Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Elhamdülillah her günüme hamdolsun 3.kayıp olması 3 yıldır evlat hasreti psikolojimi altüst etti. 2 gecedir kabusla uyanıyorum burda herkes hamile yaşadıklarımla hiçbirinizi üzmek etkilemek istemiyorum o yüzden duygularımı yansitmamaya çalışıyorum hayır olsun
rüyamda kucağımda bebeğim varmış üstümüze kamyon yıkılıyo onunla birlikte kendimi yere atıyorum bikaç cm le kurtuluyoruz eve geliyorum babam bebek nerde diyo o da kurtuldu diyorum ama almadım orda kaldı diyorum babamda neden almadın diyo siz onu kaç yıldır aramadınızmı diyo gidiyorum bulamıyorum...

:) en son mesajdan aratınca burda buldum seni canım burdan yazmışım ben bizim grupta yazdım cnm bende doktora gittim klomen verdi bakalım nasip rabbim hayırlısını nasip etsin
Buraya yazınca heyecanlandım senin için iyi haberlerle gel inşallah sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim.

çok geçmiş olsun cnm ama ümidini kaybetme bence bebegın senınle kalacak ben öyle hissediyorum... daha çok yenısın kalp atısını 7. hatta 8. haftada duyan var... buğün sırf senın niyetine yasin okuyup dua edecegım... bende napıyım cnm çalışmalara devam ... pazartesi doktora gittim güya çatlatma iğnesi vurulacaktım ama sağ tarafta beş tane yumurta oluşmuş en büyüğü 20mm diğerleri 16-19 mm arası değisiyor... doktor pek istemediğimiz bir durum dedi bu durumda çatlatma iğnesi yapamam dedi.... kist olma ihtimalin var dedi... adet olursan 3. günü muhakkak gel muane edecegım dedi... yane bende durumlar böyle tatlımmmm.... pek ümidim yok beş yumurtaya bile sevinemedim... bare kist olmasam ;(

bence rahminin toparlanmasını bekle canım en az 3 ay, benım doktorum oyle demıstı, sonuçta elimizde bıle bır kesık olsa noluyor kabuk bağlıyor anca yara iyileşiyor. o temızlenen yer ıyılessın dokular once. yine de sen bılırsın

Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Neden bu kadar yum oluşmuş peki yüksek dozda mı ilaç kullandı? Ancak bu hamilelik ihtimalini arttırır dr.lar çoğul gebelik ihtimalinden bu duruma olumsuz bakıyolar sen ikiz istiyodun diye hatırlıyorum bu ay ihtimalin çok yüksek Allah izin verirse. Bat ne zaman?

Buraya yazınca heyecanlandım senin için iyi haberlerle gel inşallah sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim.
amin canım bende sen cvp yazınca yalnış yere yazdığımı anladım :) inşallah senin bebebeğiinede bişi olmaz canım ama aksi durumda nedenini araştırsınlar 4 . diye yazmışsın parça alıp ayrıntılı inceliyolarmış pek bi bilgim yok yanlış biliyosam kusura bakma ama aklında bulunsun diye dedim

merhaba , bende hayırlısıyla eylül annesi olacağım sayfanın son bölümünü okuyup eylül annelerine merhaba demek istedim ama inanın ağlattı beni yazdıklarınız umarım en kısa zamanda anne olursunuz, lütfen ümidinizi yitirmeyin hayat mucizelerle dolu.

2014te kürtaj olduğumda 3 ay korunma vermişti dr. Ama 1 adet korunanlarda var dr lar genelde psikolojik olarak 3ay diyormuş zaten rahim hazır olmazsa hamile kalınmazmış. Şu anki ruh haliyle böyle diyorum dr nasıl isterse öyle olacak belkide 3 ay..

yok cnm doktorun istediği dozda kullandım bilmiyorum gecen ayda doktorun istediği dozda kullandım 2 yumurtam oluşmuştu... vücudum bu ay farklı tepki verdi... belkı öbür ay kullanmayız dedi doktor sadece çatlatırız dedi... ben çok istediğim çatlatma iğnesi vurmasını ne güzel dedim belkı çogul gebelık olur dedim... doktorum sağolsun bana verdiği cevap çoğul gebelık bir kadının yada doktorun başarısı değil başarısızlığıdır dedi... çok fazla heveslenme çoğul gebeliğe dedi ;( bat tarıhım ise 6 yada 7 şubat cnm

2014 eylülde kürtaj olduğumda araştırıldı pıhtılaşma genetik hepsi.. bişey yok temiz dediler ama bu kürtajda da tüm testleri yaptıralım dedi eşim.

ANLIYORUM CANIM HAYRLISI NE İSE O OLSUN

Bütün Eylül annelerine merhaba, bende nasipse Eylül annesi olacağım, dört gün önce doktorda tam olarak öğrendim gebeliğimi, ilkin doktor kalp atışları yok dedi, sonra var dedi sonrada iki hafta sonra gel dedi bakalım kısmetse Allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Bazılarına göre hamile kadınların duası tutarmış, eğer gerçekse Allahımdan isteyen her kadına hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.

evinafi sen böyle yazınca daha çok ağlamaya başladım hakkını helal et yazmamam gerekir birdaha böyle paylaşımlar yapmayacağım. Burda hep mutlu paylaşımlar olsun inşallah. Bebeğin sağlığıyla gelsin inşallah.

İnşallah hep mutlu paylaşımlar olur.
Ama mutluluklar paylaşıldıkça artarsa, acılarda paylaşıldıkça azalır, insanın anlatması paylaşması gerek tabiki.

cnm lütfen böyle düşünme içini dök lütfen , en azından bana dökebilirsin sırdaşın olurum senın... sonuçta herseye hazırlıklı olmalıyız , bizde istemeyiz böyle durumlar ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor

Dediğim gibi canım çoğul gebeliğe risk olarak bakıyor dr lar. Sen yumurta sayısını düşünmeden çalışmalara devam et inşallah bu ay olur. Öncelikle sağlıklı bi gebelik olur inşallah. Aramak çok zor yaşadım biliyorum ama bulup kaybetmenin acısı tarif edilemez. Geç olsun sağlıklı olsun inşallah.

amin inş cnm benımde duam bu şekilde Rabbım bulduktan sonra kaybettirmesin... varsın geç olsun... zaten araba almak için kredi çektik aslında bu durumda bir sene gebelik düşünmemem lazım ama korunmayacagım fakat tedavide olmıycagım bir sene kafayı dinleyip ara verecegım belkı meleğim hiç ummadığım bir anda gelir .... inş bebeğin sana sıkıca tutunur ... birgün bizde anne olmanın mutluluğunu yaşıyacagız Rabbimim izniyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…