Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar siz e birsey dicem en son adet tarihim 26 Kasım di ... Ben su an 8+4 deyim yani bu 9.cu haftami oluyor

Kızlar siz e birsey dicem en son adet tarihim 26 Kasım di ... Ben su an 8+4 deyim yani bu 9.cu haftami oluyor
Evet canim 8 bitmiş 9. Haftanın içinde oluyorsun. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah

kızlar benim cildim anormal kuruyor. Ellerim ve yüzüm özellikle, resmen pul pul oldu. Havalar da soğuk o yüzden olabilir ama acaba hamişliğinde bir etkisi var mı diye aklıma geldi.

Amin cnm benm ..mide bulantı larim çok oluyor beni ya senin peki ?
Hafta başında Bulantı dan yana perişan oldum canim ama 2 gündür ara ara oluyor. Kuru gıdalar haşlanmış patates falan tüketerek geçiriyorum bulantı olduğu zamanlarda. Elbet geçecek diyorum kendi kendime yeter ki Bebislerimiz gelsin hayirlisiyla

Oooh sonunda yazabildim
Doktor seçimi gerçekten çok önemliymiş bunu anladım...
Gebelik kesesi yerleşirken bu tip sıkıntılar olabiliyormuş.
İç kanama alanına baktı ve beni korkutacak bir durumun olmadığını ama işi şansa bırakmamak adına iğne yazacağını söyledi yeni doktorum.
Proluton diye bir iğne yazdı haftada 1 vurulacağım 3 hafta kadar.
28 şubat'a randevu verdi 2'li test için. Belki cinsiyetinide görebiliriz o zaman dedi

ohhh çok şükür, gözün aydın canım.

Sukurlwr olsun canim gozun aydin 28 subata kac haftalik oluyor tatlim

yok canım, sabah böyle bir yokluyor ama çok çok az. Ben de yemeklerle ilgili bir sorun filan da yok. O yüzden korkuyorum yoksa boş gebelik mi diye benim hala belirsiz durum belki biliyorsundur.
Cnm nasıl yani anlamadım doktor sana ne dedi ultrasyon a girdin mi

Sukurlwr olsun canim gozun aydin 28 subata kac haftalik oluyor tatlim

Kizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…