Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım 5. haftada ben de benzer bir durum yaşadım. Pembeli kahveli tuvalete gittikçe peçeteye gelen akıntılarım oldu. Hemen doktora gittim. Ne karından ne de vajinal ultrasonda keseyi göremedi. Hemen hcg istedi ve 1678 çıktı değer. Oysa 5 gün önce 761 di. değer iyi yükselmemiş düşer dedi. İlaçlarımı bıraktırdı. Ben ertesi sabah başka bir doktora gittim. o vajinal ultrasonla keseyi gördü. yarın bir daha hcg bakalım dedi. Bu sefer değerim iki katından fazlaya çıktı. Bundan 3 gün sonra yine katlanmadı. karından da kese göründü. Şu an ilaçlarıma devam ediyorum. Ve cumartesi günü kalp atışı için muayenemiz var. İnşallah bir sorun çıkmaz da bebeğim gelişmeye devam ediyordur.

bende de sıfır bulantı çok şükür :) böyle devam eder inşallah rabbim sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin bize
sanırım bu sayfa da çoğu normal gebelik benim ki tüp bebek 2.denememdi hemde çok şükür tuttu inşallah böyle devam eder iki kimysal gebeliğim var hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde bir kan verdim çok şükür gayet güzel arttı hcg ama bıraktım artık bakmaya yarın olsun hayrolsun inşallah duyucam kalp atışlarını bebeğimin

rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar slm . O açık pembe akıntı gibi gelen kanamalar bende de var doktorum pazar günü bile hastaneye geldi ve baktı kesede birşey yok çocuğun etrafında birşey yok kalp atışları gayet normal bir iğne verdi ne olur ne olmaz biz önlem alalım dedi 3 günde 1 vurulacağım. pazar günü vuruldum şimdi çarşamba vurulacağım. P.tesi kontrolüm var zaten. Doktorumun söylediği adet kanaması gibi bir kan olmadığı zaman endişelenme dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum

Gebelik çizelgesine kim kimi Nasıl ekliyor beni yazmamışlar kim bakıyor bu işlere

Günaydın tabi öncesinde bir dolu manyak rüya ile erkenden uyandım her sabah tabir okumakla güne başlar oldum:)

Ben devraldım, ekliyorum isteyenleri. Mesaj atmıştım hatta belki gözünden kaçmıştır. Burada yazışmalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) ben de kaçırmamak için eklenmek isteyenlerin özelden mesaj atmasını söylemiştim
Çizelgedeki bilgileri mesaj atarsan eklerim canım.

doktorun tedbir alması çok güzel içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz bebeğine

valla ilk sağlıklı gebeliğim daha önceleri hiç kese görme aşamasına gelememiştim ama anlamadığım 6+1 e neden 7 dendiği o zaman direkt 7 haftalık diyelim kafam karştı valla

6+1 de 6 yı tamamlamış ve 7. hafta içinde oluyorsun. O yüzden "7.hafta içinde" diye adlandırılıyor

Günaydın canım benim kızımda hep bir hafta On gün geri dediler baş çevresi küçük dediler ama maşallah kızım 9 ay 10 gün sonra normal doğumla sapasağlam dünyaya geldi şimdi 6 yaşında ve ne yaşıtlarından geri ne de kafası küçük turp gibi ve zehir gibi kafası var takmayın üç gün beş güne iç huzurunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin

benim kimse geri demedi çok şükür ama son adet tarihiyle pazar gün verdiğim beta hgc değerine göre arada 1 hafta var beta hcg ye göre 1 hafta önden gidiyor hamileliğim :) hoş yarın kontrolüm var bakayım doktorum ne dicek inşallah güzel güzel büyümüştür bebeğim

Benimde 2 hafta önden gidiyordu ilk gebeliğimde kızım 1 ay erken doğdu bu sebeple mi bilmiyorum 3.510 gram doğdu önden gittiği için mi bilmiyorum hep ölçümlerde iri büyük diyordu doktor gününü doldursam Nasıl doğardı kimbilir? Ayrıca kuveze girdi bir sürü sorun yaşadık yenidoğan döneminde o sebeple ileriden giden gebelik çok iyi bişey değil hatta geriden gelen daha iyi topluyor sanki en güzeli haftasıyla uyumlu Bebek ileriden geriden gidip gelmesin bu bebeler:)

keklik_58 bu arada seninle tarihimiz çok yakın sen keseyi görüp kalp atışlarını duydunmu bebeğinin?
canım hayırlı olsun öncelikle,biz de tüp bebek için randevu alacağımız gün öğrendik. Ben dün gittim 5+4 dü normalde ama kesimiz 6 ml yani bebek 4+2 dedi dr umuz,kesenin yakınında bir birikinti daha var,kanama alanı da olabilir ikinci bir kese de olabilir dedi,haftaya tekrar gideceğiz Allahın izniyle. Kalp atışı için 11 şubata gün verdi. senin sat tarihin ne?

bizim de 5+4 değil 4+2 canım. doğsun poposuna poposuna çaplak atıcam

hayırlı olsun bebeğin benim s.a.t 18 aralık transferimde 2 ocakta yapıldı transfer sonrası 12.gün beta hcg 345.04 çıkmıştı adetime 2 gün vardı

canım kaç embriyo transfer edildi sana,ikiz olabilir mi?

Ben de varım kızlar aslında mart annesi olacaktım 18inci haftada oğlumu kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden 23ekimde kaybettik doktor iki ay bekleme süresi dedi bu ay bıraktık korunmaya hiç umudum yoktu bu ay ama şükür yüzümüz güldü

hayırlı olsun bebeğin benim s.a.t 18 aralık transferimde 2 ocakta yapıldı transfer sonrası 12.gün beta hcg 345.04 çıkmıştı adetime 2 gün vardı
ayyy benim sat 17 aralık,1 gün var aramızda. canım dr a gittin mi aslında keseyi görebilmesi lazım şimdilerde,ne zaman gideceksin dr a

ayyyy çok sevindim canım,rabbim bu kez hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…