Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Nasıl yaa sinir oldum. Şu babannelerin en çok ben severim düşüncesine sinir oluyorum. Bu şimdi böyleyse doğumda düşünmek istemiyorum bile
Bende ilk öğrendiği gündü diye bişey demedim ama tekrar gittiğimde istiycem pazartesi kontrolüm var doktor görmek ister belki dicem. zaten 3 tane görüntü var en olmadı birini keser ona veririm. bebeğimin ilk fotoğrafı sonucta yani napıcaksın sen onu...

Cnm ben cekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum pekmez falan ... Kırmızı et tabi zorluklarla yiyorum ama mecburuz..zaten bi kaç ay sonra folik asit yerine doktor vitamin balık yağı ve kan ilacı veriyor
geçen hafta hiç bulantım yoktu. 5.30 da eve gidince ceviz kuru kayısı siyah üzüm hepsinden yiyordum hatta iştahım açılmıştı mutluluktan sanırım. ama şimdi cevizin kabuğunu görsem yüzümü dönerim

Cnm senle yakın tarihlerimiz bende öyleyim ama yesem de yemesem de olmuyor...yemesem de açlıktan midem yaniyor bulantı yapıyor..valla işimiz zor

Amin canım... Bende normalde 400 alıyordum ama ikiye çıkardı kan ilacı alıcağım zamanda ikikatı alacakmışım öyle söyledi haliyle merak ettim...
Kan tahlili yapmış miydi canim doktorun bi sıkıntı var mıydı?Açaba onunla mi ilgili dedim. Benim tahliller normal çıktı. Bu kontrolde tekrar tahlil yapacak belki benimki de arttırır.

Cnm senle yakın tarihlerimiz bende öyleyim ama yesem de yemesem de olmuyor...yemesem de açlıktan midem yaniyor bulantı yapıyor..valla işimiz zor
Eşim çok üzülüyor hem sana yazık hemde bebek beslenemez diyo. anlatıyorum ona şuan benim yediklerimden değil vucüdumdan besleniyor diyorum mantığı kabul etmiyo sanırım. bugün bütün gün 1 paket çubuk kraker ve bir kase mercimek çorbası içebildim. şuan mercimek dedim yine midem kalktı.

Kan tahlili yapmış miydi canim doktorun bi sıkıntı var mıydı?Açaba onunla mi ilgili dedim. Benim tahliller normal çıktı. Bu kontrolde tekrar tahlil yapacak belki benimki de arttırır.
Yok canım sadece ikiz olduğu için dedi ama salı gidicem bi daha konuşurum emin olmak için...

9 Mayısa gün verdi bana canım. 20 - 22 haftalar arası yapılıyormuş doktoruna tetenoz aşısı olayım mı diye sorabilirsin dedi. tek doz olmayacakmış ama kaç doz yapılacağını unuttum
Tesekkur ederim bi ara ugrayim o zman aceleye gerek yok :)

aaaaa en küçk bebiş benimki mi yaaaa,hani nerede SAT benimle aynı ya da yakın olanlarrrrr

Iyy bende tavuk ve mercimek ten tiksindim...kuru tost seviyorum kepek ekmek arası yağsız sade kaşarlı...bulantimi alıyor...dun ama haşlanmış yumurta yedim bol baharatli. Ama süt icemiyorum

Iyy bende tavuk ve mercimek ten tiksindim...kuru tost seviyorum kepek ekmek arası yağsız sade kaşarlı...bulantimi alıyor...dun ama haşlanmış yumurta yedim bol baharatli. Ama süt icemiyorum
aa ne güzel maşallah diyeyim. o dediklerinin adını anamıyorum ben o kadar tiksiniyorum. herşey iğrenç kokuyor burnuma. mutfagın kapısını kapattım içine girmiyorum o derece...

Aslinda citir citir tostun yaninda ilik sut olabilir ay yine istahim kabardi bende yemek konusunda mizmizken abur cubur ve kuruyemis konusunda tam bir canavarim

benim de SAT 15 aralık keseyi hem karından hem vajinadan ultrasonla gördük yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz. bi aksilik yoktur inşallah sağsalim kavuşalım bebeklere. 5 yıldır bekliyorum ben

Aslinda citir citir tostun yaninda ilik sut olabilir ay yine istahim kabardi bende yemek konusunda mizmizken abur cubur ve kuruyemis konusunda tam bir canavarim
Ohh valla senin bebek şanslı maşallah...ben kuru tostun yanına çay içiyorum limonlu rahatlatıyor...süt içmem lazim aslında ya ama cesaretim yok

benim de SAT 15 aralık keseyi hem karından hem vajinadan ultrasonla gördük yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz. bi aksilik yoktur inşallah sağsalim kavuşalım bebeklere. 5 yıldır bekliyorum ben
Benimde 15aralık....ayy bende pzt gidecem...ınş cnm hayırlısıyla kavusursun bebeğine..biz şimdi 7.haftanın mi icindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…