Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
doktor sölemedi ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla 3,5 cm di. Senin daha küçüktür belki doktor mu dedi 6+3 haftalıksın diye
Sata göre 6+3 dr kese haftasıyla uyumlu dedi ama ultrason kağıdının üstünde sat 6 Aralık yanında 6+3 yazıyo kağıdın altında da GS 1,56mm 5+6 yazıyo.

Kizlar dua edin lütfen bugün randevum var hersey yolunda olsun toplanan kan gitmis olsun 2 dusugum oldu bu sefer hayirli saglikli salih bir evlat nasip etsin allah bana, ,,, henüz keseyi ve kalp atisini gormedik ins görürüm bugun

guzel haberlerle gelin insallah :))

henuz kucukmus canim panik yapma ben 7+3te duydum ama daha gec bile duyulabilir. hic bisi sorun gostergesi degil. saglikla al kucagina

Kızlar doktorumla görüştüm ilk 3 ay böyle hafif şeyler normal dedi ama ben tekrarlarsa gideceğim inşallah sorun çıkmaz Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah

canim kanama 9 ay boyunca bile yasanabilir. bebegin yerlestigi yerle rahim ici olusumlarla alakali bi durum. ama her kanamanin fiziki sartlarini doktora iletmekte fayda var. onlar en dogrusunu soylerler..

Sata göre 6+3 dr kese haftasıyla uyumlu dedi ama ultrason kağıdının üstünde sat ve yanında 6+3 yazıyo kağıdın altında da GS 1,56mm 5+6 yazıyo.

gelisim 5+6 gibi demek oluyor sanirim. bebegi gormeye 1 hafta zaman verin derim kanama vs durumlarinda bir degisiklik olmazsa canim. icimden bir his orda diyor insallah dualara karsilik bulur :)

gecicek canim yaa
Ayni gunlerdeyiz seninle

Adet gunu 41di benimde normaldir canim hayirliolsun 38den itibaren bebisler geliyo eylul annesi olursun bence benim sezeryan olucak bayram sonrasi alir bence ayy gerci daha bi keseyi gorsem haftaya kontrol
benim ilk bebişim 41 hafta için de doğdu normal doğum bakalım bu ne zaman gelecek :)

günaydın hanımlar keyifler yerinde mi? bırakamıyorum kız ben sizi

Amin canım keşke hayırlısıyla dediğin gibi olsa. Dr o kadar olumsuz konuştuki umut hiç kalmadı. İnşallah dediğin gibi olur o zaman dile benden ne dilersen.

Evet canım su içiyorum korkumdan daha yataktan kalkamadim çok kötü bi duygu Rabbim bir daha Yaşatmasin

bugün bende de tuvalete gittikçe az bir pembelik görünüyor. Akşam olsa da eve gidip yatabilsem. Amin canım hiç birimiz yaşamayalım inş.

Canım Bebekler ilk doğduklarında sıcak isterler yeni doğan takımından başka kalın penye kazaklar ve kalın penye zibinlar aldım hep çok çabuk buyuyirlar hemen alıp stok yapmayın ben ankarada yasadigimdan daha doğru düzgün cikmadik dışarı orgu patikler çok sıcak tutuyo özellikle gazlı bi bebekse iyi seçim olur bide bu kozmonotlar dışarı çıkarken çok iyi oluyo
Eylül annesi olmak aslında zor değil o aglak dönemlerinde zaten cikamiyon dışarı tam gezmekten zevk aldığı dönemlerde büyümüş olcak bahar gelecek fin fin gezcez inşallah

Amin canım durumum kötüysede şu 2-3 ay hemen geçsin inşallah.

insallah canim.. hep kendine sunu motive et.. rabbim ve vucudum benim icin en saglikli en hayirli bebegi hazirliyor. bazen aslinda o kadar olumsuz seyleri duada istiyoruz ki sonucuna senelerce katlanmak gerekiyor. hayirlisi demek lazim.. seni senden fazla dusunen seven var, ona birak :))

Kizlar yuzustu yatmak simdiden problem olur mu.yuzustu yatmistim biraz karnim sanciyor gibi

O zaman kışlıkları indirimdeyken bi kozmonot almak şart oldu

Kizlar yuzustu yatmak simdiden problem olur mu.yuzustu yatmistim biraz karnim sanciyor gibi
Yok canım merak etme bişey olmaz şimdiden karnın büyüyünce zaten yatamayacaksin kısıtlama kendini rahat ol psikolojik olabilir

friendlyfriendly cnm iyi misin sorun yoktur inş ? kendini üzme lütfen Rabbim ne yazdıysa sonuçta o oluyor... sen pozitif düşün umarım hersey gönlünce olur ... diğer arkadaşlarımda inş iyidir topiğiniz bayağı ilerlemiş maşallah Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inş ...

Genelde sol tarafa yatmayı öneriyorlar.
Bende sinir sıkışması olduğundan sırt üstü yatıp sola kaykılıyorum

Yok canım merak etme bişey olmaz şimdiden karnın büyüyünce zaten yatamayacaksin kısıtlama kendini rahat ol psikolojik olabilir
Umarim dediginix gibi bi sıkıntı yoktur genelde ben sagima yatiyorum.midem bulandiginda da sirt ustu yatmak iyi geliyor.sabah yuzustu uzanivermistim uyuyakalmisim sanciyla uyandim

Amin canım durumum kötüysede şu 2-3 ay hemen geçsin inşallah.
canım geçmiş olsun inşallah herşey düzelir rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize vardır her şer de bir hayr demekten başka elimizden bişi gelmez ...allah yardımcımız olsun

S sinkar iyi değil haberler kalp atışı yok dr %80 gebelik sonlanacak haftaya kürtaj dedi. Çok üzgünüm şu 2-3 ay hemen geçsin tekrardan denemeye başlamak istiyorum. Psikolojim darmadağın. 4. bebeğim hemen gelsin sağlıkla gelsin inşallah. Sen nasılsın ekim annesi olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…