla ilgili olabilir mi Allah korusun?

Benimki tamamen ilaç karşıtı yada başından savmaya çalışıyor.
Sağlık ocağındaki dr bile daha iyi ilgilendi bugün
Kesinlikle başka doktora geçiş yapacağım.
Kusmaktan hal kalmadı bende.
Hoş sigara içemiyorum artık o açıdan süper oldu

Yorulunca olan şeyler bunlar
Ayaklarınızı hafifçe yüksekte tutup (ben hafif karnıma çekip yapıyordum) uzanın.
Kaç haftalıksınız?

Canim benim cok evham yapma hamileysen olacak tabi boyle seyler. 1-2 dakikadan fazla surmuyorsa sikinti yoktur. Kanaman falan yoksa dert etme

Yorulunca olan şeyler bunlar
Ayaklarınızı hafifçe yüksekte tutup (ben hafif karnıma çekip yapıyordum) uzanın.
Kaç haftalıksınız?
3 gündür hep yatıyorum canım bugün 5+5. Çarşamba 5+3tum kese 0.81mm çıktı dr haftasıyla uyumlu dedi ama kese üstünda kanama alani var hiç kalkmıcaksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…