Dun gece 8 basladim esnemeye gece 12 ye kadar uyuyamadim sabahin 8indede kalktim uyusana biraz daha ama yok yarin is var o zamanda yataktan surunerek kalkarim ne dengesiz bir bunyem var ya
Dun gece 8 basladim esnemeye gece 12 ye kadar uyuyamadim sabahin 8indede kalktim uyusana biraz daha ama yok yarin is var o zamanda yataktan surunerek kalkarim ne dengesiz bir bunyem var ya
Can'ım günaydın bu ara ben de öyleyim gün boyu esnemekten çenem ağrıyor ama 11,30-12 ye kadar uyuyamıyorum sabah da 6 da uyanıyorum bu hep böyle gitmez umarım çünkü önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var şimdiden uykusuz kalırsak kötü,uykusuzluktan başım ağrıyarak uyanıyorum Yaaa
Günaydın tatliş anne adayları. Mutlu pazarlar hepimize. Zor olduğunu biliyorum ama hadi güzel bir kahvaltı yapalım ve bebişlerimizi doyuralım zorlayalım kendimizi biraz!
Bide ben kalo atisini duymaya gttigimde doktir bana bulantin varmi die sordu. Ve bunu ilk hamileligimde de ikinci de de jep kalp atisi duymaya gttigimizdr soruho. BUlanmasi mi gerekiyo ya eger kalp atisini gormeseydim simdi kurarda kurardim
Kizlar ben ilk muayeneye 8-10 gun once falan gittim 6+4tu o zaman. Doktor vajinal bebege bakti kalp atisini dinledi. Simdilik sorun yok dedi. 1 ay sonra ac karna gel sabahtan testlerini yaptir dedi. 5 -6 tane test yaziyordu verdigi kagitta.
Icinizde testlerini yaptiran var mi
Ben yaptirdim istedigi kan ve idrar testlerini. Bi sorun cikmadi sukur degerlerde. Toxoplazma bagisikligim yok yine sadece. Bu hamilelikte de kediye kopege yanasmicam :))
Hormonlardan oluyo malesef. Oglumda da james bond temali bol cinayetli hareketli capcanli ruyalar gorurdum bunda da gormeye basladim. Sakin yorumlamaya kalkmayin yetisemezsiniz zaten :)) benim bazilari bolum bolum bile oluyodu
Bide ben kalo atisini duymaya gttigimde doktir bana bulantin varmi die sordu. Ve bunu ilk hamileligimde de ikinci de de jep kalp atisi duymaya gttigimizdr soruho. BUlanmasi mi gerekiyo ya eger kalp atisini gormeseydim simdi kurarda kurardim
Can'ım günaydın bu ara ben de öyleyim gün boyu esnemekten çenem ağrıyor ama 11,30-12 ye kadar uyuyamıyorum sabah da 6 da uyanıyorum bu hep böyle gitmez umarım çünkü önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var şimdiden uykusuz kalırsak kötü,uykusuzluktan başım ağrıyarak uyanıyorum Yaaa
Al bendende o kadar sabah bir bas agrisiyla uyandim anlatamam bir dun acayip hapsurdum bugunde burun akintisi nasil gececek ilac almadan bilmiyorum rabbim kolaylik ver bana
Bende ilk öyle oldum ☺ olumsuz düşünme canım bende keseyi gorene kadar paniktim keseyi gordum smdi kalp atışını duysam diyorum ilk iki uç ay böyle geçiyormuş