Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oof kahretsin ya 1 haftadır kusmuyorum diye neşeliydim.
Bu gece itibariyle banyo, klozet, tuvalet kağıdı ve banyo halısı desenleriyle ciddi ilişkimizin olduğunu anladım!
1 hafta höpür höpür yediklerime sevindim...

Kizimi 20. Haftada ogrendim yani emin olmadan soylemiyor doktorum ....basin sagolsun canim oglunu neden kaybettin? Benimde 2 kayibim var cunku
Sağol canm benim oglum 15 haftada kurtaj olmak zorunda kaldm aslında bebiş gayet iyiydi sorun başladı hayatı tehlike vardı mecburi bir kürtaj oldu :-(ardından dünyalar tatlısı kızım geldi çok şükür senin kızın kaç yasında benimki 6 aylık henüz

Canim ayniyiz bende hic kusma olmadi ama mide bulantisi vardi yogun bi sekilde.gecmisti bugun tekrar basladi sanirim istah sifira indi yine bisi yiyemedim

Nasıl o yağ? Yapış yapış his bırakıyor mu? Ben de alcam ama sevmem de kullanmam diye korkuyorum
Yok Can'ım ya ben çok beğendim,yağ ama krem gibi sürdükten birkaç dk sonra vücut emiyor krem gibi nemli bir his oluyor yapışıklık galan yok. 1 tane al dene istersen

Kızlar;

Dün geceden beri kıpkırmızı sulu kanamam var ((( yine bebeklerin beni birakio olabilir ne olur dua edin bana

Ayy gerçektenmi ya peki dikkat ettiğin şeyler oldumu sürekli yatmak gibi?
Benim ilk hamileligimde de vardi kanama alani bu cok goruluyo korkmayin. Hatta o zaman ilk keseyi gormeye gittigimde apar topar yatirdi beni dr progestan kullandim gecti gitti. Ayrica su an kuzenim17haftalik hamile onunda ilk bas kanamasi gelmisti o da yatti cikti hastaneye bitti. Stres yapmayin cok oluyo kanama kesenin icinde degilse sorun yok yani

Kızlar;

Dün geceden beri kıpkırmızı sulu kanamam var ((( yine bebeklerin beni birakio olabilir ne olur dua edin bana
canım sabah da benım oldu cok korkuyorum ınsallah kotu bısey yoktur ferah tut ıcını dua et bol bol....YA MÜBDİ CC zıkrını cek sureklı ALLAH yardımcın olsun

Kızlar;

inşallah geçer biran önce içini ferah tut ve geceden beri gitmediysen hemen hastahaneye git evde durmasını beklemekle olmaz müdahale şart allah yardımcın olsun allahın izniyle birşey olmaz bebeklerine

Canim bende ayni sekilde serklaj olma ihtimalim var sen hangi sehirdesin? Benim hamileligimde 6.haftasinda....
Canim ben izmirde oturuyorum 3 ay once 20 haftalik oglumu ray yuzunden kaybettim ,kaybimdan sonra buji testi ile ray oldugum kesinlesti o yuzden 6 hafta sonra dikis atilicak insallah hersey guzel olur hepimiz icin senin bi kaybin varmi hamilelik oncesi test yaptirdin mi

Kızlar;

Canim benim hemen doktorunu ara ulasamiyosanda hemen hastaneye git kanamalar ihmale gelmez insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim bi arkadasimiz da demis ya mubdi cek dusuk olmamasi icin okunan allahin isimlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…