Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim benim bir kaybim yok şükür ilk gebeliğim... Benim servikal yetmezligim var doğuştan... O yuzden benmde serklaj olmam gerekiyor... Sanirim 12.hafta idi degil mi? Ben henuz hangi dr olcagna karar veremedm..

Kizlar beni. D vit.bayagi dusuk cikti... Dr ye soledm damla yazdi... Benim kullandigim folik trio die bir ilacim var hem folik asit hem kalsium hem de d vit var icide... Buradan takviyem olsn d vitaminie diodm ama yterli deilmis... Sizce napmaluym damladan da cekiniorm? İlk uc ay icindd de kullanan var mi ki aramizda ? Bilgi verecek olan???

cok tesekkur ederım gercekten.on yıldır evlıyım ben.ılk gebelık yedıncı yılda oldu.dedıgım gıbı kaybettık ve sureklı kanama vardı.hastanelerde yatım.hatırlamak bile ıstemıyorum.o aşılamayla olmustu.buda asılama.o kadar cok dua ettımmkı gene kanama olmasın dıye aama malesef oldu .gerci dıger gebeliğe göre daha az bu sefer kanama.bu kanamanın neden oldugunu hala bılmıyorum.buna net bır cevap verebılecek doktorda henuz görmedım.sadece bana aşılama oldugu ıcın diğer yumurtaların vucuttan boyle atıldıgı söylendı.cunku ılk gebelıkte 6 bundaysa 4 yumurta elde edılmıstı.cok yorgunum ben .yıllardır bekledıgın haberı alıp saglıklı bır hamılelık yasayamamak cok acı.senelerden berı cevremın aptal aptal laf sokmaları,benım yasadıklarımı bılıp ballandıra ballandıra hamıleyken nasıl yurt dısına kadar gezmeye gıttıklerını anlatmaları,benım gozumun ıcıne sokarcasına cocuklarına sapur sapur öpmeleri.daha o kadar cok sey oldukı boyle anlatamam.o yuzden sımdı butun kalbımle dılıyorum su kanama bıtsın hersey normal olsun.hepımız eylul sonunda burdan sevıncımızı paylaşalım.bu arada ne cok dolmusum kusura bakma kafanı sısırdım.

ya ınsalllah hersey hepimiz için güzel olsun.zaten bu dertleri en iyi yaşayan anlar.insanların bir hamile olduğunu duyuyorum bide doğurduklarını.yani onlarınkı mi cabuk geciyo bizimki mi geçmiyo bilemedim.

Canim benim bir kaybim yok şükür ilk gebeliğim... Benim servikal yetmezligim var doğuştan... O yuzden benmde serklaj olmam gerekiyor... Sanirim 12.hafta idi degil mi? Ben henuz hangi dr olcagna karar veremedm..
Evet canim 12 haftada genelde atiliyo serklaj, bir kaybinin olmamasina cok sevindim canim allahim gostermesin hic bir anneye , ben kent hastanesine namik demire gidiyorum serklajimi o yapicak nasipse birde egede mert kazandi diye bir doktor varmis oda riskli gebelik doktoru bilgin olsun eger servikal yetmezligin varsa teshisi konduysa doktorlarinda serklaj yanlisi olurlar allahim hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin insallah

Kızlar geldimmmm, çok şükür duydum kalp atışlarını. Nasıl rahatladım anlatamam, dün burada okumuştum ben de hemen kaydettim şimdi evde bile dinliyorum. O minicik haliyle başı poposu belli resmen. Hepimizin bebeklerine Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Darısı kalp atışı bekleyenlere. Dualarınız için de çooook teşekkürler.

kremalicorek canım nasılsın? Gittin mi doktora? Az önce okudum umarım ikizlerde olabilen önemsiz bir kanamadır. Şimdi tüm dualarımız seninle olsun.

Çok şükür ya Aklımda din cnm Ohh bende rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…