Bana da verdi, kadın doğumcun başka destek verirse günde 6 damla , vermezse 9 damla dedi, 9 damla ile başladım, kalp atışları kontrolümüzde doktorumuz da devam edeceğiz günde 5-6 damla dedi, ben içiyorum, bir de vinalac immunitum içiyorum.Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum
D vitamini olcumun yapildi mi dusuk cikmadiysa kullanilmamasi lazim diye biliyorum. Dusuk cikinca mecburi kullaniliyor.Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum
Bana 8 damla dedi ebe. Devlet veriyormus bunlari eczaneden almadimBana da verdi, kadın doğumcun başka destek verirse günde 6 damla , vermezse 9 damla dedi, 9 damla ile başladım, kalp atışları kontrolümüzde doktorumuz da devam edeceğiz günde 5-6 damla dedi, ben içiyorum, bir de vinalac immunitum içiyorum.
Testler yapildi ama hic dusuk denmemisti ebe sonuclara falan bakmadan direkt verdi. Devlet verdiriyor dediD vitamini olcumun yapildi mi dusuk cikmadiysa kullanilmamasi lazim diye biliyorum. Dusuk cikinca mecburi kullaniliyor.
Yok cnm bisey olmaz hergun ayni gececek diye birsey yok.arkadaslar 7+6 haftalıgım 5-6 gündür mide bulantım baslamıstı ve her gün bir öncekinden daha şiddetli oluyordu, hatta ev kokuyordu gündüzleri hep dışarda duruyorsum ama bu sabah ne bulantı ne koku vardı bende keyfini çıkardım bir sürü yemek yaptım ama içime bir kurt düştü, acaba cocğuma birseymi oldu nasıl anlayabilirim siznde basınıza geldimi aniden bulantı yok olurmu.. göğüslerim hala şiş ağrıyor.. tek belirti bu var
Cnm bebek ayni bebek degil ki yaptiracaksin tabi ki... bu test hiç yasa bakmiyor. Gecen de de yazmistim 35 yasinda bir arkadasimin 35000 de bir cikti 27 yasinda baska bir arkadasimin 250 de bir cikti. Ilk gebeligimde ben 30 yaşındaydım o da 99000 de bir çıkmıştı.Kızlar ben 2012 de doğum yapmıştım...ikili tarama temiz çıkmıştı cok şükür kizimda sağlıklı doğduben de esimde sigara icmiyoruz ve yaslarimiz ben 28 esim 31 .. Sizce tekrardan ikili yaptirmama gerek var mi..4 sene önce temiz çıkmıştı..
Çok saçma benim doktorum yazdığı ve düşük çıktığı halde bir sürü hekime sorarak kullandım. Hekimine sormadan alma.Testler yapildi ama hic dusuk denmemisti ebe sonuclara falan bakmadan direkt verdi. Devlet verdiriyor dedi
3.ayım dolsun ben cok uzun mesafe olmadan günde yarım saat yürüyüs planlıyorum yoksa duba gibi olicazal benden de o kadar, arabadan inerken tuhaf iniyormuşum, eşim sırıtıyor pis pis, ben de madem öyle gülüyorsun diyorum, botlarımı çizmelerimi giymeye eğilmiyorum, beyefendi giydirip çıkartıyor, erken şımardım yani şakası bir tarafa ben de çok kilo almak istemiyorum, baharda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum, eltim de napıyorsun sen 6. aydan önce erken doğum riskini arttırır en erken 7.8. ay dedi, ben hiç öyle bir şey duymadım, siz ne zaman yürüyüş spor filan planlıyorsunuz kızlar.
sağlık ocağından aradılar ve kayıt yaptırmam gerektiğini söylediler.gittim bende.bütün tahlillerimi yaptılar.ertesi gün çıktı.d vitaminim 10 çıktı (30-100 olması gereken aralık) o yüzden günde 10 damla bana da verdi.3 gündür içiyorum.yarın kontrolum var.doktoruma sorucam devam et derse edicem.idrar testimde de kan üre azotu, kreatinin, ürik asit, sınırın altında çıktı. bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek.Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum
Cnm ya yas için yazdım onu..bende anlamadım eşimin yaşını niye yazdımaz önce bir arkadas yazmız ya hani 2012de 2li tarama taptırdım.. eşim 31 yas ben 28 simdi gene hamileyim yaptırmama gerwk varmı yamıs ondan sordum cnm bende hiç bilmiyorum zaten bende hep eşimle gidiyorumda her hamilelikte yapılması lazımdır bence onun demi 4 sene içinde riskler artmıs olabilir ondan sordum eşimizden de mi kan alacaklar die.. neyse kafa karıstırmıyım hiç... bütün cvpların icin cok teşekkürler. hakkını helal et
Kanama olmadikca sikinti yapma. Vucut her gun bulanti uretecek degil, benim de bir oyle bir boyle.arkadaslar 7+6 haftalıgım 5-6 gündür mide bulantım baslamıstı ve her gün bir öncekinden daha şiddetli oluyordu, hatta ev kokuyordu gündüzleri hep dışarda duruyorsum ama bu sabah ne bulantı ne koku vardı bende keyfini çıkardım bir sürü yemek yaptım ama içime bir kurt düştü, acaba cocğuma birseymi oldu nasıl anlayabilirim siznde basınıza geldimi aniden bulantı yok olurmu.. göğüslerim hala şiş ağrıyor.. tek belirti bu var
Ben hamileligimi ogrendigimden beri gun asiri yurumeye calisiyorum. Doktorum ozellikle erkenden baslamami soyledi. Eltin cok biliyor bosveral benden de o kadar, arabadan inerken tuhaf iniyormuşum, eşim sırıtıyor pis pis, ben de madem öyle gülüyorsun diyorum, botlarımı çizmelerimi giymeye eğilmiyorum, beyefendi giydirip çıkartıyor, erken şımardım yani şakası bir tarafa ben de çok kilo almak istemiyorum, baharda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum, eltim de napıyorsun sen 6. aydan önce erken doğum riskini arttırır en erken 7.8. ay dedi, ben hiç öyle bir şey duymadım, siz ne zaman yürüyüş spor filan planlıyorsunuz kızlar.
Ne guzel haberler çok sevindim yaa :) insallah bende yarın hayırlı haberler alırım. Erkekler erken belli ediyor dedikleri doğruymuş :)Çok şükür bebeğim iyiymiş, doktor gitmişken ikili testi yaptı, rahim ağzı kalınlığını değerlendirdi ve cinsiyeti söyledi :))
ense kalınlığı oldukça iyiymiş, rahim ağzı normalmiş, bebek de erkekmiş:)
Ne guzel haberler çok sevindim yaa :) insallah bende yarın hayırlı haberler alırım. Erkekler erken belli ediyor dedikleri doğruymuş :)
Erkek te çok fazla yanılma olmuyor diye biliyorum belli bariz ortada olduğu icinEşim çok baskı bile yaptı doktora, hocam iyi bakın kızdır kesin o diye ama nafile doktor erkek dedi :) bakalım değişecek mi?
bebeşinin sağlıklı olmasına çok sevindim ilk cinsiyeti sen öğrendin galiba darısı başımıza inşÇok şükür bebeğim iyiymiş, doktor gitmişken ikili testi yaptı, rahim ağzı kalınlığını değerlendirdi ve cinsiyeti söyledi :))
ense kalınlığı oldukça iyiymiş, rahim ağzı normalmiş, bebek de erkekmiş:)
bebeşinin sağlıklı olmasına çok sevindim ilk cinsiyeti sen öğrendin galiba darısı başımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?