Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sağlık ocağına da mı gidip kan wermek lazım mış ? Gebelik kaydı yaptırmak mı gerekmiş ?

Bilmiodum ya kızımda yoktu öyle birşey ben şok
tatlım gidip hemşireye gebelik kaydı yaptırıcam de. o sana sorular sorarak bir form dolduruyor daha sonra kan alıp bütün kan değerlerine ve vitamin değerlerine bakıyorlar. bir de tetanoz aşısı için gün veriyor.

Bunlar da benim miniklerim. 6. haftada cekilmisti.
Henüz kalp atışlarını görmedik salıya kismetse...
maşşallah canım. İkiz demişsin bişey sorucam benim doktorum ikiz olduğunu öğrenince folicasiti 800mg çıkardı sende öylemi alıyorsun...

Hmm yarın gidicem sabah erkenden canım teşekkür ederim..

Daha ben de gitmedim yaa tetanozu ne zaman yapiyorlarki

Buda ablasının özlemle bekleyip sonunda kavuştuğu kardeşi

Eklentiler

• 1453987768160-210884203.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 118
Cnm ben cekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum pekmez falan ... Kırmızı et tabi zorluklarla yiyorum ama mecburuz..zaten bi kaç ay sonra folik asit yerine doktor vitamin balık yağı ve kan ilacı veriyor

maşşallah canım. İkiz demişsin bişey sorucam benim doktorum ikiz olduğunu öğrenince folicasiti 800mg çıkardı sende öylemi alıyorsun...
Rabbim hepimizin miniklerini esirgesin insaallah. Canim ikiz olduğunu görünce doktorum folic 1'e geçirdi. Onun içeriğinde de 400 mg folik asit var. Günde 1 kez alıyorum.

Rabbim hepimizin miniklerini esirgesin insaallah. Canim ikiz olduğunu görünce doktorum folic 1'e geçirdi. Onun içeriğinde de 400 mg folik asit var. Günde 1 kez alıyorum.
Amin canım... Bende normalde 400 alıyordum ama ikiye çıkardı kan ilacı alıcağım zamanda ikikatı alacakmışım öyle söyledi haliyle merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…