Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Can'ım bir karışıklık var galiba ben de bugün akşam gittim normalde 5+4 iken kese boyutu 4+2 görünüyor Dedi ve kese boyutum 6 ml
Canım senin sat ne demiştin, 6 mm keseye de 4+2 günlük denmesi, 12 mm keseye de 4+2 günlük denmesi ilginç evet, başka bir kriter daha mı var bilmiyorum, ben perşembe bir başka doktora daha gideceğim, yazarım buradan, sen de yaz gelişmeleri, Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bize.

erken çağırmış canım bence,yarın duymazsan eğer panik olma olur mu?

duymuyacağını düşünse çağırmazdı bence canım öyle düşünüyorum çok güveniyorum çünkü doktoruma:)
pazar verdim en son kan beta hcg 18000 lerde çıktı herşey yolunda görünüyor kanda inşallah kontrolde de öyle çıkar

ASSELL87 Canim cok sevindirdin beni suanda cok tesekkur ederim rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.doktorum alttan bakmadi kkarindan bakti sadece insallah persembe gorebilirim.

amin canım,benim sat 17 aralık,ama kesenin gelişimine göre 4+2 dedi. normalde 5+4 dü kese boyutumuz 6ml,senin de usg nin sağ altında yazar,eğer 12ml ise 1 cm den büyüktür ve kalp atışını duymak üzere olmanız lazım,12 ml lik bir kesenin 4+2 olması şaşırtıcı doğrusu

Boşver bulunmasın işte ne güzel ilk hamileliginmi benim 7. Haftada başlar ya içim dışım kalmıyor işe giderken aglaya aglaya gidiyorum
Hayir canim.ucuncu dier ikisi kalbi durdu. Simdi igne kullaniorum dierlerinde bulaniodu tiksinme falan vardi bunda hicbisi yok bende endiseleniyorum kalbi mi durdu ki yine die

ASSELL87 Canim cok sevindirdin beni suanda cok tesekkur ederim rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.doktorum alttan bakmadi kkarindan bakti sadece insallah persembe gorebilirim.
Cnm bende çok korkmuştum ama zaten dis gebelik olsa bu değerlerde duramazdin ınş iyi haberlerini bekliyoruz

maşalah canım,hani tüpte döllenmiş embriyo koyuluyor ya ondandır galiba,bir de bnimki 1 hafta geriden geliyor ya ondan da beni şubatta çağırmış olabilir

Allah sabrını versin Nasıl zor imtihanlardan geçmişsin Allah bir daha yaşatmaz inşallah mutluluklarla unutmak nasip olsun inşallah. O Zaman'ı yaşadıklarını düşünme ileriye bak
ileriye bak ki mutlu haberlerle unut yaşadıklarını. Allah bir daha yaşatmasın güzel yazılar yazsın

Sağolasın canım Allah kimseye yaşatmasın düşünmemek pek elde değil insanın içinden çıkmıyor ama zamanla kabulleniyor insan tahammül etmek daha kolay oluyor risk yine olduğu için hep dikkat etmem gerekecek edeceğiz artık ne yapalım bebeğim sağ salim gelsin de

Ben keseyi gordugumde 7.8 mm di doktor tam 5+0 haftalik demisti

Canim hiç kaygilanma kenardaki o balonu andıran yapı yolk sac kesesi. Yolk sack in olması da bebek var anlamına geliyor. Doktorum bana da bu şekilde açıkladı.
Çok teşekkür ederim canım icimde ki umudu hiç yitirmedi hatta hep dedim yok öyle bişey olamaz diye bana hemen kürtaj dedi ilk gittiğim doktor olmadım hemen ozel e gittim oda dedi boş ama yüzde on ihtimal var bir hafta bekleyelim dedi bana morel oldun canım böyle güzel şeyler duydukça daha da çok umutlaniyorum

Günaydın kızlar. Dün ben de kalp atışlarını gördüm ses çok alamadık doktor da çok üstelemedi. Bir gün geriden geliyormuş ama simdilik sorun görünmüyor. Dualarım hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…