Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar dua edin lütfen bugün randevum var hersey yolunda olsun toplanan kan gitmis olsun 2 dusugum oldu bu sefer hayirli saglikli salih bir evlat nasip etsin allah bana, ,,, henüz keseyi ve kalp atisini gormedik ins görürüm bugun
Dualarimiz seninle canim benim insallah hersey yolunda gider bu guzel gunun hatrina guzel haberler alirsin insallah

Kizlar dua edin lütfen bugün randevum var hersey yolunda olsun toplanan kan gitmis olsun 2 dusugum oldu bu sefer hayirli saglikli salih bir evlat nasip etsin allah bana, ,,, henüz keseyi ve kalp atisini gormedik ins görürüm bugun
dualarımız senınle hayrlısı ne ise o olsun cuma gününün yüzü suyu hürmetine

Dualarimiz seninle cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar size bir sorum olacak rahimde gorulen myom un gebelige zarari var mi biliyomusun yarin doktorumada sorucam ama on bilgi almak istedim

Beni de ekler misin canım Rabbim nasip eder de kucağımızà alırız inşallah
İlk bebiş
İstanbul
Yaş 25
Sat 03.12.2015
Beklenen doğum tarihi 08.09.2016

dualarımız seninle, mutlu haberlerle dönmeni bekliyoruz canım :)

İnşallah görürsün canım dualarım seninle.

Geçen perşembe akşamı benim oldu canım, hatta o yüzden ertesi sabah doktora gitmiştim hatırlarsın belki. Ama artarsa doktorunu bilgilendir, belki progestan filan başlatabilir.
Dün gece çok korktum bebeğime bişey oldu sandım dün midem biraz iyiydi diye hayvan gibi iş yaptım hali falan sildim çok pişmanım
Böyle Afedersin ama sümüksu kıvamda sadece peçeteye geldi bi daha da olmadı
Şimdi eşimi bekliyorum öğleden sonra gidecez bi sorun çıkmazsa
Seninki nasıl oldu şimdi nasılsın
Rabbim hakkımıza hayırlı olanı versin

Canim dualarimiz seninle ins guzel haberlerle doneceksin bize....

Gozun aydin canim darisi hepimize insallah:)) ultrasonda kac hafta gorunuyo bende ctesi gtcem de 5+6olcak duyulur mu die Endiseleniykrum

canım teşekkür ederim

Ultrasonda 6+1 gözüküyordu duyduk kalp atışlarını ama çok derinden duyduk ama hareketlerini çok net gördük hayırlısıyla inşallah Allah duymayı nasip eder. Duyamazsanda canını sıkma 1 hafta sonra tekrar çağıracaktır. Ortalama 7. hafta itibariyle bir çok kişi duyuyor. Güzel haberlerle gel

canım canını sıkma yerleşme kanaması olabilir. ilk kızımdada yaşadım 3 gün önce 2. dede yaşadım ben kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…