tatlım gidip hemşireye gebelik kaydı yaptırıcam de. o sana sorular sorarak bir form dolduruyor daha sonra kan alıp bütün kan değerlerine ve vitamin değerlerine bakıyorlar. bir de tetanoz aşısı için gün veriyor.
tatlım gidip hemşireye gebelik kaydı yaptırıcam de. o sana sorular sorarak bir form dolduruyor daha sonra kan alıp bütün kan değerlerine ve vitamin değerlerine bakıyorlar. bir de tetanoz aşısı için gün veriyor.
9 Mayısa gün verdi bana canım. 20 - 22 haftalar arası yapılıyormuş doktoruna tetenoz aşısı olayım mı diye sorabilirsin dedi. tek doz olmayacakmış ama kaç doz yapılacağını unuttum
İşten gidiyorum üstümü çıkarıp elimi yıkıycam kendimi buzdolabının önünde buluyorum. Halbuki yemek için falan değiş yani banyoya gitmek yerine buzdolabına gidiyorum. Aşırı unutkanlığım da cabası tabi. Çamaşır makinesinde çamaşırları unutuyorum bidaha ertesi gün işten eve gidince farkediyorum makinede çamaşır olduğunu. Benim de Demir iyi çıktı ama b12 ile d vitaminini yükseltmem şart. Bu iştahsızlık bulantıyla Nasıl olacak bilemiyorum...
Cnm ben cekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum pekmez falan ... Kırmızı et tabi zorluklarla yiyorum ama mecburuz..zaten bi kaç ay sonra folik asit yerine doktor vitamin balık yağı ve kan ilacı veriyor
Rabbim hepimizin miniklerini esirgesin insaallah. Canim ikiz olduğunu görünce doktorum folic 1'e geçirdi. Onun içeriğinde de 400 mg folik asit var. Günde 1 kez alıyorum.
Rabbim hepimizin miniklerini esirgesin insaallah. Canim ikiz olduğunu görünce doktorum folic 1'e geçirdi. Onun içeriğinde de 400 mg folik asit var. Günde 1 kez alıyorum.