Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Insallah canim dikisten dolayi bir tedirginlik var ama dedigin gibi en azindan sikintimi biliyorum ve ona gore tedavisi var allahim yavrularimizi bize bagislasin insallah :)
Hiç korkma sen zaten cok kısa süren bir işlem ne oldugunu bile anlamayacaksın. Amin canım amin...

Ayy canım ne güzel rapor almışsın ya. Benim de 15 haftalık kaybım var ve işim cok sıkıntılı. Nasıl rapor alacağım diye kara kara düşünüyorum onun derdine düştüm.
Meslegin me canım hemsireyim ben oyüzden kolay oldu almam hemsireyim ama kadın dogumla hic alakam yok malesef Aslında ilki düşük olunca doktorlar daha çok ilgileniyo özel hastaneden alabilirsin bence

Meslegin me canım hemsireyim ben oyüzden kolay oldu almam hemsireyim ama kadın dogumla hic alakam yok malesef Aslında ilki düşük olunca doktorlar daha çok ilgileniyo özel hastaneden alabilirsin bence
Canım devlette calısıyorum ama cok gezdiğim bi işim var kimyasallara da maruz kalıyorum. Özelde doktorum verecekti daha hamile kalmadan işe gitmemelisin ikincide dedi ama sonra ne olduysa hastanede 2 doktor varmıs heyet sıkıntı olur mu arastırayım dedi. Kesin bsy demeyince cok endişelendim ben de. Aslında vermeleri lazım da bu rapor işi istismar edilen konu oldugu için sorumluluk almak istemiyorlar pek. Bir de istanbulda dunya kadar doktor var ben de tek tek gezmektense hassas olup halimi anlayabileni bulayım dedim. Bana daha işteki kosullarımı sormadan yatmak yok tabi calısacaksın da diyen doktorlar oldu ordan biliyorum :)

Gözün aydın canım çok sevindim.
Vitamin testlerini doktorun mu istemişti? Ben hiç baktırmadım.

Canim ben kronik tiroid hastasiyim 10 senedir her gun ilac kullaniyorum hamileligimi ogrendigim hafta tsh normal cikti.bi sonraki hafta 6 cikti hemen dozum yukseltildi ve 2 hafta sonra mormal degere dondu.umarim senin de hemen duser kacla baslattilar ilacin dozunu 25 mi

Insallah canim dikisten dolayi bir tedirginlik var ama dedigin gibi en azindan sikintimi biliyorum ve ona gore tedavisi var allahim yavrularimizi bize bagislasin insallah :)

Canim bende ayni sekilde serklaj olma ihtimalim var sen hangi sehirdesin? Benim hamileligimde 6.haftasinda....

Canım ya heyecanlandin dimi :)) inşallah sağlıcakla doğar.

Merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim.benim tsh da yuksek çıktı 5.21 kadın doğum doktorum ilaca gerek yok dedi ama dahiliye doktoru ilaç kullanmalısın dedi bende başladım ilaca 20 gün sonra tekrar gel dedi.50 ml verdi.değerin gebelikte 2.5 olması gerekiyormus.inş gebeligimiz boyunca normal değerde kalır.

HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!

Canım bende devletteyim ve hamile oldugnu ögrendikleri gibi heyete cikan bisürü insan biliyorum tabi biraz dayı işleri bunlar ben simdilik 5 gün aldım ama ise dönmeyi düsünmüyorum devamını alcaz bitürlü.

HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!
Merhaba canım benim kasıklarımda ağrı oluyordu kramp şeklinde hatta kist var sandım, ama sonra geçti en fazla bir hafta sürmüştür, sonrasında göğüslerim şişti ve hassaslaştı sonra da gaz sancısı başladı karnım 5 aylık gibi özellikle akşamları, umarım herşey gönlünce olur senin de :)

Ilaci duzenli kullandigin surece sıkıntı olmaz canim ama iki hafta sonra bi kontrol ettir ilac yeterli mi diye

Kizlar ya psikolojim bozuldu herseyin kokusu geliyor hersey kokuyor buzdolabi kokuyor esim hayir diyor temizliyorum temizliyorum gene kokuyor off gece bulantidan uyaniyorun yatamiyorum artik ac ac geziyorum evde hersey den tiksiniyorum

Bana oldu canim kanama Alani kesenin altindaysa sikinti yok merak etme :)

Gözün aydın canım çok sevindim.
Vitamin testlerini doktorun mu istemişti? Ben hiç baktırmadım.
Doktor hepsini istiyor gebelik belli olunca. Ama ben sağlık ocağına gidip gebelik takibi için kayıt yaptırdığımda kan alıp bütün vitamin ve hormon değerlerime baktılar eksikleri bu şekilde öğrenmiş olduk. Bugun de doktorum idrar tahlili ve başka bir kan tahlili daha istedi onun da sonucu salı günü çıkacak inşallah. Mutlaka yaptırın ihmal etmeyin...

Ben adetten bir gun once ogrendim. Oncesi kasik agrisi ve goguslerin sisip renk degisimi baslamasindan anladim ayrica uykuya egilimve yorgunluk vardi. Insallah sende en kisa zamanda kavusursun melegine

Bende bugun testlerimi yaptirdim ama dr vitamin vermedi hic hatta unuttu sandim israrla dedim vitamin fln vermiycek misiniz diye folik asit ic yeter dedi. Kansizlik fln cikmadi diye vermiyo sanirim sevindimde ilkinde 9ay demir hapi kullandim bulanti yspiyodu cok

Sizde hemen sağlık ocağına gidip ücretsiz yaptırın o Zaman :) bana doktorum 3. Aydan sonra folik asiti bırakıp Demir'e başlıycaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…