Kizlar ya az once kotu bir haber aldim.arkadasimla 2-3gun arayla hamile oldugumuzu ogrendik.gecen hafta kalp atisini duymaya gittiginde bir kese daha gorundu digerinden 1 hafta geri buyuk kesenin icindede bebis gorundu ama kalp atisi yoktu aslinda doktor pek olumlu konusmadi ama iste hep bi umut bugun uzerinden 10 gun gecti kontrole gitti malesef gebelik sonlanmis hala on gun oncesinde kalmis.cok moralim bozuldu.Allah sabrini versin insallah.Allah yavrularimizi bize bagislasin insallah
Olabilir tabiki canim benimki mesela bayaaa bi gec dollenme :) yolk sac kesesi varsa endise etmene gerek yok biraz daha sabret 10 gun sonra bebisini de gorursun kalp atisini da duyarsin annesi
Canim seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı :) Benim 6+2 de keseleri görüldü ve 10 gun sonra kalp atimlari için cagirdilar. Hiç endiselenme çünkü bana doktor gayet iyi sıkıntı yok dedi. Alttan mi bakıldı bu arada canım 6+5 te?
Kızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.
Kizlar Hersey yolunda sat a gore bebek 8+5 ti bugun. Ama 4 gun geriden geliyodu Yani 8+1 olmasini bekliyordum. Ama bebis biraz hizli gelismis 8+3 gunluk olmus. Cok gergindim ama rahatladim cok sukur darisi tum hamileler ve cocuk isteyen arkadaslarima :)
Can'ım eve gelir gelmez uzandım. Zaten oturarak çalışıyorum işe gitmem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eldeyken kalkmadan yatmayı planlıyorum bu belirsizlik bitene kadar
Ben de bugün boş gebelik olmadığını ve ikiz olmadığını öğrendim kalbi yüzde 90 atıyor ama emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi haftasını söylemedi göstermedi ve kalp atışı dinletmedi yani iki hafta ertelendi benim meraklar
Can'ım eve gelir gelmez uzandım. Zaten oturarak çalışıyorum işe gitmem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eldeyken kalkmadan yatmayı planlıyorum bu belirsizlik bitene kadar
Canım benim sat 14 aralık, ben 6. Hafta diye hesaplıyordum, doktora bugün gittim, karından ultrasonla baktı keseyi gördü, 12 mm ölçtü, hafta olarak 4+2 dedi, o zaman bat ile uyumlu değil mi dedim, bata göre hesap yaparız ama kabül almayız, değerlerin gayet iyi, tutunma yeri iyi dedi. İnternetten de baktım, kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce haftası çıkar diyor, benimki tam 6 hafta oluyor, anlayamadım ben, sende durumlar nasıl tatlım?
Ben de bugün boş gebelik olmadığını ve ikiz olmadığını öğrendim kalbi yüzde 90 atıyor ama emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi haftasını söylemedi göstermedi ve kalp atışı dinletmedi yani iki hafta ertelendi benim meraklar
Sağol canım... İnan ki bakımı filan hiç gözümde yok ama bikaç arkadaşımın yaşadıklarından dolayı kaybetme korkusu var oda zamanla geçer İnşallah... Ben dört bebek kaybettim bu benim için dediğin gibi çok güzel bi mucize dilerim sorunsuz geçer...
Canım hayırlı olsun, ne mutlu sana ikizlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah, ilk kontrolde mi görüldü ikiz olduğu, keseyi demi çift görmüştünüz, nasıl oldu anlatsana çok heyecanlandım
Canım benim sat 14 aralık, ben 6. Hafta diye hesaplıyordum, doktora bugün gittim, karından ultrasonla baktı keseyi gördü, 12 mm ölçtü, hafta olarak 4+2 dedi, o zaman bat ile uyumlu değil mi dedim, bata göre hesap yaparız ama kabül almayız, değerlerin gayet iyi, tutunma yeri iyi dedi. İnternetten de baktım, kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce haftası çıkar diyor, benimki tam 6 hafta oluyor, anlayamadım ben, sende durumlar nasıl tatlım?
Bende de bir hafta kadar geri gibi... gecen persembe kese 10 mm ama doktordan ultrason ciktisini almayi unuttum uzerinde mutlaka yaziyordur. Ben de de bir gec dollenme durumu var bu haftasonu randevum var o zaman tam belli olacak.