Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
2016 eylül anneleri Facebook grubuna isteyen katilabilir

Ana sayfadan kopyaladım. Üyeliğinizi riske atmayın derim.

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Neyazıkki dört kaybım var ilki düşük sonra kalbi durdugu icin kürtaj oldum dış gebelik geçirdim oğlum oldu ama bir hafta yaşadı... Benimde kısmetim böyleymiş zor toparlandım şimdi tekrar baştan başladım inşaallah bu sefer herşey yolunda gider... Sende ümidini asla kaybetme bu olmazsa da vardır bi hayır de zordur kabullenmeek bilirim ama sen de... Eninde sonunda vakti gelecek sende bebegene kavuşacaksın ben böyle inandım...

Neyse ben kurmiyim ozaman isteyen kurabilir bilmiyordum cunku

Mesajimi nasil silebilirim ?

Başın sağolsun canım benim çok üzüldüm Allahım sana dayanma gücü peygamber sabrı versin inşallah sana dua edeceğim inşallah bundan sonraki hamileliginde hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına alır ve sağlıklı olarak. Bebeğine doya doya onu buyutursun Allah Büyük üzülme olur mu bundan sonra olacak bebeklerine Allahım ömür versin inşallah kendine dikkat et Allaha emanet ol canım

Olumlu dusun cunku bende de benzer bir kahverengi lekelenme olmustu ve doktor bir kereye mhsus boyle bir sey olabilecegini soylemisti. Zaten bebegin kendini rahme gommesi 4. Haftaya tekabul ediyor cunku orada bir hucre farklilasmasi yaklasik 7 gun kadar suruyor zaten bebegin rahme inmesi de 5 gunu buluyor yani yumurtlamadan sonraki 12-14 gunlerde rahme gomulme isi oluyor. Bazen biraz daha erken bazen daha gec cok takilma sonuclarini takip et hayirlisi olsun.

Canim nazara ben de inanirim ana sana söyle birsey soyleyeyim naxar dedigin sey de zaten kotu enerjiden ibaret. Yani olan olmus artik sen olumlu dusun ve nazara karsi icini rahatlatacak bildigin birseyler varsa yap. Pozitif olmaya calis negatifligi kendinden ve evinden uzak tut. Annen bosbogalik etmis ama o da senin kotulugunu istemez elbet onunla da arani iyi tut kirma neticede hicbir anne evladinin kotulugunu istemez.

Beni de aradılar ama kalp atışlarını duyup öyle gelicem ben dedim. En kısa zamanda gel o zaman dedi. Ama doktorum bazı tahliller istedi bi iki güne gidicem galiba :)
Durduk yere mi ariyorlar yoksa beta hcg fln mi olcturmustunuz? Beni arayan fln olmadi ben bugun tipis tipis gittim

Özel saglik sigortasi olmadan bu dogum isleri de epey tuzlu oluyor. Ben saglik sigortam olmasina ragmen Bazilarini saglik ocaginda yaptiriyorum. Saglik ocaginda idrar ile ilgili tahliler toxoplazma rubella fln gibi enfeksiyon testleri yapilmiyor. Bunlari devlet hastahanesinde ucretsiz yaptirabilirsin ama once devlet hastahanesinde kadin dogum doktoruna muayene olman lazim. Tabi bu muayene oldugun doktorunda bu testleri sana yazmasi lazim. Bazi kadin dogumcular gereksiz bulduklari icin yazmayabilir ama sansini bir dene.

Bende özelde yaptırdım testleri benden 56 lira aldılar tek...ıdrar testi de yaptırdım muayene parası 56 tahlil içinde almadılar ...neden sizden bu kadar alıyorlar ki
Canim hangi testler mesela toxoplazma rubella fln yapildi mi? Test adina ve sayisina gore degisir.

Bu iç kanama olayı çok kafama takıldı
Perşembe başka bir doktora daha görüneceğim. Robot gibi sürekli yatıyorum ama canım çok tez
Dışa lekelenme olmuyor ama ara ara ağrı yokluyor yatıyorum
Progesteron olcumu talep et cnm hamileyken progesteron hormonu dusuklugunde lekelenmeler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…