Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar dua edin lütfen bugün randevum var hersey yolunda olsun toplanan kan gitmis olsun 2 dusugum oldu bu sefer hayirli saglikli salih bir evlat nasip etsin allah bana, ,,, henüz keseyi ve kalp atisini gormedik ins görürüm bugun
Dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle donersin canim.

Canım böyle işler şu an bizim için cısss
Yoğun kırmızı ve parçalı değilse korkma. Ayaklarının altına yastık koyup uzan. Tahmin ettiğimizden daha güçlüler merak etme canım.
Ben iyi gibiyim, progestana devam ediyorum. bugün hafif batmalarım var. Merakla ve Dualarla 30 Ocak' ı bekliyorum.
Hepimiz için hayırlısı canım :)

canım senin adına çooook sevindim inan,demek 5 haftada gösterdi kendini sana meleğim,ben de pazartesi günü gideceğim dr a inşallah meleğim bize de gösterir kendini,

Amin canım ben de herseyin hayırlısıni ver Rabbim diyorum
Peki senin akıntı da bi kere mi oldu benim gibi

çok sevindim canım,rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhh

Kızlar aranızda hiç kanlı pembemsi akıntısi olan oldu mu
benım adet günü çooook uçuk pembe olmuştu hatta adet olcam sanmıştım belıme ayağıma sıcak su torbası koymuştum, 4 gün sonra betam 227 çıkmıştı. belli olmuyor bu işler canım. ilk hamılelıggımde böyle bısey olmamıştı. ama onda düşük yaparken 11. hafta pembeyle başlayan iç çamaşırımdaki lekeler yaklaşık 36 saat sonra kırmızıya cevırdı ve vücut atmaya başladı. temkınlı ol dıye anlattım sorduğun ıcın .

Amin canım ben de herseyin hayırlısıni ver Rabbim diyorum
Peki senin akıntı da bi kere mi oldu benim gibi

bir kaç gün devam etti, ama sadece birinde net görünüyordu. Diğer günler ben peçeteyi incelediğim için görüyordum. Hala bile minik pembe çizgiler olabiliyor. Bazı hamileler 9 ay yaşarmış bunu.

bir kaç gün devam etti, ama sadece birinde net görünüyordu. Diğer günler ben peçeteyi incelediğim için görüyordum. Hala bile minik pembe çizgiler olabiliyor. Bazı hamileler 9 ay yaşarmış bunu.
Kizlar benimde ilk dr gittigimde cok acik pembe renk akintim oldu ama suyu az iciyordum gunde en fazla 3 4 bardak dr enfeksiyon olusabilir bol su icmelisin dedi dedigi gibi enfeksiyon olusmus ve atamadigim icin kanli idrar goruldu suan nerdeyse 3 lt rahat iciyorum ne agrim kaldi nede kanama oldu gerci idrar rengi ve kokusundan anliyo insan enfeksiyonu

Kızlar Günaydın çarşamba günü doktora gittik kalp atışları için ama duyamadık daha küçük dedi doktor derinde olduğu için ses duyulmaz dedi 6+3 haftalık olmuşuz ama kalbinin attığını gördük çok şükür ama içim rahat değil duyamadığımız için :S

Kızlar doktorumla görüştüm ilk 3 ay böyle hafif şeyler normal dedi ama ben tekrarlarsa gideceğim inşallah sorun çıkmaz Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Kızlar topigi gordum yazmak istedim 2015 eylül annesiyim Rabbim hepinizi saglicakla kavuştursun bebisinize

çok teşekkürler, amin canı inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. Allah sizin meleğinizi de size bağışlasın, uzun mutlu sağlıklı ömrü olsun inşallah.

Bende çarşamba dr daydım ve 6+3 tüm. Benim kese 1,5cm fetus 3mm yolk sac net değil kardiyolojik hareket yok dedi. Sen duymasanda görmüşsün bu iyi kötüyü düşünme. Kese ne kadardı?

Bende çarşamba dr daydım ve 6+3 tüm. Benim kese 1,5cm fetus 3mm yolk sac net değil kardiyolojik hareket yok dedi. Sen duymasanda görmüşsün bu iyi kötüyü düşünme. Kese ne kadardı?
doktor sölemedi ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla 3,5 cm di. Senin daha küçüktür belki doktor mu dedi 6+3 haftalıksın diye

Kızlar topigi gordum yazmak istedim 2015 eylül annesiyim Rabbim hepinizi saglicakla kavuştursun bebisinize
Canım bizi biraz tecrübelerinden aydınlatır misin eylül annesi olmak zor mu ne yaz bebeği ne kış hazırlıklarını nasıl yaptın 40i çıkana kadar kış gelmiş olacak demi o yüzden kışlık almak lazım herşeyi 40liykenn zaten usuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…