Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm tsh hemen düşer ilaçla merak etme.. Her sabah düzenli kullan bi sıkıntı olmaz

Kizimi 20. Haftada ogrendim yani emin olmadan soylemiyor doktorum ....basin sagolsun canim oglunu neden kaybettin? Benimde 2 kayibim var cunku

Hanımlar bana yardımcı olurmusunuz bende yorumun altında minik bebisli görünen takvimden yapmak istiyorum ama yapmayı bilmiorum birisi bana yardımcı olabilir mi birlikte yapsak

bugün 7+0 olduk biz ama kahve pembe lekem oldu iki kez ama minnacık doktor kesenin altında kanama alanı oldugnu söyledi ilaçlar igneler vs. Başına böyle bişey gelen oldumu merak ettim yardım edin lütfen korkmalımıyım

Insallah canim dikisten dolayi bir tedirginlik var ama dedigin gibi en azindan sikintimi biliyorum ve ona gore tedavisi var allahim yavrularimizi bize bagislasin insallah :)

Hanımlar bana yardımcı olurmusunuz bende yorumun altında minik bebisli görünen takvimden yapmak istiyorum ama yapmayı bilmiorum birisi bana yardımcı olabilir mi birlikte yapsak
Kisisel bilgilerine gir. Alt tarafta hamilelik takvimi var. Oraya benegin dogacagi tarihi yaz kaydet

Canım endişe etme bu şekilde bir çok gebelik dewam etmekte ancak bebeğin sağlığı bu durumda çok önemli uzme kendini. Stres ve korku kanamani arttırır sakin ol ve dr tavsiyelerine uy ve içini ferah tut biliorum zor ama öyle yapmak zorundasın bebeğin bu şekilde daha sağlıklı olucak çünkü. Rabbim miniğini sana bağışlasın..

Amin canım bebek kalp atışları güzel ve büyümüşte ama korkum bundan sonrası için rapor aldım işe de gitmicem yatıp dinlenelim bakalım bu hafta çok yorucuydu çünkü benim için. Allah hepimize bağışlasın yavrularımızı

amin canim Zaten dr söylüyor düşük olup olup olamayacagini keseden ve yerleştiği yerden dr bilio. Bana drm söylemişti mesela düşük tehliken war diye önceki gebeligimde ki oylde oldu.
Allahtan hayırlısı Inşallah sağlıklı bir bebek olup kucağına doğar annesi..

Yarın inş güzel haberler alırsın da bundan sonra hamileliğin stressiz geçer canım:)

Nasıl o yağ? Yapış yapış his bırakıyor mu? Ben de alcam ama sevmem de kullanmam diye korkuyorum

Bana da bı haftayı atlattınmı risk azalcak dedi düşük tehlikesi var yani ama kanama kesenin altında oldugu icin risk daha azmış sanırım hayırlısı her şey Allahtan. Annesi deyince bi tuhaf oldum dogarsa ilk olcak

Cok uzuldum ya dudaklarim falan ucukladi. Daha onceden ogrenseydim cok iyi olacakti... Kullaniyorum yaaa insallah bebegim saglikli olur
Üzülmen daha kötü olur cnm rahat ol.. Bi kaç haftaya kadar normale döner inşallah

Ayy canım ne güzel rapor almışsın ya. Benim de 15 haftalık kaybım var ve işim cok sıkıntılı. Nasıl rapor alacağım diye kara kara düşünüyorum onun derdine düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…