- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
yorum dedim. Daha ben 1 kez bil
ay bende de aynı sıkıntı var.Kızlar Dr larınız burda oluyo mu bayramda benimki yıllık izne ayriliyormus Arefe gününe kadar dogurdum dogurdum yoksa nöbetçi Dr a da kalmak istemiyorum moralim çok bozuk
kızlar benimde çatı pek uygun değilmiş ve bebekde aşağı inmedi henüz. sezeryan gözüküyor. normal çok istiyordum, bir yandan da dar ise neden bebeği riske atayım diye düşünüyorum. var mı çatısı dar olupta normal doğum yapan?
Ne harika bir doğum; hepimize boyle doğumlar inşallahSevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
cnm benimde catim cok dardi ve cati muayenem de cok zorlanmistim ve kasildim yani bacaklarim kitlendi resmenkızlar benimde çatı pek uygun değilmiş ve bebekde aşağı inmedi henüz. sezeryan gözüküyor. normal çok istiyordum, bir yandan da dar ise neden bebeği riske atayım diye düşünüyorum. var mı çatısı dar olupta normal doğum yapan?
ne guzel cnm hayirli olsunSevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
canım çatı darlığı faln kasilmalarin olmadan anlasilmazmis mesela devlet hastaneleri san cin başlamadan çatı muayenesi yapmıyor doktoruma sorduğumda sancı olmadan çatı tabi dar olur sanciyla açılan bişey demişti yani o da bahane bu memlekette yüzde doksanin dan fazlasının mi çatısı darkızlar benimde çatı pek uygun değilmiş ve bebekde aşağı inmedi henüz. sezeryan gözüküyor. normal çok istiyordum, bir yandan da dar ise neden bebeği riske atayım diye düşünüyorum. var mı çatısı dar olupta normal doğum yapan?
Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
cok sevindim canim ne guzel bir dogum olmus, hosgelmis bebegin, saglikli mutlu olsun hep, yuzunden gulucukler eksilmesin..Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza hepimizin; )Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
ayyy ne güzel bi doğum Allah her birimize kolay doğum nasip etsim hemen sütlerimiz bol bol gelsin,tebrikler canım Allah hayırlı uzun ömür versin bebişeSevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
Çatı doğumda açılmaz ama ne kadar açılacağı sancisiz anlaşılmaz dedi doktorum canmkivircik84 kuzum çatı neye göre dar demedin mi doktora? çatı ile bebegin kilosu arasindaki bahlantiya göre karar verildir normal mi sezaryen mi diye.. bebegin eger 3800 den fazla kiloda dogacaksa kendini hic hirpalama diyorlar..bunun riskleri sunlar;
-bebek cok kiloluysa cati uygun deilse bebegin omzunun catiya takılması,
-40 yaslarina geldiginde annenin rahminin sarkmasi
bunlar illa olacak diye bisey yok sadece riski var o karar sana kalmis..cati dogumda acilmaz, dogumda acilan sey rahim agzidir.Ama sana tavsiyem şehrinde bulunan birkaç dr a daha danisip normal doguma öncelik tanıman..
Ayyy masallah yaaa ne kadar guzel ve kolay bi dogum olmus,gozunuz aydinSevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
Yavru kartal yuvasina hosgelmisHerkese merhaba teyzelerimiz.
Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Hepinizi sewgiyle kucaklıyorum..
Galiba yavaş yavaş basliyoruz canimbenimde regl sancısı gibi ağrım var ve belim de ağrıyor. Cumartesiye kadar bekliyecez kendi gelirse diye yoksa suni sancıyla dogumu baslatcaklar inşallah sağlıklıca elimize almak nasip olur canim
Teşekkür ederim kızlartiphareth canim kayinvaliden ve kayinbabanla ayni evde kalmak cok zor cidden ama en azindan senin esin yaninda..Ben esim askere gittiginden beri kayinvalidem kayinbabamla yasiyorum ve sıkıntılarimi esime de anlatamiorum ki akli bende kalmasin die kv annem gibidir liseden beri evlerine gider gelirim cok ii anlasiriz ama kayinbabam inanilmaz anlayissizdir..Kac defa uyarmalarina ragmen adam evin icinde günde bir paket sigarayı bitirio sabahlari son ses radyo acio sabah sabah uzunhava dinlio falan içim bayilio resmen ama bunlarin hepsine ne zaman sinirlenmeye baslasam hemen bebegimi düşünüyorum dogacak ve ona sarilicam hepsini unutucamm diorum..geçecek biraz daha sabret kuzum sakın kendini üzme ağlama sütüne yansimasin emi hersey geçer elbet bi zamani vardır..Allah yavrularimizi bize bagislasin da gerisi halledilir insallah
Canım sağlıkla kavuşun inşallah kuzucuğuna,bize de sürekli "iri bebek normal doğum zor" dendi biliyorsun, 2 hafta önce 3200 gram 52 cm idi, bugün 3500 gram 53,5 cm çıktı, ben de en azından 3700 filan bekliyordum ama sanırım 35. haftadan sonra kilo alımı o kadar hızlı olmuyormuş, günlük ortalama 25 gram gibi. Bizim oğlanın kafa aşağıda ama kanala yerleşmiyor ve yerleşmez de dedi, kese aşağıya baskı yaptığı için açıklık devam ediyor, resmen çatı kemiklerim ağrıyor ama normal doğum olmaz, kafa kanala bu şekilde asla yerleşmez dedi doktor. Haftasonu şiddetli sancılarla hastanedeydim, "bu sancılardan arada olacak ama kanala giremediği için doğum başlayamayacak, bekleyebildiğimiz kadar beklyelim" dedi doktor, "bayramdan önce alırız" demişti daha önce , "komplikasyon gelişmediği sürece bekleteceğim, bayramda da buradayım nasılsa, size de uygunsa 16 eylülde alalım" dedi bugün, 8 eylülde tekrar kontrol var ama sezaryen tarihim 16 eylül şimdilik. Sanırım bebekleri görünce heyecana geldik, kavuşmak istiyoruz ama bekleyebildiği kadar beklemelerinde, sabırlı olmakta da fayda var sanırım. İnşallah tahlil sonuçların da temiz çıkar canım, umarım kaşıntılar hafiflemiştir...Sevgiler...G Gul1806 Hala şoktayim gülcüm yaa bebegin kilosu fazla diye yememe icmeme dikkat ettim ki normal dogum olsun diye! Kafasi asagida olan bebek 2 haftada yan dönmüşBişeyi ne kadar cok istersem o kafar olmuyo yani normal dogum yapamicam Iki hafta once 3.150 gram olan bebek bu hafta 3.350 cikti resmen şok oldum daha fazla beklioduk.. NST falan hepsi cok şükür iyi ama pozisyon mahvetti beni.hareketlerinde azalma oldugu an yarin alinacak canim yoksa cmt alcaz dediler Senin oğlan akıllı dursun benim çitlenbik gibi yan durmasin zıpır ne varsa başını aşağı getirmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?