Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlarrrr ''' ya mübdi''' esmasını cok cok okuyun allahım bebişlerimizi nazardan korusun bu esmayı cok çekenin bebeği ne vaktinden önce doğar nede düşermiş ben çekiyorum sizlerde çekinn
ben dilimden düşürmemeliyim artık,ne de olsa kem gözler artık üzerime dikildi

ben dilimden düşürmemeliyim artık,ne de olsa kem gözler artık üzerime dikildi
allahın verdıgı canı allahtan başka kımse alamaz canım benım yınede '' biz sizin kaderınızı kendı çabanıza bağlı kıldık'' ayetını unutmayarak nasıl olsa rabbım korur deyıp duayı bırakmayalım cok cok oku bu esmayı nas felak bunlarıda cok oku annenıde anlamıs degılım nıe herkese soyledıyse valla bnmde kayınvalıdem herkese soledı kendı annem kımseye solemedı ne olur ne olmaz kızım büyüsün biraz nazar olmasın dıe düşünrken kayınvalıdemde o heycanla herkese soledı yapcak bısey yok allaha emanet yavrularımz

Selamlar..Beni de listeye ekler misiniz? :) Sat 28.11.2015, Sehir Izmir, beklenen dogum tarihi 12.09.2015, yas 25. Ilk bebis.. Herkese guzel hamilelikler :)

Çok sağol Can'ım yaa. Doktoruma danışıp ben de deneyeyim bi

üzme canım kendini sen böyle üzülerek riski arttırıyorsun. biz de tedavi olurken söylemek istememiştik ama o ona o ona derken herkes öğrenmiş. şimdi o zevki size yaşatmam dedim ve herkese kendim söylüyorum. ara kayınvalidenleri onlara sen söyle. bu benim bebeğim ben söylerim de.

Ah bu anneler yok mu :) O yüzden ben kardeşlerime dedim ama anneme söylemedim. Geçen sefer herkese yaymıştı. Hadi aile neyse de gitmiş kiracıya bile söylemiş bide geç döllenmeydi düşün. bırak keseyi görmeyi bhcg 500ü görmeden herkes duymuştu

Canım bu kadar üzme kendini olan olmuş rabbime emanet senin minigin hiç korkma Rabbim korusun nazarlardan inşallah senide yavrunuda

kızlarrrr ''' ya mübdi''' esmasını cok cok okuyun allahım bebişlerimizi nazardan korusun bu esmayı cok çekenin bebeği ne vaktinden önce doğar nede düşermiş ben çekiyorum sizlerde çekinn
Bi de böyle duydum ben

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 96
Selamlar..Beni de listeye ekler misiniz? :) Sat 28.11.2015, Sehir Izmir, beklenen dogum tarihi 12.09.2015, yas 25. Ilk bebis.. Herkese guzel hamilelikler :)
Merhaba hoşgeldin. Sat dikkatimi çekti benim 27 Kasım beklenen doğum tarihi 2 eylül. Senin 28 Kasım ama neden beklenen tarih 12 eylül yazdın. Şuan için biraz geri görünmesi normal aslında zamanla kendi değerlerini yakalar.

Ben hamileligimi ogrendigimde 9 gun gec yumurtlamisim. Adetlerim kendimi bildim bileli duzensizdir bunda da oyle oldu. Sat a gore hesaplayinca 3 eylulde dogum fakat bebek 1,5 hafta gec ilerliyor.

Az önce sağlık ocağındaki ebe aradı hamile misin diye sordu, yarın sabah kan tahlili için çağırdı. Bu sefer hiç gitmek istemiyordum kendileri arayıp çağırırlarsa giderim demiştim aşı da olmıycam nasıl olsa diye düşünürken aradılar ayıp olmasın gideyim bariii

Kizlar nasil gidiyor hamileliginiz? Biz 7. haftadayiz neredeyse hic bulantim, belirtim yok. Sadece kokulara hassasiyet ve kacinilmaz yorgunluk, uykusuzluk var tabi. Evde hamileligini gecirenler kimler? Ben isten ayrilip yurtdisina gittikten sonra hamile kaldim ve suan adeta bosluktayim. Zamani doldurmak icin yapmadigim sey yok evin icinde. Var mi benim gibi olan?

Beni de aradılar ama kalp atışlarını duyup öyle gelicem ben dedim. En kısa zamanda gel o zaman dedi. Ama doktorum bazı tahliller istedi bi iki güne gidicem galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…