Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam kızlar ekim annesi gibi gozuksemde kesin eylül annesi olacağım şuan 4 haftalık 6 haftalıkken doktora gitsem kalp atışı duyulurmuş yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz
Hayirli olsun tatlim kese genelde 5 haftada goruluyor gec dollenme degilse sayet kalp atisinida ben 7+0 da duydum

Kizlar ben bu gaz ve kabizliktan yana 2 gundur cok sikayetim var inanilmaz sistim ve wc cikamiyorum zorluyorum kendimi ama yok birsuru sey denedim kayisilar soguk sutler tahillar yok bu sislik gitmiyor bu aksam bir arkadasim ayaginin altina sicak su torbasi koy uzerinede battaniyeyi cek otur o gaz sikintisini cozer dedi denicem bakalim baska bir onerisi olan var mi

Kızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.

Kizlar Hersey yolunda sat a gore bebek 8+5 ti bugun. Ama 4 gun geriden geliyodu Yani 8+1 olmasini bekliyordum. Ama bebis biraz hizli gelismis 8+3 gunluk olmus. Cok gergindim ama rahatladim cok sukur darisi tum hamileler ve cocuk isteyen arkadaslarima :)

Büyük olasılıkla öyle olacak hayırlısı 2. Hamileliğim ama ilki kadar heyecanliyim

Aa gerçekten mi hayırlı olsun canım ya inşallah normal gider herşey, sende dikkat et o zaman kendine olabildiğince uzanmaya çalış madem

Ohh süper sevindim valla e iyi bakıyorsun annesi büyüyecek tabii

Icini ferah tut ve bol bol dinlen kuzum herseyin en iyisini dusunmeye calis

Bu doktorlarin historeskopi merakini anlamak mumkun degil histeroskopi cok cok cok gerekmedikce yapilmamali cunku rahim agzi yetmezligine yol aciyor ve rahim agzi yetmezligi gercekten sikinti yaratan bir konu...

Yerlesme kanamasidir buyuk ihtimalle

Canim kac +kacta 12 mm idi kese?

duphalac şurup iç doktorum verdi bitkisel sıkınmtı olmaz hemen cıkarsın

Bende de vardi kanama bolgesi hic tedirgin olma kanama olmuyorsan ikiz bile olabilir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…