Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Şükür canım. İlk muayenen miydi?

yok canim ikinciydi. 31 aralikta testte gordum hayalet cizgiyi. 3 gun gecikince bi terslik var diye dusundum. sonra ertesi hafta gittim doktora (yakin zamanda ablam kimyasal gebeik gecirmisti en azindan kese var mi bi bakilsin istedim) keseyi gorduk.. sonra kan testlerimi istedi ve iki hafta sonra kalp atisi icin gelirsin dedi. dun de kalp atisini duymak icin gittim. bi sonraki randevumuz ikili test oncesi olacak. tahminen 3-4 hafta sonra..

arkadaşlar bende daha 4 haftalık bır gebeyım. doktor ve hastane seçimine takıldım. ve araştırmlar yaptım hepiniz için iyi olur diye düşünüyorum. 2016 ankara doğum paketleri
Medicana :

Doğum: 4000 tl

Medical park :

Doğum paketi : : 4000 tl 10 muayene 1 gece yatış 1 refakatçi

Özel bilgi hastanesi :

Doğum: 1350 tl

Muayene :50 tl

Koru Balgat :

Doğum paketi:6350 tl (içerik yüzyüze konuşuluyormuş)

Akay hastanesi :

Doğum : 3650 tl

Muayene :130 tl

Lokman hekim Sincan

Doğum paketi : 2990 tl

10 muayene

Tarama testleri

Ogtt testi

1 dıyetsyen muayene

1 kardıyolojı muayene

Normal doğum 1 gece yatış

Doğum fotoğrafçılığı

Bebek kontrllerı

Topuk kanı

arayıp bilgi aldım tek tek hala kararsızım kime gıtsem ?

Kızlar çok çok mutluyum kese gözüktü çok şükür dis gebelik değilmiş ama alttan gözüktü vajinal usg den...rahmim içe dönük olduğu için karından daha gözükmedi alttan gözüktü ilk resminide aldım melegimin 5 haftalikmis....çok mutlu oldum ya ınş herkes güzel haberler alır 1 şubatta kalp atışları için gidecem kismetse...bana zor günümde moral veren tüm arkadaslarima çok teşekkürler

Kese bir haftada 3 mm büyümüş yavaş buyuyormuş, aklımda kanadı üzüntüden sadece uç mm büyüdüğünü biliyorum bir haftada

Gözünaydın canım rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah.

Kese bir haftada 3 mm büyümüş yavaş buyuyormuş, aklımda kanadı üzüntüden sadece uç mm büyüdüğünü biliyorum bir haftada
İnşallah haftaya herşey yolunda olur canım. Belki başka dr a gözükmen iyi olacaktır. Farklı bi göz farklı bi bakış açısı farklı bi ultrason.

sinem4159 Homely_angel kızlar ben pazartesi gideceğim keseyi kucuk de olsa gormustum ama kalp atısı icin erken ne icin gideceğim ben acaba doktor bebeği görürüz oluşursa demişti ama
Benim sabah gördü ama ''bu gördüğümüz su dolu bir kese, iki hafta sonra geldiğinde eğer her şey yolundaysa bebek oluşmaya ve kalp atışları duyulmaya başlamış olacak'' dedi.

gözün aydın canım, aynı günlerde kalp atışı için gideceğiz :)
Sen ne zaman gideceksin bir daha? Aslında biraz moralim bozuldu. Doktor '' şuan gördüğümüz su dolu kese. Bir daha geldiğinde her şey normal olursa bebeği göreceğiz ve kalp atışını duyacağız''dedi. Şubat 8-14 arası gel dedi. Çok uzun zaman değil mi ? Sanırım çok sabırsızım:)

anadolu yakasindayim ben. yeditepe unv hastanesinde Gazi beyin takibindeyim. kararsiz kalan varsa kesinlikle tavsiye ederim. inanilmaz rahatlatici bi adamdir. vara var yoka yok der arada birakmaz.
Ben avrupa yakasindayim canim yaa

Sat ne zamandı canım kaç haftalıkken gördün keseyi?
Son adet tarihimin ilk günü 9 aralık. Böyle hesapladığımda 6+1 haftalık şuan. Ama keseyi bu sabah gördü. Ve bebeği görmeden haftalığını söyleyemeyiz, kese göründüğüne göre en az 4 haftalıktır dedi

Hayırlı olsun çok sevindim Bizde gördük bugün

çok sevimdim canım bak boşuna üzüldün o kadar. ve farkındaysanız çok bu şekilde olan var ben de dahil.

Hiç sorma cnm ya gece gündüz mahvoldum alttan da ben kendi kendime baktım yani kasildim önce neyseki çok agri olmadı hafif yanma dışında

artık bir şey araştırma, keyfini çıkar olur mu? çünkü araştırdıkça kendimize dert edecek bir şeyler buluyoruz Alttan olana da alışmak lazım. Sonuçta daha doğum yapacağız inş değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…