Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ögrendim.sat 19 aralık yani 5+3 haftalık hamileyim şuan. birazdan doktora gideceğiz inş herşey yokundadır. Benide eklermisinizz takvime Nasıl oluyor ? Birde mide bulantıları hiç yok sevinmelimiyim?

canım 1. sayfadaki tabloda olan bilgilerini mesaj atabilirsen hemen ekleriz tabi

panik yapmam diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun yarın belli olucak herşey:)

Yerlesme kanamasidir buyuk ihtimalle
Merhaba
Teşekkürler yanıt verdiğin için. Yalnız yerleşme kanaması için geç değil mi? Yani adet olmam gereken gün oldu lekelenme. Bir de "breakthrough bleeding" diye bir şey varmış. Adet olabileceğin gün, bazı hamilelerde vücut sanki adet oluyormuşsun gibi tepki verip kanama olabiliyormuş.
Dün doktora gittim. Doktor beni ve eşimi aceleci buldu biraz :). Testi adet beklenen gün değil, beklenen adetten birkaç gün sonra yapmanın daha doğru sonuç vereceğini; hamilelik var demek için erken olduğunu söyledi. Ben biraz aceleci davranmıştım. Pazar günü, yani kan testi yaptığım gün, ya adet olabileceğim gündü ya da bir gün öncesiydi. Perşembe gününe bir kan testi istedi. Böylece bir önceki testle arasında 4 gün olmuş olacak. Bir de progestan verdi. Bakalım hcg değerinde artış olacak mı? Belirsiz geliyor bana şu an.

canım senin sat ne zaman? Benim bebiş biraz geriden geliyor ama inanıyorum ki bebişim aradaki farkı kısa sürede kapatacak.

canım benim eşimin ciddi bir alerji sorunu var,her şeye ökrürür hele de baharda,eşimin sperm değerlerindeki düşüklükten dolayı keçi boynuzuna başlamıştı ama gelin görün ki spermlerden çok alerjisine çooook iyi geldi,onu içtiğinden beri öksürük nedir unuttu,artık parfüm bile sıkıyor düşünün yani.

MERHABA. pc sorun vardı uzun zamandır takip edemedim sayfayı. ben dün gittim dr yoktu asistanı baktı ve kese bozulmuş dedi. moralim çok bozuldu gebelik takibimi yapmasını düşündüğümüz uzmana gittik. 5+6 iken 5+4 ölçtü kesemizi gördük 2 günlük sapma sorun değil dedi. asistanın kesenin bozulduğunu gördüğünü syledim. kese gayet sağlıklı ama için rahat etsin cuma günü tekrar gel hatta kalp atışını da görebiliriz dedi. dua edin nolur bi sorun çıkmasın 5 yıldır bekliyorum ben bu bebeği.

Canım inşallah her ikisi de sağlıklı sıhhatli gelir annişine. Ben bu değer yorumlarından hiçbir şey anlamadım, herkesin döngü periyodu ve metabolizması farklı, kıyas yapmamak lazım deniyor ama ister istemez değerlendiriyor insan, evet bana da geç döllenme dedi doktorum, bir 10 gün kadar fark var, hiç sıkıntı değil dedi. Bakalım perşembe gideceğim doktor ne diyecek, Rabbim hayırlısını versin. Yolk sacını karından ultrasonda ne zaman gördünüz kızlar, kese boyutu kaç mm idi?

canım bu ultrason rahimden kesit şeklinde alıyor görüntüyü, tecrübeli değilse arkadaş öyle yorumlamıştır. Benim görümcem uzmanlığını yapıyor şuanda ultrasonda bakarken abuk subuk bi şekil gördüm bi terslik mi var diye sorduğumda o şekilde açıklamıştı. Benim kesem 5 gün geriden geliyordu. Dün doktora gittik şuanda 2 gün geriden geliyor dedi. 10 güne kadar gecikmeler normal yumurta kendine zor yer seçiyormuş bazen :)

Ben keseyi gordugumde 7.8 mm di doktor tam 5+0 haftalik demisti
Regl periyodun kaç günde birdi canım, ben 31 ya da 32 günde bir regl oluyorum, bu son adetimde 8 gün gecikmeli olmuştum ilk defa, doktorum da geç döllenme 10 gün kadar, hiç problem değil dedi, ben de anlamadım, ya da yanlış söyledi gününü. Yolk sacını gördün mü sen, şu anda kaç mm kesen?

tabi ki sevinmelisin.. cogumuz surunuyoruz ama 7-8 haftadan sonra daha bi basliyo sanki :) hisgeldin bu arada saglikla al kucagina insallah.

panik yapmam diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun yarın belli olucak herşey:)

ayyy hadi bakalim heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)

arkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........

zor bir durum allah yardımcın olsun valla üzüldüm keşke söylemeseydi benim kayınvalidem boş boğazdır annem tutar söylemez kimseye büyükleri anlamak zor valla

tabi ki sevinmelisin.. cogumuz surunuyoruz ama 7-8 haftadan sonra daha bi basliyo sanki :) hisgeldin bu arada saglikla al kucagina insallah.

ayyy hadi bakalim heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)

inşallah bakalım yarın erkenden gidicez yazarım burdan sonucumu:)

Canim ben ekim ayinda kimyasal dusuk yasadim oncesinde 28 ginde 1 iken sonrasinda 32-34 gunde 1 olmaya basladim benim sat 26 kasim dr gittigim bana gore 6 haftalikti hem alttan hem karindan keseyi gorduk ama dr 5 haftalik dedi kese 5 haftalikken 7.6 mm olculdu gectigimiz ctesi ocin tekrar cagirdi 7+0 olmusum kese olcumu yerine bebegin olcumu yapildi 9.6 mm cikti kalp atislarini sorunsuz duydum ama 9 gun gec dollenme varmis sonrasinda bu ara kapanirmi bilmem gec gelsin hoc onemli degil saglik dogsunda varsin eylul basi degil ortasi dogurayim rabbim onu saglikli bana nasip etsinde

Kuzum bunun icin neden agliyorsun bosver duyan duysun sen kendine dikkat et hicbisey senden ve bebeginden onemli degil benim annemde seninki gibi herkese yaymis oncesinde dusuk yasamistim hic akillanmamis yapacak bisey yok onlarda bizim heyecanimizi paylasiyorlar hos kendi iclerinde yasasalar daha iyi ama neyse. Uzme canini kiskanc insanlar diye korkuyosun nazar deger diye biliyorum ama duayi eksik etme o zaman kem gozler kendilerine doner. Sen boyle konustun benide uzdun valla is yerinde okudum cok kizdim annene ama elden bisey gelmiyor.

kızlarrrr ''' ya mübdi''' esmasını cok cok okuyun allahım bebişlerimizi nazardan korusun bu esmayı cok çekenin bebeği ne vaktinden önce doğar nede düşermiş ben çekiyorum sizlerde çekinn

canım insan iyi niyetli insanlara söyler,iyi habere sevinecek yakınlara söyler ama gidip de evimin halısına,saçımın boyasına kadar kıskanan insanlara mı söyler yaaaa,o kadar tembihledim ben de babam da ayrı tembihlemiş. İnanır mısın sırf sürekli nazar ediyorlar diye evime bile çağırmadım şehir dışından gelmesine rağmen,ne kadar düşüncesiz bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…