Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

canim ben de bilgilerimi vereyim.

istanbul , yas 34 , sat 30.11.2015 hesaplanan dogum 05.09.2016 ama doktorum 20-25 agustos arasi aliriz dedi. 2. evladim olacak nasipse

Merhaba ruhsan, sen benden 1 hafta ondesin. Ben de sabah aksam progestan fitil olarak kullaniyorum. Sabah fitili yaptiktan sonra 2-3 saat yatmaya calisiyorum ama sonrasnda akinti oluyo. Sende de oluyo mu? Bu arada cleksan ben de kullaniyorum, sabah aksam 0.4. Saglikla kucagimiza alalim da bunlarin hic bi onemi yok.

Kizlar merhaba. Bugun doktora gittik bebisimizi gördük şükür 6+1 olmuşuz. Canlanmış şükür. Ama benim çok mide bulantım var. Bu şurupu verdi doktorum kullananınız var mı acaba ??

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 38

Progestan sonrası bende uzanıyorum genelde geri geliyor bir kısmı bu normalmiş ben daha önce tüp bebek tedavisinden sonra kullanmıştım dr.um normal demişti, 0,4 benim de kan sulandırıcı dozajım ama günde bir defa vuruyorum, ona da zaten alışkınım yine tüp bebek tedavisinde göbekten iğneler vurmuştum :)
Aynen sağlıkla gelsinler de hiççç takılmıyorum bunlara

hayırlı olsunnnnn darısı biz bekleyenlerin başına. kalp atışı için ne zaman çağırdı
Canım gecen hafta gitmiştim zaten kese gözükmüştü bugün de kalp atışını dutdık7+2 Dedi
hayırlı olsun canım darısı başımıza sat ın kaçtı bi de karından ultrasonda mı baktı doktor
Evet canım karından baktı sat 2.12.2015dia inşallahh
Gözünaydın olsun canım sağlıkla kucağina al inşallah.
sağol Can'ım çok teşekkür ederim hayırlısıyla rabbim hepimizin sağlıkla o günü görmeyi nasip eder

Canım ben 2 yıl çocuk istemedim o Zaman'lar soranlara gayet rahat cevap veriyordum ama 1,5_2 yıl istememe rağmen sürekli düşük yaptım işte o Zaman o kadar çok üzüldüm ki resmen kahroldum şükür oğlum umutların bittiğinde geldi rabbim isteyen herkese versin rahat olmalı insan ama bu da mümkün değil ben psiokojik yardım dahi aldım
Samsun-32-07.09.2016

Cnm beni de ekler misin, yas 28, il konya, SAT 27.11.2015, tahmini doğum tarihi 02.09.2016, ilk bebisim olacak insallah

Beni de ekler misin ? Yaş:24 il: Ankara SAT 9Aralık2015 tahmini dogum tarihi:14 Eylul 2016 ilk bebeğim olacak :)

Kizlar merhaba. Bugun doktora gittik bebisimizi gördük şükür 6+1 olmuşuz. Canlanmış şükür. Ama benim çok mide bulantım var. Bu şurupu verdi doktorum kullananınız var mı acaba ??

Gaviscon turevi bisi bu canim. Mide yanmalari icin kullandim gecen hamileligimde ama bulantiya faydasi var mi bilmiyorum

Allah bağışlasın canım yavrunu. İlk iki yıl bende istemedim ozaman bende senin gibiydim hatta üç yıl öyle söyledim soranlara ama sonrası olmadı ne yazık ki... psikoloji mezunuyum ama işbaşa düşünce başka oluyor arkadaşım psikolog ona gittim sürekli başka türlüde geçmezdi zaten... inşaallah bu sefer herkes içinde benim içinde herşey yolunda gider....

Beni de listeye ekler misiniz? Yaş 27 il Gaziantep sat 17 aralık tahmini doğum tarihi 22 eylül ve ilk bebeğim inşallah

Geçecek bugunler merak etme

İnşallah canım tüm kalbimle inanıyorum ben

Bu donem cok zararliymis canim bebisin organlar olusuyo disardan kimyasal tehlikeli. Gebelik org da okudum sanirim hamilelik boyunca sac boyama ve manikurden uzak durun yaziyo. Benimde dipler fena tam boyatcaktim bebegi ogrendim. Bide sacimi kestircektim sac kesimi batil inanc ona inanmiyorumda annem yasakladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…