Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
6+2 de Alttan 6+5 de ustten bakildi cunku cok kanamam oldu alttan bakiinca dusuk tehlikemde var bu yuzden artik alttan baktirmiycam

Kızlar Merhaba, hamileliğinin 5-6. haftalarında kahverengi lekelenme gören var mı? benim oldu bi geçen hafta oldu bi de bu hafta oldu çok tedirgin oldum.İlkinde Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ama birdaha olunca korktum. Yaşayan ya da bilgisi olan var mı bu konuda?

Kahverengiyse korkma rahimde kalan Eski kanmis o benim tam kirmizi dusuk tehlikem var ve 3 ay oncede kürtaj olmusdum keske benimde kahve olsaydı

Bende de bir hafta kadar geri gibi... gecen persembe kese 10 mm ama doktordan ultrason ciktisini almayi unuttum uzerinde mutlaka yaziyordur. Ben de de bir gec dollenme durumu var bu haftasonu randevum var o zaman tam belli olacak.
Hayırlısıyla bebeklerimizi alalım inşallah kucağımıza, sonucunu bekliyorum canım, ben de perşembe günü eğitim araştırmadaki doktoruma da gideceğim, bu özeldeki doktor karından baktı, usg kağıdında yolk sacı işaretli değil, inernette karından ultrasonda kese 16-20 mm olduğunda yolk sacı görünür diyor, günde 1 mm büyüyormuş kese, perşembe görebiliriz inşallah.

Can'ım bir karışıklık var galiba ben de bugün akşam gittim normalde 5+4 iken kese boyutu 4+2 görünüyor Dedi ve kese boyutum 6 ml

Ben yasadim canim bi 4. Hafta oldu bir de 6. Hafta oldu kahve lekelenme.dinlendim kendimi yormadim ikisinde de ertesi gune gecti.dikkat et sen de gecer kisa zamanda

keklik_58 aynı durum bendede var. Kanama alanı gördü 1 hafta sonra yeniden gelmemi istedi. Bolbol su içip dinlenmemi tavsiye etti.
Tabi ben durmadım deli gibi araştırdım bu durumu. Çoğunluk sıkıntısız alıyor kucağına bebişini.
Kahverengi lekelenme olabilir korkma dedi, kırmızıya dönerse direk ara diyede ekledi. Bendede bu güne kadar ne leke ne başka birşey olmadı.
Ayrıca 8+2 olması lazımken 7+4 ölçtü usg ileriki haftalarda geç döllenme değilse normal haftasına dönüyormuş.

Bugun ikimci beta hcg mi yaptrdim ilki 320 ydi bgun sabah 464 cikti evde hafif kanamayla kasigimda agri oldu dogumevne gttim hemen jinekolojik ultrason yaptilar bisey yok dediler ama beta hcg m istenilen kadar yukselmemis . dusuk te yapiyosun diyemiyolar kesede gorunmuyomus daha bekle 2 gnde bir bera hcg yaptr dedi doktor. Sizce dusuk mu yapiyorum ben acik pembe kanamalarim oluyo az az kasik agrim gecti ama cok hafifti zaten

Slm kızlar bu ultrasona göre sizce boş gebelik mi ben kenardaki beyazligi yolk kesesi olabilir diye düşünüyorum bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi

Afiyet olsun bende midesi bulanmayanlardanım yemek daha iyi onlar büyüsün sağlıklı olsun varsın biz de duba gibi olalım

Başta korkunç bulantı kusma yaşıyordum
Son 3-4 gündür kesildi birden ve müthiş iştahım açıldı.
Çok kilo almakta iyi değil aslında ama kaybettiğim 5 kg olduğunu düşünürsek sıkıntı olmaz diye avunuyorum

7+5 günlük dediler Bir Hafta Sonra Tekrar Kontrole Çağırdılar Ama Umutsuz Konustular Boş Gebelik Dediler Ama Geliştiğini Hissediyorum Farklı Bir Sikayetimde Yok Çok Şükür Anlayamadım

Geç döllenmeden dolayı geriden geliyor olabilir. 6+3 ken yolk sac görünmüştü sadece, bugün 8+2 ve ancak bebeği görebildim. Oda geriden geliyormuş 7+4 ölçtü ultrason.
7+5 diye hesaplarken ultrason 6. haftalarda görebilir. 1 hafta sonra gitmekte fayda var.

İnşallah Öyledir Canım Ya İlgilendigin İçin Çok Tesekkür Ederim Bana Yolk Kesesinden Hiç Bahsetmesiler Ben Eve Gelince Bana Verilen Ultrasyon Kağıdına Baktım Orda O Beyazligi Gördüm Boş Olsa Bomboş Olması Gerektigini Düşündüm Sonra Araştırma Sonucu Yolk Olabileceğini Anladım Sizlerede Sormak İstedim Acaba Yolk O Bahsettiğim BeyaZlık mi Acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…