- 8 Ocak 2016
- 68
- 72
- 18
Canim ben hashimato hipotiroidisi olan bi anne adayiyim.tsh ile ilgili ve emin oldugum tek sey kesinlikle ilac icmen gerektigi.asla ihmal etmemen lazim.heleki hamilelikte extra ozen gostermelisin. Benim doktorum her ay tsh seviyemi.olcturmemi ve ilacimi.ona gore ayarlattirmami istedi. Bunu endokrin uzmani veya bi dahiliyeci veya bagli bulundugun aile hekiminde yapabilir. Hamilelikte tsh seviyeni ayarlamazsan Allah korusun dusuk ve bebekleilgili bazi saglik sorunlari cikabiliyo.. ihmal etmeArkadaşlar hepinize merhaba.hepiniz inş bebeklerinizi sağlıklı dünyaya getirirsiniz.sormak istedim aranizda sağlık ocagi tahlil sonuclarinda TSH y.ksek çıkan oldumu.benim 3 ay önce tsh değerin 5 çıkmıştı.simdi 8 haftalık hamileyim tsh sonucum saglikocaginda 9 çıktı 3 gün sonra kadın doğum uzmanimda istedi ordaki hastanede 5.21 çıktı.kadın doğum doktorum.ilaca gerek yok dedi.Bugün dahili doktoruna gösterdim ilaca başlamalısın dedi.gebelikte değer 2 olmalı dedi.bebeğin gelişimi için tsh yüksek olmamalıymış.