Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende sadece aileye söledim kimseye sölemedim daha belki 3 hafta sonrakı kontrolden sonra sölerim.. Bu arada kızlar hayatımda pişirdiğim en zor karnıbahardı bu mide bulantısı maf etti

kızlar yarın benim için büyük gün. Dualarınızı bekliyorum. Kalp atışlarımızı duyalım ve her şey yolunda olsun inşallah.
Güzel haberlerle gel inşallah canm benim
Bu arada benimde listeye ekler misin 2 bebek bat 1 aralık yaş 23 yaşadığım şehir İstanbul canm inşallah eksiksiz yazmışımdr

Kızlar birsey diyecem banyo yaparken cinsel organı nasıl temizliyor sunuz su tutmak yasak mı .gerçekten bilmiyorum
Su tutmak yasak mı derken....? Aşırı sıcak suyla yıkanmak yasak nasıl hamile birisinin güneşte fazla beklememesi gerekiyorsa aynı şey Vücut ısını aşırı yükseltmemelisin o kadar tabi bu soğuk suyla yıkan demek değil. Genital bölge için özel temizleyiciler var zaten sabun olmaz yada sabunsuz temizleyici olur...

merhaba canlar.. biliosunuz dün kalp atısını dınlemeye gttım sukur duyduk daha önce görmüştük zaten kucuk dıe duyulmamıstı. öncekı ultrasona gore 6+4 olması gerekırken 6+3 dü bir gun geriydı. kese boyunu da ölçtü o da 5+6 4 gün geriydı. normal mi bu doktor hersey normal dedı sıkıntı yok dedı ama taktım neden böyle dıe. zaten adet tarıhıme gore de gerıden gelioruz. kese ıle bebek boyu arasında kı fark aklıma takıldı

Ben de şimdi yabancı bir kaynakta zencefil tüketini okudum hamilelikle ilgili. Sanırım bu da fazla tüketilmemesi gerekenlerden. Ama yine de doktora sorup emin olmak lazım. İğne konusunda iyi cnm gerek yok dediyse. Kan sulandırıcı besinler tüketirsen bsy olmaz inşallah canım.

Yok canım ben serklaj olmayacağım büyük ihtimalle cunku benzemiyor raya dedi cogu doktor ama yine de temkinli olmak lazım sık kontrol gerekli dendi. Hala sorun ne ona tam emin değilim belirsizlik de kötü bsy. Sen suan ne yapman gerektiğini biliyorsun en azından büyük şans o yüzden icini hep ferah tut bu kez cok güzel olacak diye :)

Cani burda butun testleri yaptiricam almanyada yasıyorum ben türkiyele ayni degil sen daha erken ogrenirsin burda gec söylüyorlar doktorlar malesef
Niye geç söylüyorlar ki canım ben kızımı 14 haftada kaybettiğimiz oğlumuda 14 haftada öğrenmiştim muhtemelen bu bebiste o haftalarda belli olur diye düşünüyorum 12 haftada öğrenen oluyo ama benim doktor emin olmadan söylemez bence hayırlısı bakalım beklip göreceğiz

Merhaba kizlar ilk doktorum bana testleri 11. Hafta yapacağını soylemisti. Dayanamadim yeni bir ozel hastaneye gittim. Testlerim yapildi. Iyi ki de yapildi cunku guatr cikti. Doktorum cok kizdi diger doktora. Bir hasta gebe oldugunu ogrendigi an testler yapilmali dedi. Ilk doktorum yuzunden guatr tedavisine biraz gec kaldim. Dahiliyeye gorundum tsh 6 cikti. Dusurmek icin ilac verdi. Bakalim ne olacak...

Canım benimde öyle kese 4+6 ama bebek 5+5 sat a göre de 5+5im kafama takıldı ama normal dedi doktor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…