Merhaba canım:)hayırlı olsun senin de, vallahi ben de sevindim :) biz ağustosta iş sebebiyle geldik konyaya, alışmaya çalışıyorum, doğduğum,30 yıldır yaşadığım ankaradan ayrıldım geldim, zor oldu birazcık
ama alıştık çok şükür. Ben eve yakın diye farabiye gittim önce suna soydemir'e, sonra aynur bacak 'a, her ikisi için de şahane diyemem ama aynur bacak nispeten daha iyi, keşke meram eğitim araştırmadaki nil okurun özelde hizmeti olsa da ona gitsek mükemmel bşr hekim ama ortam hastane berbat, geçen hafta 3 tane yaklaşık 6 7 aylık hamile bayana çok kötü muamele vardı, şikayet ettim, eşim de hastaneyi birbirine kattın dedi:) medicanada jule hanımı iyi diyorlardı, birkaç tane olumsuz yorum duyunca tedirgin oldum, başkentte feyza hanıma karar kıldım gibi, ankaradan doğum evşnden gelme, orda çok tecrübe kazanıyorlar, eltim de 2. Çocuğunun doğumunu ve takibini onda olmuştu, sen memnun musun doktorundan. Ben farabiye doğumu sordum 1100 tl, oda 75 refakatçi ücreti yok dedi, başkent doğum 1000, oda 100 tl refakatçi 50 tl dedi.medicanada nasjl ücretler, farabi de de başkentte de muayene ücreti 75 tl.