Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar 2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri die konu actim bakalim ilk hangi bebisin cinsiyetini ogrenicez

Kızlar ya ben bişi duydum,riskli gebelerden genelde göbekten sıvı alıyolarmış,bebek sakat mı diye bakıyolarmış. O sıvı alımında bebek sakat değilse de sakat olabiliyomuş. Doğru muu yaa,çok korktum ben.. istemesem yaptırmam dimi bu işlemi ?

Riskli canim bunu yaptirmak ne gelirse Allahtan kimine sorun var diyorlar doguyor masallah sapasaglam

Riskli canim bunu yaptirmak ne gelirse Allahtan kimine sorun var diyorlar doguyor masallah sapasaglam
Aynen öyle düşünüyorum ben de,bilmek istemiyorum,Allah neyi takdir ederse odur. Ama insanız işte,bilirsek ister istemez kahroluruz.Bu stresi yaşamak istemiyorum

Tele cvp veriyorlar ama doğuma haftaici beşten sonra ve haftasonu girmiyorlarmis cnm en azindan emel hanim öyle kendisi söyledi, gittiğinde bir sor istersen cnm, bende real tarafinda oturuyom
Eltimin doğumunda şansına doktorunun(feyza hanımın) nöbet günüymüş, o kendisi girmiş, gittiğimde de sorarım canım.

2011 aralik arkadaslarimdan 4-5 tanesi amniyosentez yaptirdi hicbirinde de bir saglik sorunu cikmadi sukur. hepsi simdi oglumla yasit.

bu arada ikili testte birseyden suphelenilirse senin isteginle yapiliyor amniyosentez. sana sormadan kimse gobeginden su alip test edemez. riskli cikmasina ragmen yaptirmayan arkadaslarimiz da vardi mesela.. sana kalmis yaptirip yaptirmamak.. ki dedigim gibi ikili testte riskli grupta olman lazim once

Tabii ki senin kalp atışın cnm :) Bebişlerin kalbi çok çok daha hızlıdır. 17-18 . Haftadan önce zor duyarsın.

Çok net bilgilendirmişsin,teşekkür ederim canım. Şimdi iyi anladım,adını da öğrenmiş oldum.Hepimizin hakkında hayırlısı diyelim ozmn

Yaaaaaaa ne guzellll bende duymak istiormm of ben de evde en ufak riskli hareket yapsam ya da bise olsa hemen diorm acaba bebeğe bise oldu mu kafayı yiyecem yakında..aslında bana da lazım böyle bir alet

cuppa cuppa, cuppa cuppa
ucyus besyus ucyus besyus...

ne guzel yaaa... ben taze duydum bugun simdi duygusala baglayamiyorum ama bi kac gune ozler surunurum buralarda bende mi alsam diye :))

cok sevindim canim.. artik gunaydin dersin, ii geceler dersin, siissttt napiyosun bakiim dersin arada oohh miss

Yaaaaaaa ne guzellll bende duymak istiormm of ben de evde en ufak riskli hareket yapsam ya da bise olsa hemen diorm acaba bebeğe bise oldu mu kafayı yiyecem yakında..aslında bana da lazım böyle bir alet

Normalde 12. haftada duyuluyormuş ama 10. haftada duyanda varmış ondan dayanamayıp almıştım. Dün birde çok ters bir hareket yaptım ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu acaip korkmuştum. Şimdi tıkı tıkı tıkı pıt pıtları duyunca ferahladım. Fakat fazla kullanmak iyi değil diyorlar. Nedenini tam bilmiyorum ama paranoyak anne adayı için efsane bir cihaz
Hafta 1 defa bile dinlesem yeter. Pc kaydedince çok iyi oldu, açar açar dinlerim artık

Kiskandim vallaahaaa.... gule gule kullan cnm...aslında bana da lazım bakarsın alırım bende...bende cok pimpirik biriyim herşeyde korkuom valla bana da lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…