Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Saçma sapan rüyalar görüyorum insan rüyadan yorgun kalkar mı yoruluyorum rüyalarım çok karışık sizde de böyle mi?

Dun gece 8 basladim esnemeye gece 12 ye kadar uyuyamadim sabahin 8indede kalktim uyusana biraz daha ama yok yarin is var o zamanda yataktan surunerek kalkarim ne dengesiz bir bunyem var ya

Dun gece 8 basladim esnemeye gece 12 ye kadar uyuyamadim sabahin 8indede kalktim uyusana biraz daha ama yok yarin is var o zamanda yataktan surunerek kalkarim ne dengesiz bir bunyem var ya
Can'ım günaydın bu ara ben de öyleyim gün boyu esnemekten çenem ağrıyor ama 11,30-12 ye kadar uyuyamıyorum sabah da 6 da uyanıyorum bu hep böyle gitmez umarım çünkü önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var şimdiden uykusuz kalırsak kötü,uykusuzluktan başım ağrıyarak uyanıyorum Yaaa

Günaydın tatliş anne adayları. Mutlu pazarlar hepimize. Zor olduğunu biliyorum ama hadi güzel bir kahvaltı yapalım ve bebişlerimizi doyuralım zorlayalım kendimizi biraz!

Bide ben kalo atisini duymaya gttigimde doktir bana bulantin varmi die sordu. Ve bunu ilk hamileligimde de ikinci de de jep kalp atisi duymaya gttigimizdr soruho. BUlanmasi mi gerekiyo ya eger kalp atisini gormeseydim simdi kurarda kurardim

Ben yaptirdim istedigi kan ve idrar testlerini. Bi sorun cikmadi sukur degerlerde. Toxoplazma bagisikligim yok yine sadece. Bu hamilelikte de kediye kopege yanasmicam :))

Saçma sapan rüyalar görüyorum insan rüyadan yorgun kalkar mı yoruluyorum rüyalarım çok karışık sizde de böyle mi?

Hormonlardan oluyo malesef. Oglumda da james bond temali bol cinayetli hareketli capcanli ruyalar gorurdum bunda da gormeye basladim. Sakin yorumlamaya kalkmayin yetisemezsiniz zaten :)) benim bazilari bolum bolum bile oluyodu

Bide ben kalo atisini duymaya gttigimde doktir bana bulantin varmi die sordu. Ve bunu ilk hamileligimde de ikinci de de jep kalp atisi duymaya gttigimizdr soruho. BUlanmasi mi gerekiyo ya eger kalp atisini gormeseydim simdi kurarda kurardim

Belki sadece ilac falan onermek icin soruyodur. Benim doktorum bulanti sormadi bana hic

Kızlar ağız yarami geciremiorr gibi her sabah midem bi tuhaf bulunmakla bulanmamak arası bisi

Al bendende o kadar sabah bir bas agrisiyla uyandim anlatamam bir dun acayip hapsurdum bugunde burun akintisi nasil gececek ilac almadan bilmiyorum rabbim kolaylik ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…