amiiiin canım.Amin isteyen bekleyen herkese Allah nasip etsin şükürler olsun
Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ögrendim.sat 19 aralık yani 5+3 haftalık hamileyim şuan. birazdan doktora gideceğiz inş herşey yokundadır. Benide eklermisinizz takvime Nasıl oluyor ? Birde mide bulantıları hiç yok sevinmelimiyim?
gelisimi ile ilgili sorun oldugunu sanmiyorum zaten canim. muhtemel dogum tarihine gore bakinca henuz ay sonundaki arkadaslar kalp atisi duymaya baslamadi. okumussundur arkadaslar erken erken gittikce evhamlari artiyor acaba bir terslik mi var diye. o nedenle duymazsan panik yapma demeye calistim.
MerhabaYerlesme kanamasidir buyuk ihtimalle
canım senin sat ne zaman? Benim bebiş biraz geriden geliyor ama inanıyorum ki bebişim aradaki farkı kısa sürede kapatacak.Canım durumumuz seninle neredeyse aynı doktorum banada tüp bebek dedi 3 merkezle görüşmeye karar verdim ve sonra günümün geciktiğini farkettim test yaptım pozitif çok şükür mucize gibibugün gittim doktora kesemiz oluşmuş 4mm henüz küçüğüz 4 haftalık gibi düşün dedi doktorum cts bidaha gidicm hayırlısı herkes için sağlıkla kucağımıza alırızz inşşş
canım benim eşimin ciddi bir alerji sorunu var,her şeye ökrürür hele de baharda,eşimin sperm değerlerindeki düşüklükten dolayı keçi boynuzuna başlamıştı ama gelin görün ki spermlerden çok alerjisine çooook iyi geldi,onu içtiğinden beri öksürük nedir unuttu,artık parfüm bile sıkıyor düşünün yani.zaten normalde de pek ilaç kullanmam ben. halılarım anti alerjik evde pek sorun yaşamıyorum ara ara geliyo ama bi yere gitsem evden çıksam kriz halinde geliyo. Öksürmekten başım ağrıyo. Her gün karışık meyve sıkıyo eşim ballı onu içiyorum. Rinit oluyo galiba astım riski var demişti dr. Yaklaşık 1yıldır içemedim ilacımu ondan böyle kötü oldu. Tabi ki beterin beteri var hamdolsun bugünümüze. 1düşüğüm var tekrar düşük riski deyince korktum baya. Progestanda çok yan etki yaptı diye geçen sefer dr kesmişti bunda da çok kanaman Ağrı'n olursa mecbur başlıycaz dedi ama şu an kullanamıyorum onu da
Canım inşallah her ikisi de sağlıklı sıhhatli gelir annişine. Ben bu değer yorumlarından hiçbir şey anlamadım, herkesin döngü periyodu ve metabolizması farklı, kıyas yapmamak lazım deniyor ama ister istemez değerlendiriyor insan, evet bana da geç döllenme dedi doktorum, bir 10 gün kadar fark var, hiç sıkıntı değil dedi. Bakalım perşembe gideceğim doktor ne diyecek, Rabbim hayırlısını versin. Yolk sacını karından ultrasonda ne zaman gördünüz kızlar, kese boyutu kaç mm idi?Hamile olmayan birisi yapabilir ama sen yapma normalin üstünde sıcak suyla banyo yapmak bile yasak bu hiç olmaz... Ayaklarına patikti vs bişeyler giy ani hava değişimlerinde karnını koru içebiliyorsan kefir iç baktın 4, 5 gün oldu canım doktoruna söylersen fitil verir zaten...
Biraz daha sabır yolk sac varsa bebekte gelir İnşaallah canım...
Bizde dün konuşmuştuk doktorla 28 güne göre hesaplıyoruz demişti sizin adet döngünüz daha uzun yada kısa olabilir ona göre de değerler değişir. Benimki uzun o yüzden haftama göre 9 gün gerideyim...
Çok teşekkürederim canım. İlkinde tek kese gördük bu ikinci kontrol yine tek kese ama iki bebek var tek yumurta ikiziymiş. Gözlerimi pörtletip doktora baktım şaka yapıyorsunuz diye hala bi tuhaf geliyor ama İnşallah bi sorun çıkmaz da ikisine de kavuşurum çünkü doktorum risk analizini pek hoş yapmadı tek yumurta ikizlerinde risk fazla oluyormuş ne yazık ki...
Allah iyiliğini versin diycem ama bende gecenin dördünde uyandım biraz midem bulanıyordu bişey yesem yok olmaz dedim ama uyuduktan sonra rüyamda höpür höpür götürdüm yiyecekleri... Hem iyi tarafından bak bulantılırın azalmış...
Gözüktüğü kadarıyla yol sac... Boş gebelik yaşayanlardan bildiğim kadarıyla bu olmamalıydı sana niye böyle dediler ki...
21.12.2015 canım kapatır tatlım takılma bunlara hayırlısıyla bu dereceye gelmişya o hızlıca kapatır arayı dua et bol bollcanım senin sat ne zaman? Benim bebiş biraz geriden geliyor ama inanıyorum ki bebişim aradaki farkı kısa sürede kapatacak.
MERHABA. pc sorun vardı uzun zamandır takip edemedim sayfayı. ben dün gittim dr yoktu asistanı baktı ve kese bozulmuş dedi. moralim çok bozuldu gebelik takibimi yapmasını düşündüğümüz uzmana gittik. 5+6 iken 5+4 ölçtü kesemizi gördük 2 günlük sapma sorun değil dedi. asistanın kesenin bozulduğunu gördüğünü syledim. kese gayet sağlıklı ama için rahat etsin cuma günü tekrar gel hatta kalp atışını da görebiliriz dedi. dua edin nolur bi sorun çıkmasın 5 yıldır bekliyorum ben bu bebeği.
Regl periyodun kaç günde birdi canım, ben 31 ya da 32 günde bir regl oluyorum, bu son adetimde 8 gün gecikmeli olmuştum ilk defa, doktorum da geç döllenme 10 gün kadar, hiç problem değil dedi, ben de anlamadım, ya da yanlış söyledi gününü. Yolk sacını gördün mü sen, şu anda kaç mm kesen?Ben keseyi gordugumde 7.8 mm di doktor tam 5+0 haftalik demisti
Merhabalar bende yeni hamile oldugumu ögrendim.sat 19 aralık yani 5+3 haftalık hamileyim şuan. birazdan doktora gideceğiz inş herşey yokundadır. Benide eklermisinizz takvime Nasıl oluyor ? Birde mide bulantıları hiç yok sevinmelimiyim?
panik yapmam diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun yarın belli olucak herşey:)
arkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........
tabi ki sevinmelisin.. cogumuz surunuyoruz ama 7-8 haftadan sonra daha bi basliyo sanki :) hisgeldin bu arada saglikla al kucagina insallah.
ayyy hadi bakalim heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)
Canim ben ekim ayinda kimyasal dusuk yasadim oncesinde 28 ginde 1 iken sonrasinda 32-34 gunde 1 olmaya basladim benim sat 26 kasim dr gittigim bana gore 6 haftalikti hem alttan hem karindan keseyi gorduk ama dr 5 haftalik dedi kese 5 haftalikken 7.6 mm olculdu gectigimiz ctesi ocin tekrar cagirdi 7+0 olmusum kese olcumu yerine bebegin olcumu yapildi 9.6 mm cikti kalp atislarini sorunsuz duydum ama 9 gun gec dollenme varmis sonrasinda bu ara kapanirmi bilmem gec gelsin hoc onemli degil saglik dogsunda varsin eylul basi degil ortasi dogurayim rabbim onu saglikli bana nasip etsindeRegl periyodun kaç günde birdi canım, ben 31 ya da 32 günde bir regl oluyorum, bu son adetimde 8 gün gecikmeli olmuştum ilk defa, doktorum da geç döllenme 10 gün kadar, hiç problem değil dedi, ben de anlamadım, ya da yanlış söyledi gününü. Yolk sacını gördün mü sen, şu anda kaç mm kesen?
Kuzum bunun icin neden agliyorsun bosver duyan duysun sen kendine dikkat et hicbisey senden ve bebeginden onemli degil benim annemde seninki gibi herkese yaymis oncesinde dusuk yasamistim hic akillanmamis yapacak bisey yok onlarda bizim heyecanimizi paylasiyorlar hos kendi iclerinde yasasalar daha iyi ama neyse. Uzme canini kiskanc insanlar diye korkuyosun nazar deger diye biliyorum ama duayi eksik etme o zaman kem gozler kendilerine doner. Sen boyle konustun benide uzdun valla is yerinde okudum cok kizdim annene ama elden bisey gelmiyor.arkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........
canım insan iyi niyetli insanlara söyler,iyi habere sevinecek yakınlara söyler ama gidip de evimin halısına,saçımın boyasına kadar kıskanan insanlara mı söyler yaaaa,o kadar tembihledim ben de babam da ayrı tembihlemiş. İnanır mısın sırf sürekli nazar ediyorlar diye evime bile çağırmadım şehir dışından gelmesine rağmen,ne kadar düşüncesiz bir davranışKuzum bunun icin neden agliyorsun bosver duyan duysun sen kendine dikkat et hicbisey senden ve bebeginden onemli degil benim annemde seninki gibi herkese yaymis oncesinde dusuk yasamistim hic akillanmamis yapacak bisey yok onlarda bizim heyecanimizi paylasiyorlar hos kendi iclerinde yasasalar daha iyi ama neyse. Uzme canini kiskanc insanlar diye korkuyosun nazar deger diye biliyorum ama duayi eksik etme o zaman kem gozler kendilerine doner. Sen boyle konustun benide uzdun valla is yerinde okudum cok kizdim annene ama elden bisey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?