Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

gözün aydın, hep mutlu haberler gelsin böyle yaa :)

c

Canım uyarın için çok teşekkürler. Böyle tecrübeyle (maalesef) kazanılmış bilgiler hepimiz için önemli.

Cnm başkentte emel hanim çok iyi ilgili ama doguma mesai saatleri sancilanirsan giriyor, hafta sonu falan girmiyor o yüzden biraktm, jule hanim hakkında hic iyi şeyler duymadım en son narinde karar kildim, eşim SGK calisani onlarin medicanayla ve baskentle anlasmasi var oyuzden dogum ücreti vermedigimizden fiyatini bilmiyorum cnm

Evet Emel hanım hakkında da hiç olumsuz yorum duymadım, Feyza hanım gece ve hafta sonu bile özel telefonu açıyor diyor eltim, ben de hep güzel yorumlar okudum, salı gününe randevu aldım bugün, canlı yorumlarımı yazarım buradan inşallah. Anlaşmanızın olması güzelmiş, ben sancak tarafındayım, sen ne taraftasın:)

Kızlar bu angelsound denen alet elime geçti sonunda
Normalde bir jel vs gerekiyormuş ama ben su bulabildim ancak
Muhtemelen dinlediğim kendi kalp atışım oldu tam anlayamadım. 1 dk boyunca yanlış saymadıysam 90 civarındaydı hızı.
1-2 hafta sonra daha net alırım diye düşünüyorum. Paranoya yapanlar için süper bir cihazmış bu

Hmm bugün de baktı yazmışsın ben ölçtü sandım. Benimki yüzeysel ölçtü cünkü süpheleniliyor bende. Bir sonraki randevumda ölçecek

Suphesi yok bildigim kadariyla. Oncekinde bir sorun yasamadim. Sadece gobekten bayagi asagi indiyi ve bastirdigi icin baktigini anladim. O zaman sordum rahim uygun mu mesafe simdilik dedim. Daha olcmeyecegiz 14ten sonra bakicas ona zaten dedi. Bakalim bekliices..

O seninkidir :)) gecen gittigimde 145 atiyodu. Bugun 168 :)) bebeklerin kalp atisi hayli hizli oluyo

Çay ve kahve tüketiminizi merak ediyorum kızlarrrr?
Olabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.

Olabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.
Aa roybos güvenli midir ben cok severim ama hamilelikte içilir mi emin olmadıgımdan tğketmedim. Bitkilere hep mesafeli durun diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…