Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Merhaba. Belki sizin çatı hakikaten dardır ama sanki doktorlar sezeryan kararı verdirmek için söylüyorlarmış gibi geliyor

Ne harika bir doğum; hepimize boyle doğumlar inşallah
Hayırlı uğurlu olsun

cnm benimde catim cok dardi ve cati muayenem de cok zorlanmistim ve kasildim yani bacaklarim kitlendi resmen bende bebegi riske atmak istemedim ... sen zorlandin mi muayenede anlarsin aslinda catinin dar olup olmadigini istersen baska bir doktora da gorun icin rahat etsin

ne guzel cnm hayirli olsun herkes gule oynaya dogum yapamaz

canım çatı darlığı faln kasilmalarin olmadan anlasilmazmis mesela devlet hastaneleri san cin başlamadan çatı muayenesi yapmıyor doktoruma sorduğumda sancı olmadan çatı tabi dar olur sanciyla açılan bişey demişti yani o da bahane bu memlekette yüzde doksanin dan fazlasının mi çatısı dar

Maşallah cok ozendim Allah herkese boyle dogum nasip etsin
Allah anali babali büyütsün bebisinizi

kivircik84 kuzum çatı neye göre dar demedin mi doktora? çatı ile bebegin kilosu arasindaki bahlantiya göre karar verildir normal mi sezaryen mi diye.. bebegin eger 3800 den fazla kiloda dogacaksa kendini hic hirpalama diyorlar..bunun riskleri sunlar;
-bebek cok kiloluysa cati uygun deilse bebegin omzunun catiya takılması,
-40 yaslarina geldiginde annenin rahminin sarkmasi
bunlar illa olacak diye bisey yok sadece riski var o karar sana kalmis..cati dogumda acilmaz, dogumda acilan sey rahim agzidir.Ama sana tavsiyem şehrinde bulunan birkaç dr a daha danisip normal doguma öncelik tanıman..

Ayy masallah canim bi avazda kurtulan sen oldun simdilik:) ne guzel boyle dogum yapmak. Hayirli olsun kuzucugun. Darisi bizlere

cok sevindim canim ne guzel bir dogum olmus, hosgelmis bebegin, saglikli mutlu olsun hep, yuzunden gulucukler eksilmesin..

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza hepimizin; )

ayyy ne güzel bi doğum Allah her birimize kolay doğum nasip etsim hemen sütlerimiz bol bol gelsin,tebrikler canım Allah hayırlı uzun ömür versin bebişe

Çatı doğumda açılmaz ama ne kadar açılacağı sancisiz anlaşılmaz dedi doktorum canm

Ayyy masallah yaaa ne kadar guzel ve kolay bi dogum olmus,gozunuz aydin
Rabbim evladini anali babali buyutsun insallah
boyle kolay dogumlar biz geride kalanlarin basina olsun insallah

Yavru kartal yuvasina hosgelmis
Masallah kilosu boyu cok guzel kendiside coooook tatli masallah
bu bebislerin insan, icinden ciktigina inanamiyor yaaaa MUCIZE

Bu tip ağrılar bu dönemde sıkça olabiliyor aslında, neden cımartesi başlatacaksınız doğumu? Problem mi var başka? Daha gününe de çok varmış[/QUOTE]
Rahim acikligim var canim geçen hafta 3 cm di. O bu hafta daha da açılir dedi doktor bi de ben kan sulandirici iğne kullaniyorum onu biraktim geçen hafta. Bu cumartesi randevu var daha da acikligim olursa alacak galiba doguma

Teşekkür ederim kızlar olbey alışıyorum heralde yavaş yavaş :)) tadını çıkarmak lazım aslında kızım bidaha hiç bi haftalık olmucak böyle böyle toparlıcaz kendimizi napalım Allah bunları unutturucak başka dert vermesin diyelim

Canım sağlıkla kavuşun inşallah kuzucuğuna,bize de sürekli "iri bebek normal doğum zor" dendi biliyorsun, 2 hafta önce 3200 gram 52 cm idi, bugün 3500 gram 53,5 cm çıktı, ben de en azından 3700 filan bekliyordum ama sanırım 35. haftadan sonra kilo alımı o kadar hızlı olmuyormuş, günlük ortalama 25 gram gibi. Bizim oğlanın kafa aşağıda ama kanala yerleşmiyor ve yerleşmez de dedi, kese aşağıya baskı yaptığı için açıklık devam ediyor, resmen çatı kemiklerim ağrıyor ama normal doğum olmaz, kafa kanala bu şekilde asla yerleşmez dedi doktor. Haftasonu şiddetli sancılarla hastanedeydim, "bu sancılardan arada olacak ama kanala giremediği için doğum başlayamayacak, bekleyebildiğimiz kadar beklyelim" dedi doktor, "bayramdan önce alırız" demişti daha önce , "komplikasyon gelişmediği sürece bekleteceğim, bayramda da buradayım nasılsa, size de uygunsa 16 eylülde alalım" dedi bugün, 8 eylülde tekrar kontrol var ama sezaryen tarihim 16 eylül şimdilik. Sanırım bebekleri görünce heyecana geldik, kavuşmak istiyoruz ama bekleyebildiği kadar beklemelerinde, sabırlı olmakta da fayda var sanırım. İnşallah tahlil sonuçların da temiz çıkar canım, umarım kaşıntılar hafiflemiştir...Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…