Kızlar çok çok mutluyum kese gözüktü çok şükür dis gebelik değilmiş ama alttan gözüktü vajinal usg den...rahmim içe dönük olduğu için karından daha gözükmedi alttan gözüktü ilk resminide aldım melegimin 5 haftalikmis....çok mutlu oldum ya ınş herkes güzel haberler alır 1 şubatta kalp atışları için gidecem kismetse...bana zor günümde moral veren tüm arkadaslarima çok teşekkürler
Sen ne zaman gideceksin bir daha? Aslında biraz moralim bozuldu. Doktor '' şuan gördüğümüz su dolu kese. Bir daha geldiğinde her şey normal olursa bebeği göreceğiz ve kalp atışını duyacağız''dedi. Şubat 8-14 arası gel dedi. Çok uzun zaman değil mi ? Sanırım çok sabırsızım:)
Canım benim randevu 30 Ocak'ta. Bütün doktorlar bir miktar moral bozuyor zaten, merak etme. Ama onlara da hak vermek lazım, kapalı bir kutu içinde henüz 1 cm bile olmayan bir canlı hakkında yorum yapmaya çalışıyorlar. Çok uzun değil sanırım. Benimki kısa çünkü benim kesenin yerleştiği yer enteresan ve değerler düzgün artış göstermeyince sıkı tutuyor sanırım.
Selam arkadaşlar. Yazdıklarınız okudum. Özetle: tüm doktorlar bırazcık korku veriyor. Bende bugun gittim. Doktor "tam tutunmamış dedi ilça verdi. Bende doktora: ilaç uyku yapıyor kullanmak istemıyorum. Dedim.
Oda sen bilirsin önemli bir şey olursa kullan dedi.
İş yapma yorulma dedi. Bir hafta sonra yolculuk var. Bineym mi uçaga dedim. "Bin bir şey olmaz" dedi.
Bir haftadır full dışardayım. Alişveriş kurs vs derken dinlenmeye zaman zor buluyorum.
Akışına biraktım. Aslında dr gitmeye niyetim yoktu ama yolculuk var diye gittim.
Beslenme ye dikkat ediyorum. İnşallah fazla kilo almam bu sefer. Hamur işi, tatlı vs yok. Meyve çok az. Zaten sevmıyorum yiyeniyorum.
Rahat olmak en dogrusu. Eger verilmiş bir ömür varsa doğar. Allah hepımize hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Kızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Canım o kadar iyi hissediyorum ki yaşadıklarını. Hamilelik mutluluğunu yaşayamadan lekelenmeler, riskler, iğneler... Benim de riskim hala devam ediyor ama tek duam bebeğim sağlıklıysa benimle kalsın. Yoksa en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğim olsun. Kendime ne kadar istiyorsam sizlere de o kadar istiyorum, dua ediyorum. Rabbim hepimize mutlulukla sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kanamalar icin doktor ne dedi?
Boyle konuya pat diye girdim bilmeden ama benim de gecen haftalarda kanamam oldu hafif lekelenme gibi biraz panik oldum tabi ben de.su an progestan hap kullaniyorum vajinal olarak. Hapi duzenli alinca kanamalar durdu, bebegin kalp atisini da aldik gecen hafta.
Evet bakti.6+1 de dedi.beni 1 yildir takip eden doktor.eger siz bana ilk defa gelmis olsaydiniz gec dollenme der beklerdim dedi.ama sizin durumunuzu bildigim icin iyi ya da kotu bir sey diyemiyorum.yolk kesesini de goruyorum dedi.beta hcg degerim keseyle uyusuyor ama kanama siddetle devam ediyor.dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allahin kimin duasini kabul edecegi bilinmez.
Benim karından gördü. Başka ilde benim doktorum. hava kötü olur gelemezsen Haftaya kese büyümüş mü diye baktır 2hsfta sonra kalp atışları için gel dedi. Seni ne zaman çağırdı
Kanamalar icin doktor ne dedi?
Boyle konuya pat diye girdim bilmeden ama benim de gecen haftalarda kanamam oldu hafif lekelenme gibi biraz panik oldum tabi ben de.su an progestan hap kullaniyorum vajinal olarak. Hapi duzenli alinca kanamalar durdu, bebegin kalp atisini da aldik gecen hafta.
Doktora gittigm de sadece leke vardi ultrasonda kanama alani gormedi.eve gelince kanama artti doktoru aradim seklini ve rengini soyledim agrim da vardi.dusuk yapiyorsun dedi.parca duserse mutlaka haberim olsun dedi.hala parca dusmedi ama kanama kirmizi sekilde devam.lavaboya gidince ozellikle bardaktan bosalircasina geliyor uzandigimda sadece leke gibi.