• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
amin inş cnm benımde duam bu şekilde Rabbım bulduktan sonra kaybettirmesin... varsın geç olsun... zaten araba almak için kredi çektik aslında bu durumda bir sene gebelik düşünmemem lazım ama korunmayacagım fakat tedavide olmıycagım bir sene kafayı dinleyip ara verecegım belkı meleğim hiç ummadığım bir anda gelir .... inş bebeğin sana sıkıca tutunur ... :KK43: birgün bizde anne olmanın mutluluğunu yaşıyacagız Rabbimim izniyle ...
Bence kısa sürede gelecek bebeğin hissediyorum. Böyle zamanlarda gelirmiş ya hep.

Benim de yine bu ayda olmadı diye burkulcak içim biliyorum ama geç olsun sağlıklı olsun. İnşallah bizde kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

friendlyfriendly friendlyfriendly canım nasılsın yine üzüyorsun kendini yaa böyle çok zor ama güçlü olmaya çalış ne olur canım benim çarşamba mı gideceksin doktora
Nasıl olayım hanfendi25 hanfendi25 her halime şükür ama iyi olamıyorum hep bebeğimi kaybettiğim rüyalar görüyorum Allah benim ve benim durumumdakilerin yardımcımız olsun. Çarşamba evet bu kezde çarşamba gelmesin bebeğimi benden almasınlar diye bakıyorum.

Sen ne zaman gideceksin?

Nasıl olayım hanfendi25 hanfendi25 her halime şükür ama iyi olamıyorum hep bebeğimi kaybettiğim rüyalar görüyorum Allah benim ve benim durumumdakilerin yardımcımız olsun. Çarşamba evet bu kezde çarşamba gelmesin bebeğimi benden almasınlar diye bakıyorum.

Sen ne zaman gideceksin?
Canım tek kalma evde arkadaşın kardeşin annen ne bilim aileden birini çağır çünkü sen yanlız kaldıkça kendine zarar vermiyosun olucak birşey vardır belki sen böyle kendini üzdükçe o ihtimali düşürüyorsun belki bebişin sana tutunmaya çalışıyordur ha kendini üzerek yıpratarak zorlaştırıyorsun ne olur biliyorum çok zor anlıyorum da ama daha yüzde yüz birşey yok ortada rabbine dua et inan sürekli aklimdasin dualarmdasn ne olur sende biraz daha dikkat et kendine ne olur canım ne olur

Canım tek kalma evde arkadaşın kardeşin annen ne bilim aileden birini çağır çünkü sen yanlız kaldıkça kendine zarar vermiyosun olucak birşey vardır belki sen böyle kendini üzdükçe o ihtimali düşürüyorsun belki bebişin sana tutunmaya çalışıyordur ha kendini üzerek yıpratarak zorlaştırıyorsun ne olur biliyorum çok zor anlıyorum da ama daha yüzde yüz birşey yok ortada rabbine dua et inan sürekli aklimdasin dualarmdasn ne olur sende biraz daha dikkat et kendine ne olur canım ne olur
Ailem şehirdışında kimseye söylememiştik henüz. Raporum bu hafta bitiyor işe başlayacağım belki daha iyi olurum. Her şey Allahtan canım inşallah herşey daha iyi olur. Sen ne zaman gidiyosun dr a?

Sen ne zaman gideceksin?
BENCE ARTIK DÜŞÜNÜP DURMA KENDINI yıpratma, herşey olacağına varıyor, belkıde hala senınle o yüzden artık dınlenmelısın beynını dınlendırmelısın, sana tutunmuyorsa zaten hormonlar düşmeye başlayınca kanamayla vücut atmaya baslar, o yüzden doktorlar bekletiyorlar. yani herşey ne olacaksa oluyor. benım doktor artık forumlara bıle gırmek yasak dedı bana . galiba bu gidişle ben yavaş yavaş aranızdan ayrılacağım. psikoloji etkileniyor ister istemez.

Kizlar yuzustu yatmak simdiden problem olur mu.yuzustu yatmistim biraz karnim sanciyor gibi
Ben yüzüstü yatmayı çok severim oğlumda da kolay vazgeçemedim ve Karnım çıktığında bile yüzüstü yatardım sorun olmadı bende. Ama özellikle ilerleyen zamanda sırt üstü yatmayın o tehlikeli

BENCE ARTIK DÜŞÜNÜP DURMA KENDINI yıpratma, herşey olacağına varıyor, belkıde hala senınle o yüzden artık dınlenmelısın beynını dınlendırmelısın, sana tutunmuyorsa zaten hormonlar düşmeye başlayınca kanamayla vücut atmaya baslar, o yüzden doktorlar bekletiyorlar. yani herşey ne olacaksa oluyor. benım doktor artık forumlara bıle gırmek yasak dedı bana . galiba bu gidişle ben yavaş yavaş aranızdan ayrılacağım. psikoloji etkileniyor ister istemez.
Ne deseniz haklısınız evet herşey olacağına varacak elden gelen bişey yok.

Allah Tüm isteyenlere hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. zor bir durum kolay değil ama Allah sabrını da verir inşallah. olumlu düşünmek dua etmek biraz oluruna bırakmak lazım. psikolojik destek de önemli, çevrenizde size kötü enerji veren kem gözlü kötü niyetli insanları barındırmayın, kocanızla ailenizle dostlarınızla sıcak sevgi dolu huzurlu ortamlarda bulunun,hepimizin yapması gerekenler aslında.

Ne deseniz haklısınız evet herşey olacağına varacak elden gelen bişey yok.
Canım inşallah bebeğin seninledir üzülme diyemem ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Stres en büyük düşman ona teslim olma. Güzel düşünelim güzel olsun ben aksini düşünmek istemiyorum bile

10 da kan verdim hormon tahlili için. Saat nerdeyse 3 oldu hala çıkmadı. Hastanenin laboratuvar sonucundan her dk kontrol ediyorum 1 den beri onay bekliyor yazıyor. Aslında sonuç çıkmış ama raporu onaylamıyorlar. Deli olmamak elde değil nefret ediyorum devlet hastanelerinden :KK34:

Ben yüzüstü yatmayı çok severim oğlumda da kolay vazgeçemedim ve Karnım çıktığında bile yüzüstü yatardım sorun olmadı bende. Ama özellikle ilerleyen zamanda sırt üstü yatmayın o tehlikeli
Tesekkur ederim uyarin icin insan pinpirikleniyor iste

S sinkar canım durum nedir diye dün akşam ekim annelerine baktım Emel ile konuşmalarınıza Hayırlısı olsun 5 ten biri tutmasa biri tutar belki nasip. Sen jel kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam onun etkisi mi acaba diye geldi aklıma

Canım inşallah bebeğin seninledir üzülme diyemem ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Stres en büyük düşman ona teslim olma. Güzel düşünelim güzel olsun ben aksini düşünmek istemiyorum bile
İnşallah. Ben de rahat olmak istiyorum keşke başarabilsem. Raporum bitti işe baslayınca biraz daha rahatlıycam inşallah.

S sinkar canım durum nedir diye dün akşam ekim annelerine baktım Emel ile konuşmalarınıza Hayırlısı olsun 5 ten biri tutmasa biri tutar belki nasip. Sen jel kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam onun etkisi mi acaba diye geldi aklıma
cnm jeli gecen ay kullandım bu ayy kullanmadım hiç, sadece dışa sürdüm ;) bir ay kullanacagım bir ay kullanmıyacagım öyle karar aldım hangisi ay tutarsa cnm ;) vallahi cnm beş yumurtam var bu ay da tutmazsam kendimi şansız bedevi gibi hissedeceğim ;)

Bence kısa sürede gelecek bebeğin hissediyorum. Böyle zamanlarda gelirmiş ya hep.

Benim de yine bu ayda olmadı diye burkulcak içim biliyorum ama geç olsun sağlıklı olsun. İnşallah bizde kucağımıza aldığımız günleri görürüz.
inş cnm ;) senın için yasin okudum ve dua ettim Rabbime buğün cuma dualarımız kabul olacak inş ;) bize sanki dualarımız kabul olmuyormuş gibi geliyor ama Rabbim bizim için en hayırlısını bizden daha iyi biliyor ;) zamanımız tez vakitte gelsin inş... bizde anne olalım ;)

Back
X