Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Müthiş iştahım arttı
Gecenin köründe ekmek kızarttım onu yiyorum
Doğuma kadar 300 kilo olurum böyle
Yok canim benim bir haftadir aksamlari istahim acik ama bir kilo vermisim.vucudumuz o kadar cok calisiyorki yakiyor merak etme tabi bu ilk 3 ay icin gecerli.

Merhaba arkadaslar bende uzun zamandir gebe kalmayi isteyenlerdendim.sonunda oldu cok sukur rabbim herkese nasip etsin.sizin yardiminiza ihtiyacim var ben dun dr a gittim kese gorulmedi ama bhcg 6213 cikti drumda bu degeri yuksek gordu ve keseyi gormemiz gerekirdi dedi persembe tekrar cagirdi ve ben cok korkuyorm son adetim 24.12.2015 yaklasik 4.5 haftalik yani bhcg 6213 cikmasi normalmi dis gebelik olabilir dedi ama agrim kanamam falan olmadi insallah da olmaz

Ben yasadim canim bi 4. Hafta oldu bir de 6. Hafta oldu kahve lekelenme.dinlendim kendimi yormadim ikisinde de ertesi gune gecti.dikkat et sen de gecer kisa zamanda
Ben de aynı şekilde dinlendim ertesi gün geçti zaten ama devamı gelmesinden korktum işte. Teşekkürler

Kahverengiyse korkma rahimde kalan Eski kanmis o benim tam kirmizi dusuk tehlikem var ve 3 ay oncede kürtaj olmusdum keske benimde kahve olsaydı
eski kan meselesini ilk defa duydum.bende dört ay önce düşükten dolayı kürtaj olmuştum.Kan olmasana düşük tehlikesi korkusu bende de var seni anlayabiliyorum o yüzden Rabbim şifa versin ve sağlıkla doğurmak nasip etsin inş.

Betalara aynı yerde mi baktırdın? Belki yerleşme kanaması da olabilir o. Düşükte kasık ağrısı çok oluyor. O normal hamilelik ağrılarıdır. İnş yükselip normale döner değerin

Slm kızlar bu ultrasona göre sizce boş gebelik mi ben kenardaki beyazligi yolk kesesi olabilir diye düşünüyorum bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 1754955
Canim hiç kaygilanma kenardaki o balonu andıran yapı yolk sac kesesi. Yolk sack in olması da bebek var anlamına geliyor. Doktorum bana da bu şekilde açıkladı.

Can'ım bana da dinlen kendini yorma iş yapma çok eğilip doğrulma uzanmakta Dedi ama Dr bu birikintinin kanama alanı mı yoksa ikinci bir kesemi olduğundan emin Değilim haftaya tekrar gel Dedi. İnşallah kanama falan değildir,hep dua ediyorum Rabbim sen nasip ettin sen esirge diye. Biz ne kadar esirgesek de Rabbim esirgemedikten sonra her şey zor. Bol su içmeye çalışıyorum zaten gebeliğimi öğrendiğimden beri. Peki sen kalp atışlarını duydun mu Can'ım? Kalp atışları için bizi 11 şubatta çağırdı

Gebelik çizelgesine kim kimi Nasıl ekliyor beni yazmamışlar kim bakıyor bu işlere

Günaydın tabi öncesinde bir dolu manyak rüya ile erkenden uyandım her sabah tabir okumakla güne başlar oldum:)

Cnn seni o kadar iyi anlıyorum ki...geçen haftalarda da ben acaba dis gebelik mi diye icim içimi yedim sürekli araştırma yapıyordum çok korktum ama şükür değilmiş...benim degerim 3664 olduğu halde gözükmedi ama benim rahim ters yapidaymis ondan doktorum karında degilde alttan bakınca gördü keseyi...senin doktorun alttan baktı mi...ınş sende en kısa zamanda görürsün cnm..skma canını ... Dış gebelik olsa bu değerde çok agrin sizin olur kasiklarida alt karında omuz tarafında falan ama sen yine de ihmal etme

Bencede 1 hafta bekle sonra başka bir doktor git aklında şüphe kalmasın

günaydın herkese rabbim sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben 5+4 üm yarın kalp atışı duymaya gidicez inşallah geçen hafta çarşamba da keseyi görmüştük benimde muhtemel doğum tarihin 23 eylül görünüyor :)inşallah o günleri görürüm sağlıcakla
ben bir şey sormak istiyorum beta hcg değerime göre şuan 6 haftalığım hatta küsuratlı bu sorun teşkil etmez değilmi merak içimi kemiriyor yarın herşey yolunda mı belli olucak ama burda da sorayım dedim

Canim 5+4 zaten 6 haftaliksin demek 6+1de 7 olucan

Gunaydinnnnn guzel annisleer ya benim nie midem bulanmio ya. Kalp atisini duyan annislee hepinizin midesi bulanio mu....

valla ilk sağlıklı gebeliğim daha önceleri hiç kese görme aşamasına gelememiştim ama anlamadığım 6+1 e neden 7 dendiği o zaman direkt 7 haftalık diyelim kafam karştı valla

Canım yanlış bilmiyorsam ayağa ve karna sıcak koymak şu an bizim için iyi değil. Ayağını sıcak tut ama öyle çok sıcak şeyler koyma derim ben.

çok sevindim, gözün aydın. Tedirgin olmamaya çalış, öyle kanama alanları ve birikintiler çoğumuzda var. Ama umarım ikizdir

ohh ikinizden de güzel haberler gelmiş. Süper süper :) Gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…