- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
2016 eylül anneleri Facebook grubuna isteyen katilabilir
Neyazıkki dört kaybım var ilki düşük sonra kalbi durdugu icin kürtaj oldum dış gebelik geçirdim oğlum oldu ama bir hafta yaşadı... Benimde kısmetim böyleymiş zor toparlandım şimdi tekrar baştan başladım inşaallah bu sefer herşey yolunda gider... Sende ümidini asla kaybetme bu olmazsa da vardır bi hayır de zordur kabullenmeek bilirim ama sen de... Eninde sonunda vakti gelecek sende bebegene kavuşacaksın ben böyle inandım...Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim Allahım çocuk isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah canım sana da inşallah bu sene sağlıklı evlat nasip eder Allahım annelik duygusunu bebek kokusunu bize de tattırır Allahım senin de mi düşük oldu canım
Neyse ben kurmiyim ozaman isteyen kurabilir bilmiyordum cunkuAna sayfadan kopyaladım. Üyeliğinizi riske atmayın derim.
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Mesajimi nasil silebilirim ?Ana sayfadan kopyaladım. Üyeliğinizi riske atmayın derim.
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Neyse ben kurmiyim ozaman isteyen kurabilir bilmiyordum cunku
Yaw bu listeye ekler misiniz diye iki kere yazdim. Kim ilgileniyo acaba
Evet özellikle ilk zamanlar korkunç oluyorKızlar ya bir haftadır acayip bir şişlik ve gaz var bende sizde de varmı yada oldumu
Neyazıkki dört kaybım var ilki düşük sonra kalbi durdugu icin kürtaj oldum dış gebelik geçirdim oğlum oldu ama bir hafta yaşadı... Benimde kısmetim böyleymiş zor toparlandım şimdi tekrar baştan başladım inşaallah bu sefer herşey yolunda gider... Sende ümidini asla kaybetme bu olmazsa da vardır bi hayır de zordur kabullenmeek bilirim ama sen de... Eninde sonunda vakti gelecek sende bebegene kavuşacaksın ben böyle inandım...
Ya ilk bebekte hatırlamıyorum ama bunda sanki 9 aylık gibi nefes alamiyorum gaz desen hiç sorma oyyyy kilo alması ama pantolonlarim dar geliyor beni daraltiyorEvet özellikle ilk zamanlar korkunç oluyor
Birde 10.haftalarda falan çok oluyormuş
Ben havanın soğuk olmasına bağlıyorum birazda, ayaklarımız ister istemez üşüyor ve gaz böyle oluyor gibi geliyor.Ya ilk bebekte hatırlamıyorum ama bunda sanki 9 aylık gibi nefes alamiyorum gaz desen hiç sorma oyyyy kilo alması ama pantolonlarim dar geliyor beni daraltiyor
Olumlu dusun cunku bende de benzer bir kahverengi lekelenme olmustu ve doktor bir kereye mhsus boyle bir sey olabilecegini soylemisti. Zaten bebegin kendini rahme gommesi 4. Haftaya tekabul ediyor cunku orada bir hucre farklilasmasi yaklasik 7 gun kadar suruyor zaten bebegin rahme inmesi de 5 gunu buluyor yani yumurtlamadan sonraki 12-14 gunlerde rahme gomulme isi oluyor. Bazen biraz daha erken bazen daha gec cok takilma sonuclarini takip et hayirlisi olsun.Merhaba
Teşekkürler yanıt verdiğin için. Yalnız yerleşme kanaması için geç değil mi? Yani adet olmam gereken gün oldu lekelenme. Bir de "breakthrough bleeding" diye bir şey varmış. Adet olabileceğin gün, bazı hamilelerde vücut sanki adet oluyormuşsun gibi tepki verip kanama olabiliyormuş.
Dün doktora gittim. Doktor beni ve eşimi aceleci buldu biraz :). Testi adet beklenen gün değil, beklenen adetten birkaç gün sonra yapmanın daha doğru sonuç vereceğini; hamilelik var demek için erken olduğunu söyledi. Ben biraz aceleci davranmıştım. Pazar günü, yani kan testi yaptığım gün, ya adet olabileceğim gündü ya da bir gün öncesiydi. Perşembe gününe bir kan testi istedi. Böylece bir önceki testle arasında 4 gün olmuş olacak. Bir de progestan verdi. Bakalım hcg değerinde artış olacak mı? Belirsiz geliyor bana şu an.
Kac kere ?kızlarrrr ''' ya mübdi''' esmasını cok cok okuyun allahım bebişlerimizi nazardan korusun bu esmayı cok çekenin bebeği ne vaktinden önce doğar nede düşermiş ben çekiyorum sizlerde çekinn
Canim nazara ben de inanirim ana sana söyle birsey soyleyeyim naxar dedigin sey de zaten kotu enerjiden ibaret. Yani olan olmus artik sen olumlu dusun ve nazara karsi icini rahatlatacak bildigin birseyler varsa yap. Pozitif olmaya calis negatifligi kendinden ve evinden uzak tut. Annen bosbogalik etmis ama o da senin kotulugunu istemez elbet onunla da arani iyi tut kirma neticede hicbir anne evladinin kotulugunu istemez.canım insan iyi niyetli insanlara söyler,iyi habere sevinecek yakınlara söyler ama gidip de evimin halısına,saçımın boyasına kadar kıskanan insanlara mı söyler yaaaa,o kadar tembihledim ben de babam da ayrı tembihlemiş. İnanır mısın sırf sürekli nazar ediyorlar diye evime bile çağırmadım şehir dışından gelmesine rağmen,ne kadar düşüncesiz bir davranış
Durduk yere mi ariyorlar yoksa beta hcg fln mi olcturmustunuz? Beni arayan fln olmadi ben bugun tipis tipis gittimBeni de aradılarama kalp atışlarını duyup öyle gelicem ben dedim. En kısa zamanda gel o zaman dedi. Ama doktorum bazı tahliller istedi bi iki güne gidicem galiba :)
Bu ay cok gec dollenme var benim de bir hafta ya yakin fark var ben de beklenen dogum tarihimi ileriki gunlerde degistirecegim tam belli olsun da zira takvim ileriden gidince sacma oluyor.aynen canım normalde 8. haftaya girmem gerekirken 6+5 günlüğüz :)
Özel saglik sigortasi olmadan bu dogum isleri de epey tuzlu oluyor. Ben saglik sigortam olmasina ragmen Bazilarini saglik ocaginda yaptiriyorum. Saglik ocaginda idrar ile ilgili tahliler toxoplazma rubella fln gibi enfeksiyon testleri yapilmiyor. Bunlari devlet hastahanesinde ucretsiz yaptirabilirsin ama once devlet hastahanesinde kadin dogum doktoruna muayene olman lazim. Tabi bu muayene oldugun doktorunda bu testleri sana yazmasi lazim. Bazi kadin dogumcular gereksiz bulduklari icin yazmayabilir ama sansini bir dene.Selam güzel annişler bugun kalp atışlarızı gördük 6+2 bebek zarar görmesin diye 2hafta sonra gel ozaman dinleticem dedi testler istedi benden 600 lira fiyat cıkardılar siz nerde yaptırdınız sağlık ocagına gittim bazılarını ypıyolarmış yarın sabahtan giricem yaptırmaya
Canim hangi testler mesela toxoplazma rubella fln yapildi mi? Test adina ve sayisina gore degisir.Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki
Progesteron olcumu talep et cnm hamileyken progesteron hormonu dusuklugunde lekelenmeler oluyor.Bu iç kanama olayı çok kafama takıldı
Perşembe başka bir doktora daha görüneceğim. Robot gibi sürekli yatıyorum ama canım çok tez
Dışa lekelenme olmuyor ama ara ara ağrı yokluyor yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?