Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum
Bana da verdi, kadın doğumcun başka destek verirse günde 6 damla , vermezse 9 damla dedi, 9 damla ile başladım, kalp atışları kontrolümüzde doktorumuz da devam edeceğiz günde 5-6 damla dedi, ben içiyorum, bir de vinalac immunitum içiyorum.

Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum
D vitamini olcumun yapildi mi dusuk cikmadiysa kullanilmamasi lazim diye biliyorum. Dusuk cikinca mecburi kullaniliyor.

Bana 8 damla dedi ebe. Devlet veriyormus bunlari eczaneden almadim

Yok cnm bisey olmaz hergun ayni gececek diye birsey yok.

Yarın bebeğimle randevum var buluşacağız öyle heyecanlıyım ki Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Yavrum günden güne buyuyor ve bunu görmek inanılmaz Allah herkese bu guzel duyguyu yasatsın. Sabah olur mu kı bana

Cnm bebek ayni bebek degil ki yaptiracaksin tabi ki... bu test hiç yasa bakmiyor. Gecen de de yazmistim 35 yasinda bir arkadasimin 35000 de bir cikti 27 yasinda baska bir arkadasimin 250 de bir cikti. Ilk gebeligimde ben 30 yaşındaydım o da 99000 de bir çıkmıştı.

3.ayım dolsun ben cok uzun mesafe olmadan günde yarım saat yürüyüs planlıyorum yoksa duba gibi olicaz

sağlık ocağından aradılar ve kayıt yaptırmam gerektiğini söylediler.gittim bende.bütün tahlillerimi yaptılar.ertesi gün çıktı.d vitaminim 10 çıktı (30-100 olması gereken aralık) o yüzden günde 10 damla bana da verdi.3 gündür içiyorum.yarın kontrolum var.doktoruma sorucam devam et derse edicem.idrar testimde de kan üre azotu, kreatinin, ürik asit, sınırın altında çıktı. bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek.

Cnm ya yas için yazdım onu..bende anlamadım eşimin yaşını niye yazdım sadece senden kan alacaklar ...eşe gerek yok başka biseye de gerek yok..

Kanama olmadikca sikinti yapma. Vucut her gun bulanti uretecek degil, benim de bir oyle bir boyle.

Ben hamileligimi ogrendigimden beri gun asiri yurumeye calisiyorum. Doktorum ozellikle erkenden baslamami soyledi. Eltin cok biliyor bosver

Ne guzel haberler çok sevindim yaa :) insallah bende yarın hayırlı haberler alırım. Erkekler erken belli ediyor dedikleri doğruymuş :)

bebeşinin sağlıklı olmasına çok sevindim ilk cinsiyeti sen öğrendin galiba darısı başımıza inş

Slm kızlar bebekleriniz hayırlı olsun Rabbim isteyenede nasip etsin bnde 5 haftalik hamleyim salı günü kese 4 mm demiş ti 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı bulantı felan yok suan için normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…