Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayyy canim gözün aydin çok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhh. Darısı bizim basimiza pıt pitlari bekleyenleree

Normalde reglin gecikiyor muydu...neden kan geliyormuş ayy ya bende pzt duyarım ınş...
evet ben hep duzensiz oldum, aybasi zamanimda da esimle kizimla kucuk tatil yapicaktik geciktirici kullandim o yuzden arada kan gelmeleri de regl olucam diye yorumladim düşük tehlikem varmis ama carsambadan beri ilac kullaniyorum lekelenme olmadi. bebegim de saglikli gorunuyordu o yuzden moral bozmuyorum.. ben hamile olabilecegimi tahmin etmedigimden cok yersiz seyler yaptim, termal sulara girdim karda kaydim dustum kalktim kizimi kucagimda dolastirdim fln.. herhalde o donem o yuzden kan gelmis..

kremalicorek gittin mi canim doktora? Rabbim esirgesin insaallah bebişlerini. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz

Annisler kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım mide yanmasından dolayı bu doktor progestanı bırakabileceğimi söyledi zaten 4 gün evvel de demişti bebek sağlıklı kanama alanı falan yok diye şimdi braksam mi brakmasam mı?

Merhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz
Canım dinlen sürekli bendede vardı progestan kullandım bir ay kadar şuan hiçbir şeyim yok sukur darısı başına

Bence 3 ay dolmadan birakma

Kizlar göğüs agriniz ne durumda ...ben de hassaslik var agri var ama oyle çok dayanilnayacak kadar değil kol altı tarafı dokununca agirio
Ilk zamanlar cok acidi gerildi ama simdileri azaldi. Ilk zamanlar dayanilmayacak kadar kotuydü. Lierac krem aldim onu suruyorum cok rahatlatiyor. Ayni zamanda catlamasina da engel oluyor.

Günde 2 paket sigara içerdim 8 bardak çay içerdim.hamile olduktan sonra sigara kokusuna kusuyorum çay kokusuna kusuyorum ne ilginç :)))
Ben de sigarayi ve cayi ogrenir ogrenmez biraktim.ama sigara hala ruyalarima giriyor :)

Canım aynı skntı bende de var progestan kullanıyorum bide proluton iğne oluyorum ama korkmamak elde degil. Burda bicok arkadas bu sorunu yaşamış bi dahaki kontrolü bekliyorum bakalım

Arkadaşlar benimde sizler gibi bulantım var fakat son kontrolde doktoruma bunu söleyince bana bebeğe etkisi olmıycagını sölediği bi ilaç yazdı bulantı için böle bişey kullanan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…