Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oyle miii ya çok sukur insallah benimde geçer yanı bir daha tekrarlamadı ama yine de tedirgin oluyorum..
Benimde bir kere oldu bi daha olmadı ben temizlik yaparken kendimi zorladim ondan olduğunu dusunuyordum hatta doktorumada dedim olabilir bir daha dikkatli ol dedi kanama alanı falan görmemişti

Merhaba lar ben 7haftalik hamileyim gebeligin başından beri 5-10 saniyelik kramplar ve sancilarim oluyor (günde bi kac defa ) ve bu sancidan sonra akintimgeliyor. Hiç kanamam olmadı ama bu kramplar beni korkutuyor sizce normal mi lutfen cevap verin

Benimde bir kere oldu bi daha olmadı ben temizlik yaparken kendimi zorladim ondan olduğunu dusunuyordum hatta doktorumada dedim olabilir bir daha dikkatli ol dedi kanama alanı falan görmemişti
İnsallah benimde olmaz sanırım bende yordum kendimi o yüzden. Bir de bel Ağrı'm var biraz

Canım aynı skntı bende de var progestan kullanıyorum bide proluton iğne oluyorum ama korkmamak elde degil. Burda bicok arkadas bu sorunu yaşamış bi dahaki kontrolü bekliyorum bakalım
İnsallah bir daha tekrarlamaz Can'ım dinlenmek gerek biraz iste bir ay daha sabredelim

Ya ben de bugun temizlik yaptim belim cok agriyot suan hic bu kadar agrimamisti

belinayidil Benim geçen sene 14. Haftada kaybettiğim bir bebeğim var. Geçen hamileligimde 5. Haftadan itibaren lekelenmekerim oluyordu kahverengi ultrasonda gözükmüyordu kanama ama ara ara lekeleniyordum o zaman protestan yazmıştı doktor. Sonra 10. haftada lekelenmeler durunca birak demisti, yani tam ona baglamasamda ilaci kestikten 3 hafta sonra su kesesi acildi ve bebegimi kaybettim, suanki gebeligimde hic lekelenmem yok ama bu doktorum progestoron hormonuma bakti 5. Haftada ve 11 cikti sinir 10 oldugu icin sabah aksam aliyorum progestan. Agizdan alinca yan etkisi fazla oluyor vajinal aliyorum. Ama bende de reflu bulantı gaz ve sinirlilik yapıyor ama buna rağmen bırakmayı düşünmüyorum.

Ayyy kız neler yapmışsın öyle...ınş sorunsuz atlatirsin cnm ... Bu saatten sonra dikkat et

Bendede aynı etkileri yapıyor doktor sağlıklı dedi diye güvendim bunu duyduktan sonra kolay kolay birakmam

Kizlar kramp ile adet sancisi gibi seyler birbirinden farklidir. Hafif adet sancisi gibi agrilar yumurtalik batmasi fln gebelikte normal.... ama kasilma tarzi kramplara dikkat edilmeli gecen yil 3 gun suren kramplarin ardindan dusuk yaptim 14. Haftada....

Bendede aynı etkileri yapıyor doktor sağlıklı dedi diye güvendim bunu duyduktan sonra kolay kolay birakmam
Birakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…