Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Annelik duygusundan oluyor o sanirsam bendede aynı duygular vardi kafamda kuruyorum ya duyamazsam diye sürekli hatta agliyorum esim kızıyor artk bebeğe zarar veriyosun farkında deglsin diyor
Burda okuduklarindan etkileniyor olabilirain yapma bunu kendine de bebegede cunku onlar etkileniyorlar en guzel zamanlarimiz bunlar keyfini cikaralim dolu dolu hamilelik gecirelim

Kizlar benim ellerim pul pul oldu o kadar cok su iciyorum ki nemsiz kalmasi imkansiz ayrica ara ara krem suruyorum bebek yagi suruyorum daha nemli tutarsa diye hatta annem zeytinyagi sur dedi onu bile yaptim bir aurw sonra yine pul pul oluyor anlamadim niye sizdede boyle biraey var mi

Offf Her seyden tiksiniyorum. Sevdigim seyleri bile yiyemiyorum Bu arada kizlar doktora sadece beta sonucumu gosterdim idrar testi falan istemedi benden niye ki yaaa özel hastaneye gittim bi de. Bütün testlerini 11. Hafta yapacagiz dedi

testlerin en basta yapilma sarti yok, ikili teste kadar herhangi bi zaman yapilsa olur. bebek su an bizden bisi almiyo demir vs 2. trimestreda onem kazanacak o nedenle acele etmiyor olabilirler. telas yapma hic :)

Kızlar idrarını yaparken yanma oluyor ve az evvel sarı akıntı geldi normalde akintim beyazdı bunun sebebi idrar yolları iltihabı olabilir mi yoksa korkmam mi gerek

cok bol su ic, sik sik camasir degistir, mumkunse gunluk ped dahil bisi kullanma. hava almasi onemli hem enf icin hem de mantar vs cevirmemesi icin. bi de ilerleyen postlarda gordum isinmaya calis. arada ilik su torbasi koy ayaklarina yazik yaaa cok fena isinamamak

Kizlar yumurtayi sahanda kaşarla karistirin kokusunu aliyor ve lezzetli oluyor.

yumurtayi tam kati yemek gerekiyor arkadaslar. sahan yagda vs cok uygun degil aslinda. yani onu da tam pisirirseniz olur tabi de o zaman da kuru kuru olur, bilmiyorum oyle mi yapiyorsunuz..

gozun aydin :)) super haberler.. saglikla buyusun melegin...

evham yapmaya devam edersen var tabi lutfen kendi moralinizi kendiniz bozmayin cidden vucut kimyasi bozulyor. pozitif olun herseyin yolunda gitmemesi icin hic bi sebep yok. kaldi ki kanamasi olan arkadaslar bile cok sukur duydular.

Kalp atışını duysam yapmcam full rahat rahat dinlenicemm

ikili test zamani gorurum ben sizi :)) ense kalinligi normal mi cikicak vs vs hiiiiic bitmiyo o stresler 9 ay. sakin kalmak onemli. allah evlatlarimizla imtihan etmesin bizi..

Can'ım bende yok öyle bir şey diğer arkadaşlarda vAr mı bilemiyorum ama herkesim bünyesi farklıdır belki havalar soğuk ondan da olabilir

Canım ben 15 yaşından beri olmaz benim cocugum diyodum hatta doktorum bile hamile kaldgm haftadan bi hafta evvel üzgünüm yumurtaların çok tembel başka tedavi yöntemine gecilmeli tüp bebek vs. Gibi dedi o yüzden smdi ya kaybedersem diye çok korkuyorum onlar bize Allahın emanetleri ama elde olmuyor onca şey yaşadıktan sonra. Yanma konusuna gelince dedgn herşeyi uyguluyorum iç camasri konusunda çok hassasm sk degstiriyorumda ayak isinmayinca oluyor yün patikle duruyorum bakalım doktorum ne önericek

Canım ilk defa mi oluyor bi de tek ellerinde oluyorsa ellerini çok ykamaktanda olabilir bir ara bende olmuştu

anliyorum canim endiselerini ama olabildigince sakin olmaya calis. hem kendin hem de icinde buyuyen minik icin :)

Amin canim dualarını,i eksik etmeyin olurmu

Bebişlerinin kalbini duyan güzel anneler size bir sorum olacak. Kalbi duyduğunuzda kese kaç mm di acaba? Karindan tam olarak kaç hafta kac gunlukken duydunuz bir de?
Benim 6+2 de keseleri gördük. 18.2 ve 20.9 mm di keseler fakat kalp duymadık. 10 gun sonraya randevum var. Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…