Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
büyümeleri iyi değil dedi sadece ben direk cocuğa zararı olurmu dedim oda yok olmaz ama patlarsa cok ağrı yapar dedi.. patlayacak gibide durmuyor esnek görünüyorlar dedi ama gene de keske kücülse belki bir dahaki sefere küçülür 4 hafta sonra gel dedi.. sence baska doktora gideyimmi 2 hafta sonra baskası ne diyecekk bakalım.

kalp atısından sonra dktor bana 4 hafta sonra gel dedi sanırım bana da ikili tarama yapacak arkadaslar.. 2li tatamada yanımızda birsey götürmemiz lazımmı bide eşlerimizden de mi kan alınacak

Ben ilk hamile kaldığımda sol tarafıma yatamıyordum, ben de bebekten zannediyorum, meğer kistim sol taraftaymış, sonra o ağrı kayboldu zaten küçüldüğünü hissettim, varlıkları bile sancı yapıyor, Allah korusun patlaması sanc yapar tabii, sen başka bir doktora daha görün en azından ortak fikirdeler mi onu görürsün, inşallah bir sonraki kontrolünde küçülmüş olur.

kalp atısından sonra dktor bana 4 hafta sonra gel dedi sanırım bana da ikili tarama yapacak arkadaslar.. 2li tatamada yanımızda birsey götürmemiz lazımmı bide eşlerimizden de mi kan alınacak
Doktor benden herhangi bir şey getirmemi istemedi, ne gibi bir şey mesela? Eşimin gelmesini de istemedi ama zaten beraber gideceğiz, eşimden kan alınacağını sanmıyorum ama, öyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yazarlar.

tamam cnm özele gidiyordum önümüzdeki hafta ici tıpa gideyim bi orda prof hocalara görüneyim dediğin gibi cok sağolasın..

Canim onu icince folik asite gerek yok. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu bulanti yapar dedi dr. Serum takviyesi gerekli demisti. Birde kusma olduğu icin decavite baslatti erkenden. Vitamin almalisin dedi. Devlet hastanesindeki dr dedi.
Ben iki gündür folik asitle birlikte içiyordum ya keseyim hemen çok teşekkür ederim canım salı günü kendi drma randevum war sanırım haftam dolayısı ile folik asidi kesicek vitamin yazacaktı. Idrar yolu enfeksiyonu iğrenç ötesi ya iğrenç

Canım o yüksek ses müzik dedigin şeyden daha önce bana da oldu bi kac kere haklısın çok gercekciydi ama ben ailevi olarak sorunlar yaşıyordum o an ve psikolojim çok iyi değildi. İlk başta bişey anlamadım ama sonraları beni korkutmaya başlamıştı sonra geçti çok sukur bence stresten uzak dur ve yatmadan ayet el kursi ve fatiha oku .

az önce bir arkadas yazmız ya hani 2012de 2li tarama taptırdım.. eşim 31 yas ben 28 simdi gene hamileyim yaptırmama gerwk varmı yamıs ondan sordum cnm bende hiç bilmiyorum zaten bende hep eşimle gidiyorumda her hamilelikte yapılması lazımdır bence onun demi 4 sene içinde riskler artmıs olabilir ondan sordum eşimizden de mi kan alacaklar die.. neyse kafa karıstırmıyım hiç... bütün cvpların icin cok teşekkürler. hakkını helal et

Rica ederim canım, helal olsun, sen de helal et, burada kafamıza takılan her şeyi soruyoruz zaten. Ben annenin yaşını etken diye biliyorum, ve testler de anneden alınan kan ile yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim tabii. Sonuçta tecrübem yok, Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah.

Canım korkma normal bence de Benim de bi günüm bi günümü tutmuyor sakin ol ve tadını çıkar :)

Aynı ben Korkma canım allahın izniyle hicbirsiycik yoktur. Aynısını tıpa tıp aynısını yaşadım. Ew mutfak bulaşık makinesi öyle kötü kokuoduki bana bulantı kusma ogurme ne ararsan. Bir sabah bi uyandım hiç biri yok korktum hastaneye gittik gayet iyiyiz 9 hftaligiz. Sonradan hiç yok denecek kadar oldu öyle dewam etti idrar yolu enfeksiyonu gibi birşey başıma gelmeye ne kadar

kızlar bugün galiba ilk aşermemi yaşadım ne olduğunu söyleyip sizin de canınızı çektirmeyeyim ama sanki bir anda her yer ondan koktu. Allah' tan şanslıyım da evin orada bunları yaz-kış getiren bir yer var, umudum orada bulmak :)

Canım korkma normal bence de Benim de bi günüm bi günümü tutmuyor sakin ol ve tadını çıkar :)
Ben de akşamları 4-5 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi ,sabah uyandığımda karnım inmiş oluyor, sabah ile akşam bile farklı oluyor, kafaya takmamaya çalışalım her değişimi, çünkü içeride sürekli bir şeyler değişiyor, dışarıda da değişmesi normal.

Yok canım eşlerin gelmesine gerek yok onlarla ilgili bisey yapılmıyor yanımızdada hic bisey götürmüyoruz

Ben de yaşadım sanırım, zaten kış gününde yaza özgün şeyler aşermekten korkardım, öyle şiddetli değildi ama 2-3 sefer söyleyince eşim gitti aldı geldi, benimki öyle zor bir şey değil, ondan söylemeye çekinmiyorum, dondurma diye tutturdum bugün, eşim hasta olursan sıkıntı olur falan diye geçiştirmeye çalıştı ama sürekli söyleyince aldı geldi ne yapsın

Ay benimde aksamları okadar büyüyorki oglumda karnım kücücüktü bu dönemde hic yoktu esim sürekli senin karnın nasıl bu kadar büyüdü ya kocaman diyip diyip karnımı cogu kisi hamile oldugumu bilmiyor ama daha fazla saklayamıucam galiba karnım ele vericek beni kiloda aldım zaten:)

Saglik ocagina gittigimde ebe bana monovit D3 verdi. Dislerin icin kullanmalisin dedi. Size de verildi mi. Doktora sormadan kullanmadim ben muayene günümü bekliyorum

al benden de o kadar, arabadan inerken tuhaf iniyormuşum, eşim sırıtıyor pis pis, ben de madem öyle gülüyorsun diyorum, botlarımı çizmelerimi giymeye eğilmiyorum, beyefendi giydirip çıkartıyor, erken şımardım yani şakası bir tarafa ben de çok kilo almak istemiyorum, baharda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum, eltim de napıyorsun sen 6. aydan önce erken doğum riskini arttırır en erken 7.8. ay dedi, ben hiç öyle bir şey duymadım, siz ne zaman yürüyüş spor filan planlıyorsunuz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…