- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
kızlar ben kalp atışını geçen cuma duymuştum dr. beni bu hafta yeniden çağırdı. yarın gideceğim . siz ne sıklıkta gidiyorsunuz kontrole.
inşallah canım.Güzel haberlerle gel inşallah
selam hepinize.. doktordan geldim. bugun 9+4duk iki gun onden gidiyor simdilik. boyunu soyledi ama ben o ara baska sorular soruyodum unuttum :)
vitamin, demir, balikyagi basliyorum pazartesiden itibaren. hersey yolunda gorunuyor sukur simdilik. elleri kollari olusmus net seciliyo. bi daha ikilen sonra gorusecegiz..
bol bol guzel haberler aldigimiz bi gun olsun...
DUYURU !!!!!!! kizlar ilk hamilelikleri olan ve daha once rahimle alakali her hangi bir islem yaptirmayan anneler mutlaka 12 haftada doktorunuza RAHIM AGZI YETMEZLIGI kontrolunu yapmasini isteyin amacim sizi korkutmak degil bilinclendirmek cunku ben bunu ogrenmek icin 20 haftalik oglumu kaybetmek zorunda kaldim bu hastaliktan haberim bile yoktu ve bu durumu her 5 anneden 1 yasiyor ve sakaya gelcek bir durum degil
12 haftada rahime baski uygulaniyor ve kesede hunilesme varsa rahim agzi yetmezligi olabilir, bebek agirlastikca rahim agzi denilen servikal bolge agrisiz sancisiz aciliyor ve bebeginizi kaybediyorsunuz ve doktorunuzun bunu kontrol etmesi lazim internetten bakabilirsin bu konuya
Lutfen beni yanlis anlamayin bu konu gercekten cok onemli hic bir annenin bebegini kaybetmesini istemem bu duyuruyu yapmak istedim cunku 20 li haftalara geldigimizde icimizden biri boyle birsey yasarsa niye daha once soylemedim diye vicdan azabi cekerim ne olursunuz doktorunuza mutlaka kontrol ettirin
Cnm başkentte emel hanim çok iyi ilgili ama doguma mesai saatleri sancilanirsan giriyor, hafta sonu falan girmiyor o yüzden biraktm, jule hanim hakkında hic iyi şeyler duymadım en son narinde karar kildim, eşim SGK calisani onlarin medicanayla ve baskentle anlasmasi var oyuzden dogum ücreti vermedigimizden fiyatini bilmiyorum cnmMerhaba canım:)hayırlı olsun senin de, vallahi ben de sevindim :) biz ağustosta iş sebebiyle geldik konyaya, alışmaya çalışıyorum, doğduğum,30 yıldır yaşadığım ankaradan ayrıldım geldim, zor oldu birazcıkama alıştık çok şükür. Ben eve yakın diye farabiye gittim önce suna soydemir'e, sonra aynur bacak 'a, her ikisi için de şahane diyemem ama aynur bacak nispeten daha iyi, keşke meram eğitim araştırmadaki nil okurun özelde hizmeti olsa da ona gitsek mükemmel bşr hekim ama ortam hastane berbat, geçen hafta 3 tane yaklaşık 6 7 aylık hamile bayana çok kötü muamele vardı, şikayet ettim, eşim de hastaneyi birbirine kattın dedi:) medicanada jule hanımı iyi diyorlardı, birkaç tane olumsuz yorum duyunca tedirgin oldum, başkentte feyza hanıma karar kıldım gibi, ankaradan doğum evşnden gelme, orda çok tecrübe kazanıyorlar, eltim de 2. Çocuğunun doğumunu ve takibini onda olmuştu, sen memnun musun doktorundan. Ben farabiye doğumu sordum 1100 tl, oda 75 refakatçi ücreti yok dedi, başkent doğum 1000, oda 100 tl refakatçi 50 tl dedi.medicanada nasjl ücretler, farabi de de başkentte de muayene ücreti 75 tl.
Çok sevindim senin adınaCnm simdi firmadan mj geldi prof farkinin yuzde altmisini odeyecekler cok sukur en azindan 100 tl ye geriliyor muayene ucretim bu da yeter bana 30 dan 100 e cikti ama 200 olmasindan iyidir
Kac haftalik bu fotodaBakalim kız mi erkek mi yüzü çok masum gibi :))
Benimde bikac gun var normal zananina belkide ondandir dogruBenim adet dönemim yaklaştı bence bir de o dönemler de oluyor
Tesekkurker cnm simdi sigortacimla konustum 65 tl geri odemisler ayrinti isteyecegiz normalde 100 tl geti odemeleri gerekiyordu. Bakalim tabi ne olacak isin sonunda...Çok sevindim senin adına
Evet Emel hanım hakkında da hiç olumsuz yorum duymadım, Feyza hanım gece ve hafta sonu bile özel telefonu açıyor diyor eltim, ben de hep güzel yorumlar okudum, salı gününe randevu aldım bugün, canlı yorumlarımı yazarım buradan inşallah. Anlaşmanızın olması güzelmiş, ben sancak tarafındayım, sen ne taraftasın:)Cnm başkentte emel hanim çok iyi ilgili ama doguma mesai saatleri sancilanirsan giriyor, hafta sonu falan girmiyor o yüzden biraktm, jule hanim hakkında hic iyi şeyler duymadım en son narinde karar kildim, eşim SGK calisani onlarin medicanayla ve baskentle anlasmasi var oyuzden dogum ücreti vermedigimizden fiyatini bilmiyorum cnm
10 haftalık cnmKac haftalik bu fotoda
Teşekkür ederim cnm eminim seninkilerde çok şekerdirkız mı erkek mi ben anlamıyorum ama çok şeker olduğu kesin :)
Hmm bugün de baktı yazmışsın ben ölçtü sandım. Benimki yüzeysel ölçtü cünkü süpheleniliyor bende. Bir sonraki randevumda ölçecek
MASALLAH nub bölümüne at orda anlarlar canim10 haftalık cnm
Kızlar bu angelsound denen alet elime geçti sonunda
Normalde bir jel vs gerekiyormuş ama ben su bulabildim ancak
Muhtemelen dinlediğim kendi kalp atışım oldu tam anlayamadım. 1 dk boyunca yanlış saymadıysam 90 civarındaydı hızı.
1-2 hafta sonra daha net alırım diye düşünüyorum. Paranoya yapanlar için süper bir cihazmış bu
Olabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.Çay ve kahve tüketiminizi merak ediyorum kızlarrrr?
Aa roybos güvenli midir ben cok severim ama hamilelikte içilir mi emin olmadıgımdan tğketmedim. Bitkilere hep mesafeli durun diyorlar yaOlabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.
Teşekkürler tmm cnmMASALLAH nub bölümüne at orda anlarlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?