Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sağlık ocağına da mı gidip kan wermek lazım mış ? Gebelik kaydı yaptırmak mı gerekmiş ?

Bilmiodum ya kızımda yoktu öyle birşey ben şok

Doktoru aradim crinone jel kullaniosun o yapmistr kahverengiden korkma kirmizi gekirse kork dedj. Ama benim icim.hic rahat degil. Camur gibiydi

Doktoru aradim crinone jel kullaniosun o yapmistr kahverengiden korkma kirmizi gekirse kork dedj. Ama benim icim.hic rahat degil. Camur gibiydi
Canım korkma geçen gün bendende geldi kahverengi akıntı ogün oldu geçti. Jeli niçin kullanıosun ?

Kizlar bugun anneme kalp atisini duyduktan sonra ozluyorum bebegimi gidip tekrar gormek istiyorum diyorum yaaa annelik oyle birsey iste meraklaniyorsun dimi bi sizi merak edincede soyleniyorsunuz diye cikisti bana bugun

Kizlar bugun anneme kalp atisini duyduktan sonra ozluyorum bebegimi gidip tekrar gormek istiyorum diyorum yaaa annelik oyle birsey iste meraklaniyorsun dimi bi sizi merak edincede soyleniyorsunuz diye cikisti bana bugun
Aynen ya. Ben muayene masasına otururken telefonumu sessize alıp ses kaydını açtım kalp atışlarını çektim.
Özledikçe evde dinliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…