Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Sen de öğretmensin galiba :) ben de geçen hafta raporuydum antibiyotik kullandım ömrümde geçirmediğim bir gripti ölü gibi yattım yataktan doğrulamadım bile antibiyotikle de aman aman geçmedi .
Bu hafta tatiliz biraz daha iyice hissediyorum kızım evdensıkılıyor ama korkuyorum
öpüşme tokalaşma kaldırdım merhaba merhaba yeter
hava buzz gibi sokağa çıkamıyorum
AVM'lere gidemiyorum kızımıda evde zor oyalıyorım hamur. Oyna yapboz yap resim yap çizgi film izle oyuncak Lego yap akşamı zor ediyoruz . İlk sömestir tatili sayemde berbat geçiyor.
Hava düzelsin ben iyice atlatayım hepsini telafi edeceğim inşallah.
Korkma ama koru kendini annen sana gelsin olmaz mı hava soğuk diye sokağa çıkma avm kalabalık esas tehlike orda mecbur eve hapsolduk.

Hayir canim.ucuncu dier ikisi kalbi durdu. Simdi igne kullaniorum dierlerinde bulaniodu tiksinme falan vardi bunda hicbisi yok bende endiseleniyorum kalbi mi durdu ki yine die
Canim kalbinin durmasiyla bulantı nin hiç alakası yok. Belki kötü bir örnek olacak ama için ferahlasin diye yazıyorum. Bir önceki gebeligimde kalbi durmustu kürtaj olmaya gittigimde bile bulantım vardı. Kriter değil yani canını sikma bebişini üzme.

resmen ayni seyi yasamisiz. kalabalik misafir grubum coktu kasimda oglumun dogum gunleri yapildi aileler geldi kalindi vs derken herkes gidince eren aglamaya basladi ben niye hep yalniz kaliyorum, benim niye kardesim yok diye. Bi yandan ben de istiyodum ama kismet tabi onu aglarken gorunce icim cok acimisti. biz de mayistan beri tedbirsiz davraniyorduk aslinda :) meger onun duasi gerekiyormus..

Sağol Can'ım Allah razı olsun. Bende su içmekten tuvaletten çıkamıyorum. İlk test yapılacağı gün Göğüs hastalıkları uzmanına da gittim hava bile veremem sana enfeksiyon varsa daha kötü olur devam ederse ve hamile olursan korumalı film çekicez dedi. Allahtan son gittiğimde ciğerlerimi dinledi temiz çıktı. Gerçi film istese bile çektirmezdim muhtemelen

Öksürük için normalde de ilaç kullanmaya karşıyım Nasıl bir öksürük kaldı ben de gripten sonra öksürmekten karnım göğsüm ağrıyor artık ama kaslar sayesinde kontrol etmeye çalışıyorum sürekli su içiyorum limonla ballı sıcak su. Tıkanınca burnum duş alıyorum. Öksürük ilaçlarını hamileler alamıyor bir de balgamlı öksürükte öksürmeden sökğlmüyor balgam iyileşilmiyor
Senin ki alerjik öksürük derken rinit mi var sinüzit mi astım mı? Evini havalandır bolca başka odaya gidince odanın kapısını aç temiz hava önemli ve öksürürken karnımı tutuyorum gayr-ı ihtiyarı. Hamilelikte neler neler yaşayanlar var beterin beteri var böyle düşün rahatlat kendini

olbey valla erken çağırmaz diye düşünüyorum çünkü farklı şehirde doktorum tamam mesafe 2 saat falan ama yine de çağırmaz doktorum geçen hafta direkt gördük keseyi ve haftaya kalp atışı için görüşürüz dedi şuan da hgc değerim oldukça yüksek bu bebeğin geliştiğinin bi göstergesi değilmi?

Evet okul öncesi öğretmeniyim bende. Geçen pazartesi gittim okula çocuklar oynarken toz kalktı galiba bide sınıfım kalabalık nefes alamadım sesim gitti öksürük kriz gibi geldi duramadım telefonda bile konuşamadım stajyere arattım Veli'leri eve geldim akşama anca geldi sesim. Dr öksürme düşük riski var diyince rapor aldım mecbur. 1düşüğüm var zaten onda ne kadar yatabilirim demiştim gitmiştim okula ama gitmeseymişim keşke. Annemlere kalp atışını duymadan söylemek istemedim. Hem bilmiyorlar hem de evcek baya hastalar onlarda. Bulaşır diye gel de diyemiyorum. Hemen de alınırlar gitmiyorum diye çok kar var gelemiyorum diye bahane ediyorum

Canım durumumuz seninle neredeyse aynı doktorum banada tüp bebek dedi 3 merkezle görüşmeye karar verdim ve sonra günümün geciktiğini farkettim test yaptım pozitif çok şükür mucize gibi bugün gittim doktora kesemiz oluşmuş 4mm henüz küçüğüz 4 haftalık gibi düşün dedi doktorum cts bidaha gidicm hayırlısı herkes için sağlıkla kucağımıza alırızz inşşş

zaten normalde de pek ilaç kullanmam ben. halılarım anti alerjik evde pek sorun yaşamıyorum ara ara geliyo ama bi yere gitsem evden çıksam kriz halinde geliyo. Öksürmekten başım ağrıyo. Her gün karışık meyve sıkıyo eşim ballı onu içiyorum. Rinit oluyo galiba astım riski var demişti dr. Yaklaşık 1yıldır içemedim ilacımu ondan böyle kötü oldu. Tabi ki beterin beteri var hamdolsun bugünümüze. 1düşüğüm var tekrar düşük riski deyince korktum baya. Progestanda çok yan etki yaptı diye geçen sefer dr kesmişti bunda da çok kanaman Ağrı'n olursa mecbur başlıycaz dedi ama şu an kullanamıyorum onu da

Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum zaten. Hiç birini ben de kullanamıyorum. Geçen arkadaşa gittik orda çok kötü oldum oda parfümünü odadan çıkarınca rahatladım baya. Ben temizlikte yapamıyorum yapmaya çalışsam nefes alamıyorum. Bi abla var onu çağırdım bundan sonra da her hafta gel dedim. O da her zaman gelemiyo şimdilik gelirim dedi caymaz inşAllah

ayyy gözlerim doldu yaa, Rabbim kardeşleri sağlıkla kavuştursun inşallah.

gelisimi ile ilgili sorun oldugunu sanmiyorum zaten canim. muhtemel dogum tarihine gore bakinca henuz ay sonundaki arkadaslar kalp atisi duymaya baslamadi. okumussundur arkadaslar erken erken gittikce evhamlari artiyor acaba bir terslik mi var diye. o nedenle duymazsan panik yapma demeye calistim.

Ben ilk kızım da hiç birşey hissetmedim, hatta üzerine adet gördüğüm için 12+3 te hamile olduğumu öğrendim.lakin bu sırada ki gümbür gümbür geliyor :)
Kasık alt karın ve özellikle sağ boşluğum çok ağrıyor, sizde de var mı hanımlar bu ağrılar?

ilginç olan açlık sınırtı 74 iken benim dusuk cıkmıs 71

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…