Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doga ya hep ya hic kuralina gore isler ilaç etkilediyse ve sagliksizsa zaten kendiliginden dusecektir. Saglikliysa sana tutunur sorun olmadan 9 ay gecirirsin hayirlisi olsun.

Bu arada bu paylasimlar yasak diye biliyorum hatta bu nedenle kapatilanane gruplari oldu kadinlar klubunde cunku millet face ve whats up grubuna katilinca burada paylasim yapan kimsecikler kalmiyor ve kk yoneticileri bu konuda cok katilar şak diye sayfayi kilitliyorlar haberiniz ola

Çok teşekkürler olumlu yorumların için. Bakalım Perşembeyi bekleyeceğim kan testi için. Hayırlısı olsun.

Durduk yere mi ariyorlar yoksa beta hcg fln mi olcturmustunuz? Beni arayan fln olmadi ben bugun tipis tipis gittim
Tahlil yapamıyolarmış bizim sağlıkocağında. Ben hep özelde yaptırdım zaten. Dr eşime sormuş eşim daha belli değil demiş. Bu sefer ondan ama geçen sefer bilmeden gebelik var mı diye aradılar. Hatta gitmeyince tekrar tekrar aradılar

günaydınlar herkese benim için hazırlanma zamanı yolumuz uzun :)
inşallah bir sorun sıkıntı yoktur ve duyarım bebeğimin kalp atışlarını dualarınızı esirgemeyin
Rabbim hayırlı haberlerle döndürsun insaallah canim.

günaydınlar herkese benim için hazırlanma zamanı yolumuz uzun :)
inşallah bir sorun sıkıntı yoktur ve duyarım bebeğimin kalp atışlarını dualarınızı esirgemeyin
inşallah hayırlı haberlerle döneceksin canım,dualarımız seninle

Ayy özürdilerim sen söyleyince farkettim. Dedigin gibi doğumdan sonra kaybetmistim bebegimi şimdi kısmetse ikizlerim olacak inşaallah. Senin ufaklığın nasıl inşaallah kardesi de olacak... :)
Benim ufaklık iyi elhamdülillah canım 19 aylık şuanda kardeşi doğunca 27 aylık olacak inşallah o zamana kadar emmeyi bırakıp tuvaletini öğrenip konuşmasını düzeltip iyi bi abi olmasını bekliyorum bakalım çok şey bekliyormuşum yahu

Canım tam yardımcı olamayabilirim ama benim değerlerim de tam ikiye katlanarak gitmiyor. Belki fikir verir diye şöyle yazıyım sana;
08.01.2016 - 431,40
10.01.2016- 763,40
15.01.2016 - 1678,00
17.01.2016 - 3602,00
20.01.2016 - 6086,00

Bu değerlerde 1678 olduğu gün doktor keseyi göremedi ve düşük olacak ilaçları bırak dedi. Ben ertesi gün başka bir doktora gittim ve o keseyi gördü 17.sindeki testi istedi. o ikiye katlanınca bekleyelim dedi. ve 20 sinde kese büyümüş yolk sac oluşmuştu. kısmet olursa bu cumartesi kalp atışı için randevumuz var. ben de ilk önce dış gebelikten şüphe ettiler. şimdi kalp atışını duyamazsak boş gebelik veya gelişmeyen gebelik ihtimali var. inşallah cumartesi günü netleşecek. Yani her şey Allah' tan deyip bekliyorum, sen de 1 hafta daha bekle bakalım inşallah bir mucize olur.

canım iyi düşün iyi olsun. Her şey yolundadır ve gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın rabbimin izniyle

Yaa oyle miymiş kesin bilgi mi benim ayaklarim cok usuyor ve surekli sicak su torbasi koyuyorum neden zararliymiş? Yani iki adet buz küpü gibi ayagim.

çok güvendiğim emekli bir jinekolog uyardı bu konuda beni, sebebini çok sorgulamadım açıkçası ama regli olmak üzereyken de sıcak koyunca hemen çözer ya, öyle bir bağlantısı olabilir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…