Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar şey sorcam kalp atışı başladı ama mide bulantısı olurmuş genelde her gittiğimde doktor soruyo varmı diye ama yok herkeste olmazmış biliyorumda içime bi şüphe düştü

Can'larım ben de kullanıyorum progesteron ağızdan akşamları yatarken alıyorum. Herhangi bir sorunum yok çok şükür ama Dr un garantici biraz hem de tutunmayı arttırıyor biliyorsunuz. Ben de halsizlik yapıyor biraz onun haricinde bir sorunun olmuyor

Iyi aksamlar.bende bugün doktora gittim ama durumum karışık. 26 aralikda kesem vajinal bakildiginda gozukmustu.yani su anda 8 haftalik hamile olmam gerekir. Kalp atışını duyamadik maalesef.ama doktorunda dedigi bir umudumuz var.oda 10 gun once gittigimde yolk kesesini falan gorememisti.simdi gozukuyor dedi.embriyo küçük dedi.kafam cok karışık. 4 haftalikken en erken kese gozukmuyor mu.yani bu haftada kalp atışı olmasi gerekirdi diye olumsuz bakiyorum zaten.ama kan sulandirici igne verdi onuda yaptim kendime.

Kizlar ben ilk muayeneye 8-10 gun once falan gittim 6+4tu o zaman. Doktor vajinal bebege bakti kalp atisini dinledi. Simdilik sorun yok dedi. 1 ay sonra ac karna gel sabahtan testlerini yaptir dedi. 5 -6 tane test yaziyordu verdigi kagitta.
Icinizde testlerini yaptiran var mi

Ben de 6+4üm bugün.. Bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum kalp atışı için

Benim de perşembe günü yani 6+2 de keseleri gördük. Kalp atislari için 8+0 da gideceğiz nasipse.

Canim bende agizdan yutuyordum, inanilmaz kalp carpintisi yapti. Sonra fitile dondum. Fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor.
Canım 200 mg mi seninki de bende fitil şeklinde kullanmak istiyorum benim 200 mg yazıyo acaba fitil şeklinde kullanılır mi
Canim ben tüp bebekle hamile kaldım. Bu haftaya kadar ignesi ni kullandım. Bu hafta fitile geçtik. Sabah akşam kullanıyorum. Bende baş dönmesi falan yapmıyor.
Canım ben daha başlamadm ama ilk hamileligim de kullandigimda çok baş dönmesi ağrısı oluyordu ne güzel sende olmuyormuş

Kızlar bende progestanı soracaktm size kullanan varmı doktor bana yazdı ama ağızdan alınınca baş dönmesi çok yapıyor bunu biliyorum fitil şeklinde kullanan varmı
Ben fitil seklinde kullaniyrm cnm, doktorum agiz yoluyla alirsan çok agir gelir fitil olarak kullan dedi, kullandıktan sonra yarim saat uzaniyorum

Evet cnm benmki de 200mg. Gece yatarken kullanirsan daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…