Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Birakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan
Ya bana neden doktorum vermedi acaba...ilk hamileligimde sorun yaşamadım çok.şükür düşük tehlikemde yoktu..ikinci hamileleigim ilk hamilelikte sorun oldu mu dedi yok dedim.. Tamam dedi bıraktı

Ya bana neden doktorum vermedi acaba...ilk hamileligimde sorun yaşamadım çok.şükür düşük tehlikemde yoktu..ikinci hamileleigim ilk hamilelikte sorun oldu mu dedi yok dedim.. Tamam dedi bıraktı
Cnm herkes kullanacak diye birsey yok. Sen icim rahat etsin diyorsan bir progesteron testi yaptir seviyen dusuk cikarsa doktor yazar zaten.

Birakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan
Bende progesteron 100 mg ağızdan kullanıyorum sabahları birde bebek Aspirini kullanıyorum kan sulandirici

Sen kesede de boyle paniklemistin yanlis hatirlamiyorsam stres yok sikinti yok bebege zarar bunlar massallah hersey yolunda
Evet evet hayatım kaymisti bu kese konusunda pzt de kalp atışı için gidecem stres tavan...bu arada ben de progeston ilk hafta 14 çıkmış...24 değil yanlış yazmışım

Evet evet hayatım kaymisti bu kese konusunda pzt de kalp atışı için gidecem stres tavan...bu arada ben de progeston ilk hafta 14 çıkmış...24 değil yanlış yazmışım
14 te guzel doktora bir goster ne diyecek. Benimki sinira cok yakindi 11 ile 14 arasi bayagi fark var sen doktoruna bir sor zaten lekelenmen fln da yok degil mi? Bu arada ben kalp atisini persembe gordum sen de gorursun merak etme. Ama benimki vajinal bakiyor.

Yok cnm lekelenmem Yok çok şükür....ayy Alttan bakmasa keşke ya kasiliyorum ben yanma oluyor rahmimde içe dönük benim ters kesin alttan bakacak

Yok cnm lekelenmem çok şükür....ayy Alttan bakmasa keşke ya kasiliyorum ben yanma oluyor rahmimde içe dönük benim ters kesin alttan bakacak
O zaman sana bir tüyo vereyim vajinal ultrasonu yerlestirmeden once ellerini yumruk yapip poponun altina koy goreceksin ki daha rahat olacak. Kasma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…