Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Jeli nereden bulunuyor acaba ? Icinde vermiyorlar mi? Belki doppler jeli diye ararsan netten cikar hani bu doktorlarin ultrason jeli gibi birsey olabilir.

Tele cvp veriyorlar ama doğuma haftaici beşten sonra ve haftasonu girmiyorlarmis cnm en azindan emel hanim öyle kendisi söyledi, gittiğinde bir sor istersen cnm, bende real tarafinda oturuyom

Çok mu tatlı teyzesi:))kesin seninkide öyledir .ama doktorum ultrasyon u yeniydi ondan net çıkmış :))

Ben de 3 gun once ruyamda erkek bebegim olacagini ogrendim doktordan. Cevremde o kadar oglun olacak deniyor ki, gonlumden kiz gecse de bilincaltima oglan yerlesmis. Allah sagliklica kucaklamimizi nasip etsin.

kızlar ben kalp atışını geçen cuma duymuştum dr. beni bu hafta yeniden çağırdı. yarın gideceğim . siz ne sıklıkta gidiyorsunuz kontrole.
Benim ilk kontrolum sata gore 8+4, ultrasona gore 7+4 te oldu. Bir sonraki vizit 11. haftada. Ayda bir gidiliyor denebilir yani.

Çok mu tatlı teyzesi:))kesin seninkilerde öyledir .ama doktorum ultrasyon u yeniydi ondan net çıkmış :))
Inş benimde daha net çıkar böyle yaa...doktorunu hiç degistirme bu fotolar çok değerli...ben kizimda tarih tarih ayarlayıp defter yaptım zamanla sigmiolar zaten ultrasyona ...

Aa roybos güvenli midir ben cok severim ama hamilelikte içilir mi emin olmadıgımdan tğketmedim. Bitkilere hep mesafeli durun diyorlar ya
Guvenli canim. Rooibos adacayi, maydanoz, rezene gibi ilk trimestrda sokturucu etkisi yok. Hic kafein olmadigi icin caylar arasinda en guvenilir olani olarak biliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…